Şimdi Ara

Windows10'dan beklentileriniz & merak ettikleriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim isteklerim biraz farklın sanırım :)

1. Quick lunch:

Bir canlı kutucuğa bastığımda uygulamayı açmak yerine kutu istediği kadar büyüsün ve bana bildirimi göstersin. Mesela Facebook kutusunda biri durumuma yorum yapmış yazıyor. Kutuya bastığımda kutu 6x4 yada 6x5 ne kadar gerekiyorsa büyüsün ve bana o yorumu göstersin hemde bu yorumu beğenip üstüne yorum yapabileyim. Gibi

Bir diğer örnek müzik uygulaması kutuya bastığımda ileri geri durdur sonraki şarkı falan gözüksün

2. Xbox one daki gerçek canlı kutucuk.
    Bu baya bi sistemi yorar ama ben youtube dan bir video açıp ana menüye döndüğümde video canlı kutucukta devam etsin. Yada herhangi bir oyun açtığımda aynısı olabilir.

3. .exe desteği

4. Dx 12 ve ie 12 güzel olacak gibi bi his var içimde

5. Resimli kilit ekranı w8 deki gibi

6. Çoklu kullanıcı için oturumu kapat seçeneği falan.

7. Windowstaki olmasa bile xbox one daki indie oyunlar.

8. Twitch.tv desteği

9. Siyah beyaz tonlardan kurtulmuş lumia markasına yaraşır bi arkaplan

Daha çıkar gibi ama şimdilik bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dns girme özelligi gelsin.Zorno izleyemiyoz

Sonuç

• lumia 920de asla seçeneği var. 15dk ve 30dk seçenekleride var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesmanyax kullanıcısına yanıt
    1320 ye koymamışlar ben anlamıyorum cidden bu microsoftu.

• -Launcher desteği
    -Tema desteği
    -Elle dns girebilme
    -Marketin diğer platformlar ile eşdeğer hale gelmesi
    -Stabilite ve şarj ile ilgili problemlerin giderilmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

2-3 sn içinde liste tamamlanıyor onda sorunum yok birçok telefonda öyle .Müzik uygulaması arka planda çalışsa bile sürdürülüyor yazısını görmek insanın canını sıkıyor.512mb ramli 620 kullanıyorum.

1gb ramde sürdürülüyor yazısı çok az. Neredeyse yok gibi. Yanlızca Facebook Messengerdan çıkıp başka uygulamaya geçip geri tuşuna basılı tutarak 1-2 saniye içinde yeniden Messenger'a donuş yaptığımda sürdürülüyor yazısını görüyorum. Aşağı iterek uygulamayı kapatıp yeniden Messenger'ı açmaya çalıştığımda Messenger logosunun olduğu ekranda takılı kalıyor. Tabii yeniden aşağı iterek kapat yeniden aç ......... Diye gidiyor. Bu Messenger'la alakalı bişey sanırım. Onun haricinde sürdürülüyor yazısı şuan hatırlayacak kadar görmedim.

Xbox müzik uygulamasına girip ekranı sola çekip şarkılar bölümünden bi şarkıya tıkladığımda, hani bu uygulamayı açtığımız gibi bi ekran çıkıyor ya ileri geri alabiliyoruz, işte bu ekran çıkarana kadar şarkının ilk 5 saniyesi geçiyor bile.

Xbox muzik uygulamasını yazan adam yada adamlar kesin şeydir yani. Anladınız siz onu

Edit; ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 26 Kasım 2014; 11:44:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

2-3 sn içinde liste tamamlanıyor onda sorunum yok birçok telefonda öyle .Müzik uygulaması arka planda çalışsa bile sürdürülüyor yazısını görmek insanın canını sıkıyor.512mb ramli 620 kullanıyorum.

1gb ramde sürdürülüyor yazısı çok az. Neredeyse yok gibi. Yanlızca Facebook Messengerdan çıkıp başka uygulamaya geçip geri tuşuna basılı tutarak 1-2 saniye içinde yeniden Messenger'a donuş yaptığımda sürdürülüyor yazısını görüyorum. Aşağı iterek uygulamayı kapatıp yeniden Messenger'ı açmaya çalıştığımda Messenger logosunun olduğu ekranda takılı kalıyor. Tabii yeniden aşağı iterek kapat yeniden aç ......... Diye gidiyor. Bu Messenger'la alakalı bişey sanırım. Onun haricinde sürdürülüyor yazısı şuan hatırlayacak kadar görmedim.

Xbox müzik uygulamasına girip ekranı sola çekip şarkılar bölümünden bi şarkıya tıkladığımda, hani bu uygulamayı açtığımız gibi bi ekran çıkıyor ya ileri geri alabiliyoruz, işte bu ekran çıkarana kadar şarkının ilk 5 saniyesi geçiyor bile.

Xbox muzik uygulamasını yazan adam yada adamlar kesin şeydir yani. Anladınız siz onu

Edit; ekleme

XBox müzik uygulaması tamamen ayrı bir konu bence. WP8 de fena değildi ancak şu hali bence tam bir eziyet. Ana ekranda müzik uygulamasına basıp önüme var olan müziklerin gelmesi gerektiği yerde son çalan parça geliyor, sağa kaydırıyorum, artist-songs-albums mecburen birini seçiyorum, şarkıyı buluyorum, şarkıyı seçince uygulamanın ana ekranına atıyor, geri tuşuna basınca yine şarkıya dönüyor falan filan çok saçma şeyler dönüyor bu uygulamada.

Benim merak ettiğim mesele ana ekran.

• Herkese +1 :)
  • Tüm wp telefonlara otg desteği gelmeli.
    ( tabi yazılım ile bu yapılabilirse)

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

Edit; ekleme

XBox müzik uygulaması tamamen ayrı bir konu bence. WP8 de fena değildi ancak şu hali bence tam bir eziyet. Ana ekranda müzik uygulamasına basıp önüme var olan müziklerin gelmesi gerektiği yerde son çalan parça geliyor, sağa kaydırıyorum, artist-songs-albums mecburen birini seçiyorum, şarkıyı buluyorum, şarkıyı seçince uygulamanın ana ekranına atıyor, geri tuşuna basınca yine şarkıya dönüyor falan filan çok saçma şeyler dönüyor bu uygulamada.

Benim merak ettiğim mesele ana ekran.

Anlatması bile uzun sürüyor demi hocam. Adamlar bide bu şekilde olması için yazmışlar programı..

• 1-)Pil
    2-)Pil
    3-)Pil
    4-)Pil
    5-)Pil
    6-)Pil
    7-)Pil
    8-)Pil
    9-)Pil
    10-)Pil
    11-)Pil
    12-)Pil
    13-)Pil
    14-)Pil
    15-)Batarya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.