Bildirim
windows7 Tema Çalışmalarım Hepsi Bu Başlık Altında olcak (gecebilgisayar)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eline sağlık, şu başlat menüsündeki resmi ve menülerdeki resmi kaldırırsan 10 numara tema olacak :) -
Bende onu söylicektim başlat menüsündeki resim yerine güzel yeşil düz bi arkaplan koyabilirsin 1-2 ufak efekt ekleyip -
bidahaki sefere resimsiz yapacam yavaş yavaş fikirler ve öneriler eleştirilerle kendimi düzeltecem inş. saolun arkadaşlar olumlu olumsuz her türlü yorumlar için -
Ben beğendim başlatta güzel durmuş kız da menulerdeki olamayabilirdi eline sağlık -
Eline saglık hocam çok güzel olmuş.Bi istegim var başlat menüsünden kızı kaldırırsan çok makbule geçer hocam -
Son yaptıgım tema hem stabil bir çalışma hemde göze hitap ediyor göz yormaz yinde sizin yorumlarınız daha önemli -
Kardeşim heves etmişin yapıyosun ona itirazım yok, yanlız yaptığın temlalar profesyonellikten çok uzak. Çok daha iyilerini yapabilirsin. -
bana prof bir örnek verirseniz bende ona bakıp eksiklerimi düzeltirim yalnız bu prof çalışma türk yapımı olursa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecebilgisayar -- 22 Ağustos 2010; 19:33:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gecebilgisayar
bana prof bir örnek verirseniz bende ona bakıp eksiklerimi düzeltirim yalnız bu prof çalışma türk yapımı olursa sevinirim
Gerek yok kardeşim, sen bildiğin gibi devam et. Madem ki bu işin Türk'ü yabancısı oluyor o zaman sen daha iyi bilirsin. -
bu temam tam bir donanım haber renklerinden umarım beğenirsiniz.. saygılarımla -
quote:
Orijinalden alıntı: 2smoke
quote:
Orijinalden alıntı: gecebilgisayar
Gerek yok kardeşim, sen bildiğin gibi devam et. Madem ki bu işin Türk'ü yabancısı oluyor o zaman sen daha iyi bilirsin.
Madem prof değilsin diyorsun profluğa örnek verki arkadaşda eksiklerini görsün . Niye hemen türk yabancı olayına girdin adam türklerin yaptığı bir örnek istemiş türkler yapamaz dememiş . Hemen milliyetçi kesilin laf atın konu b*k olsun ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X