Şimdi Ara

Windows Xp wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben internetimi karşı komşudan alıyorum. Zamanında şifresini kendi vermişti. Yaklaşık 2 yıldır bir sorun yaşamadım ancak son günlerde internete bağlanmak istediğim de yaklaşık 5 dakika bağlanıyor(Resim1) yazıyor ve sonrasında wifinin yanında otomatik(fotoğraf2) yazısı beliriyor. Şifreyi tekrar tekrar girmeme rağmen hep aynısı oluyor ve bir türlü bağlanamıyorum. Sorun ip çakışmasından diyecek olursanız sorun o değil o konuda çok araştırdım ip yeniledim felan işe yaramadı hem sorun ip çakışması olduğunda sistem uyarı veriyor zaten. Lütfen bir akıl verin bana nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?
     Windows Xp wifi sorunu Windows Xp wifi sorunu

• Yok mu yardımcı olabiliecek birisi ?
  • Modemi resetleyin aklıma başka bir şey gelmiyor ?
  • bendede böyle bir sorun olmuştu birçok wireless driveri yeninden yükleyip kurmama rağmen değişmedi şuan laptopun kendi wirelessi değil aşağıdaki antenin wirelessiyle bağlanıyorum.

Windows Xp wifi sorunu
  • Modeme reset atmama rağmen düzelmedi sorun. Şöylede bir durum var benim hemen alt katımda aynı modeme bağlanan bir anten var. Acaba anten daha fazla sinyal aldığı için felan olabilir mi bu durum? En son çare olarak bir anten almayı düşünüyorum, başka çözüm önerileri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Gizlikovboy61 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Problemin mesafeden veya parazitten kaynaklanip kaynaklanmadigini denemek icin laptopunuz ile birlikte karsi komusunuza gecin. Eger karsi komsunuzdayken baglaniyorsa o zaman sorun mesafe veya parazittir daha guclu anteni olan cihazlar ile sorununuzu cozersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Linux boot sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.