Şimdi Ara

Windows7 64bit Realtek Ses Kartı Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yuksel.03

Merhaba

Mademki sorunun ikinci hard diskten olduğunu düşünüyorsun o zaman taktığın hard diski çıkartıp denersen sorunun donanımsal olup olmadığı anlaşılır.

Çıkardım durum değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conifonteyn

sunu bi dene istersen.Umarim ise yarar.
    http://support.microsoft.com/mats/no_sound/en-us?entrypoint=lightbox

Denedim. Faydası olmuyor.

Windows7 64bit Realtek Ses Kartı Problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Başlat>denetim masası>donanım ve ses>ses>realtek sağ tık>varsayılan aygıt olarak ayarla, eğer yeşil işaretliyse zaten varsayılan aygıttır eğer değilse varsayılan aygıt yapın ve pc yi yeniden başlatın.

Medya aygıtı bi anda "realtek digital output" bi anda "speakers" oluyor. Saniyede "jak takıldı" ve "jak çıkarıldı" uyarısı veriyor. Uyarı verdikçe aygıt değişiyor. "Realtek digital output" iken bi anda "speakers" oluyor tekrar değşiyor. V.s v.s v.s sürekli böle oluyor bazen. Kafayı yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizma -- 26 Mayıs 2011; 21:01:21 >
  • hocam o kadar uğraşıyoruz ama çözüleceğini sanmıyorum, dh 2.el bölümünden 10 tl ye güzel bir ses kartı edinebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

hocam o kadar uğraşıyoruz ama çözüleceğini sanmıyorum, dh 2.el bölümünden 10 tl ye güzel bir ses kartı edinebilirsiniz.

Alakası var mıdır bilemem ama pc'nin saati değişmiş :s şimdi düzelttim bakalım yine olcak mı. Bu arada önce bi garantiye vereyim diyorum. 3 ay kalmış garanti süresinin bitmesine. Vatandan almıştım. Anakartı sökmeli miyim sizce? Kasayı bi getirin bakalım demişlerdi tel açtımda
  • PC'nin saati sürekli değişiyor :s Büyük ihtimalle (virüs olamaz heralde çünkü sistemi formatladım) bios pili bitmiştir. Ama bunun sesle alakası olabilir mi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizma -- 31 Mayıs 2011; 1:08:20 >
  • Bios pilinin ses kartıyla alakası olabilir mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizma

Bios pilinin ses kartıyla alakası olabilir mi arkadaşlar?

genel anlamda olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.