Bildirim
windows yerel profili bulamıyor..?
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun ama hiçbir şekilde eski kullanıcı ile oturum açabileceğini sanmıyorum.
Yeni bir kullanıcı açacaksın,ondan kullanacaksın artık ama merak etme eski kullanıcının dosyaları kaybolmadı.C sürücüsünde document and settings e girersen o kullanıcıya ait tüm dosyaları görebilirsin.
Eğer ben herşeyi yeniden oluştururum diyorsan oradan gerekli dosyaları alıp kullanabilirsin ama bu yeni açtığım kullanıcı eskisi ile aynı olsun diyorsan şu yolu izleyeceksin:
Bu makalede açıklamış Bill Amca
http://support.microsoft.com/kb/811151
-
iyide hocam sen şuanda eskisini kullanıyorum? bilgisayarı açıp kapatığım zaman bi kaç defa eskisine dönüyo zaten???? -
Pardon ben onu görememişim.O zaman bir sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin.Gereksiz programları kaldır bir virüs taraması yap. -
sistem geri yüklemeyi nasıl yapcam? -
bilen yokmu arkadaşlar????? -
arkadaşlar biriniz bi şey söyleyin yaaa lütfen bi yardım edin????????????????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMage -- 17 Nisan 2008; 23:09:21 > -
yeni kullanıcı hesabı aç .eski bilgilerini alırsın. c disk ten.
geri yüklemeyle eski kullanıcı hesabını kurtarsan bile yine çökecek canım kardeşim.
profil i ara sıra yenilemek iyidir. -
quote:
Orjinalden alıntı: sg165
yeni kullanıcı hesabı aç .eski bilgilerini alırsın. c disk ten.
geri yüklemeyle eski kullanıcı hesabını kurtarsan bile yine çökecek canım kardeşim.
profil i ara sıra yenilemek iyidir.
yeni kullanıcı hesabı nasıl açcam?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- komut istemi
- secure boot nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- iso dosyası nedir
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X