Şimdi Ara

Windows XP Update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarıma geçenlerde xp'ye format attırdım attırdıktan sonra güncelleştirme yapmıyordu(hata veriyordu).Sonra bu forumda bir konu buldum bu sorun ile ilgili ve sorunum çözüldü fakat şimdi de güncelleştirmesi taraması yapıyor ve öyle kalıyor güncelleştirme bulamıyor. 2-3 saat güncelleştirme taramasında bıraktım baktığımda hala aranıyor yazısı yazıyordu.Sorun neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim? YARDIM EDER MİSİNİZ?

• up
  • yok mu cevaplıyabilecek?
  • sitedenmi güncelleştirme almaya çalışıyorsunuz yoksa direk işletim sistemi üstündenmi
  • ie den güvenlik ve windows update tıkla.site açılınca sağ tarafta ''bilgisayarınızı güncelleştirmeleri otomatik olarak alacak şekilde ayarla'' seçeneğini tıkla.sorun çözülmesi gerekir.
  • Ototmatik güncelleştirmeler açık ama herhangi bir güncelleştirme var yazısı gelmiyor.Bir tek siteden oluyor onda da aranıyor yazısı kalıyor.Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtan08

Ototmatik güncelleştirmeler açık ama herhangi bir güncelleştirme var yazısı gelmiyor.Bir tek siteden oluyor onda da aranıyor yazısı kalıyor.Ne yapmalıyım?

siteyi boşver işletim sistemi içinde otomatik güncelleştirmeleri aç kendisi bulup yüklemesi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ototmatik güncelleştirmeler açık ama herhangi bir güncelleştirme var yazısı gelmiyor.Bir tek siteden oluyor onda da aranıyor yazısı kalıyor.Ne yapmalıyım?

İE hangi versiyon yüklü?
  • slash10 kullanıcısına yanıt
    6.sürüm yüklü ama ben 8.sürüm için güncelleştirmeyi indirdim o da öle kaldı
  • quote:

6.sürüm yüklü ama ben 8.sürüm için güncelleştirmeyi indirdim o da öle kaldı

ie8 yükleyin daha sonra güncellemeleri almayı deneyin.daha eski sürümler güncelleme almıyor.ayrıca net.framework güncelleyin.framework güncellemeden öncede windows installer güncellemesi isteyebilir.bunlarla birlikte xp service pack 3 yüklemenizde şart.eski bir xp sürümü kullanıyorsunuz belliki.bunları deneyin çözüm bunlarda.
    ayrıca bunları yaparken sıkıntı olursa mozilla yükleyip microsoft un sitesinden framework ve installer güncellemelerini manuel yüklemeyede çalışabilirsiniz.
    Tabi tüm bunları sylerken orjinal sürüm kullandığınızı varsayıyorum.
    Ve hepsinden öte kurun windows 7 bakın keyfinize diyorum:)

• slash10 kullanıcısına yanıt
    bncede win 7 daha iyi ama sistem pek işlevli olmazdı win 7 de.Önerileriniz için tşk deniyeceğim...
  • teşekkürler sayende düzeldi.Kolay gelsin...
  • quote:

teşekkürler sayende düzeldi.Kolay gelsin...

ö.d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.