Şimdi Ara

Windows7/8/8.1 Wireless Kesintileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar merhaba ben bir sorunumu dile getirmek istiyorum.
    Asus X550L yeni bir leptop aldım yeni leptop 2014 teknoloji mağazalarında herkesin gördüğü bir model.

Her neyse sorunum wireless kesintileri.

Öncelikle benim modem oturma odasında ve 4-5 metre yan odada leptopum var.

şimdi ben modemin olduğu yerde çok güzel internete giriyorum 0 takılma 0 kasma.

Fakat içerideki odadan girdiğimde wireless kesintileri var.

Şimdi telefonumdan kesinti yok 3 veya 4 diş çekiyor. Başka bir leptopdan 4 diş çekiyor. Benim leptopdanda 4 diş çekiyor fakat acayip kesilmeler var. Şimdi ben W8 kurulu geldi kesinti var. Güncelledim en son sürüm 8.1 e kesilme yine var. Her neyse olmadı falan filan dedim UBUNTU kurayım dedim ubuntuyu kurdum kesinti hiç olmadı ama ubuntudada oyun desen oynanmıyor yani sevmediğim bir işletim sistemi. Her neyse şimdide windows 7 ye merak sardım kurdum yine kesintiler oluyor. Tuhafıma gelen olayda kesinti olduğu an wirelessi kapatıp acınca hemen giriyor bi 5 dakika çok güzel hızlı ama 5 dakika sonunda tekrar kesiliyor. Orj w8 w8.1 de kurdum yine olmadı çözümü sizden bekliyorum dediğim gibi linux tabanlı işletim sistemlerinde kesinti yok ama ben linux kullanmak istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim herkese iyi forumlar.

• nibee N kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz XO014H mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • nibee N kullanıcısına yanıt
    aynı cihaz bende var. bios güncellemesi yapmayı deneyin bi. ben bugün bios güncellemesi yaptım durum şimdilik iyi gibi. olmadı servise yollayacağım gına geldi.
  • Ya özellikler yönünden ve asus olduğu için süper yani rami dir ekran kartı zartı zurtu süper ama gel gör bu kesilmeler beni benden alıyor servise yollasan ne olacak hepimizde aynı problem var servis bişey yapamaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibee

Ya özellikler yönünden ve asus olduğu için süper yani rami dir ekran kartı zartı zurtu süper ama gel gör bu kesilmeler beni benden alıyor servise yollasan ne olacak hepimizde aynı problem var servis bişey yapamaz diye düşünüyorum

Yolladım servise göreceğiz artık ne olacak ne olmayacak. Sıkıntı yaşamaya devam edersem cihazın iadesini istemeyi bile düşünmeye başladım ama 3 ay oldu nerdeyse alalı. İade kabul etmezler, değişim bari yaptırabilsek devam ederse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.