Şimdi Ara

LG 42PJ350 Film Menüsünü açmak konu güncel değil, linkler ölmüş. Bu işlemleri yapmayın!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemli uyarı: konu güncel değil, linkler ölmüş. Bu işlemleri yapmayın!!!!!

Başlamadan şunu hatırlatalım: Bu işlem riskli olabilirmiş. sorumluluk uygulayıcıya aittir.

öncelikle bir adet formatlanmış usb belleğe ihtiyacımız var. sonrasında yapılacaklar şu şekilde:
    1.daha önce LGMOD yüklemediyseniz işlemlere başlayabiliriz. yüklediyseniz verdiğim linkten (http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/PK/PJ_series_USB_video_player_activation)önceki işlemlere bir bakın.
    2- USB belleğin içinde LG_DTV adında boş bir klasör oluşturuyoruz.
    3-http://dl.dropbox.com/u/28364252/PJK250-350-550-650-3.28.7z adresindeki EPK dosyasını LG_DTV klasöüne kopyalıyoruz.
    4- TV'yi kumandadan kapatıp USB belleği taktıktan sonra tekrar açıyoruz. TV update edeyim mi diye soracak, evet diyoruz.
    5- TV update olduktan sonra USB belleği tekrar bilgisayara takarak içersine patch.sh adında bir dosya oluşturuyoruz. bu dosyayı notepad ile açarak içene şu satırları ekleyip kaydediyoruz:
    devmem 0x70F7BA0 32 0x24020001
    devmem 0x70F8380 32 0x34420001
    devmem 0x70F8384 32 0x34840003
    devmem 0x70F9C40 32 0x24020003
    devmem 0x70F9C50 32 0x24020003
    7-http://www.upload.gen.tr/d.php/www/8ontba9r/lgmod_10610.zip.html adresinden indirdiğimiz epk dosyasını (önceki dosyaları silip) LG_DTV klasörüne kopyalıyoruz.
    8- USB belleği tv'ye takıyoruz, MENÜ'ye basıp OPSİYON menüsünün üzerine geliyoruz (ok'ye basmadan üzerinde bekleyin)
    9- 7 defa FAV tuşuna basıyoruz.
    10- Tekrar update işlemini başlatıyoruz.
    Her şey yolunda gittiyse, tv'nizden artık film izleyebilirsiniz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 13 Haziran 2014; 14:17:52 >

• işlemi yapamayan arkadaşlar için 1. maddede bahsettiğim kısmın da çevirisini yapıyorum. belki de sorun buradadır:

eğer tvnizin versiyonu 3.28'den küçükse ve daha önceden LGMOD yüklüyse, öncelikle bunu kaldırmalısınız. Bunun için, usb belleğinizin içerisine boş bir metin dosyası oluşturun ve adını patch.sh olarak değiştirin (uzantısı txt olmayacak .sh olacak buna dikkat). USB'yi tvye takın, tvyi kumandadan kapatın ve açın. USB belleği bilgisayara takıp patch.sh_used adlı bir dosya oluşmuşsa bunu silin.

bu işlemden sonra yukarıda yazdığım 2. maddeden devam edin.
  • Daha önceden LG_MOD yüklüydü denedim usb belleğin içinde patch.sh_used diye dosya gelmedi malesef
  • malesef olmuyor senin tvnin son halini resimleyip atabilirmisin
  • yazılım yükleme kısmını açtınız mı ayarlardan?

• yazılım yükleme açık,benim yazılım sürümüde seninkiyle aynı.Sorun şurda bence tv patch.sh dosyasını görmüyor.usb formatı fat32 mi olacak onunla alakası varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar denedim son işlemde açtığım patch.sh dosyasını her seferinde değiştirip patch.sh_used yapıyor
  • Eğer öyle yapıyorsadoğru yapıyor demektir sorun yok diğer işlemlri tamamla.

Ben daha o yere gelemedim keşkigelsem.Birde sorum olacak flashdiskin fotmatı FAT32 mi olacak NTFS mi
  • usb fat32 olacak.
  • eğer versiyonunuz halihazırda 3.28 ise sanırım 5. adımdan itibaren yapacaksınız.
  • kardeş şu patch.sh dosyasını nasıl yaptıysan onu bir yere yükleyip paylaşabilirmisin orda takılıp kaldım.son maddeye geldiğimde patch.sh_used oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: happys

kardeş şu patch.sh dosyasını nasıl yaptıysan onu bir yere yükleyip paylaşabilirmisin orda takılıp kaldım.son maddeye geldiğimde patch.sh_used oluyor

patch.sh dosyasını buraya yükledim:
    http://s2.dosya.tc/upload/BWvkrZ/patch.rar.html
  • tamam kardeş oldu çok sağol.Defalarca denedim bu dosyadan sonra açıldı.:)
  • 320gb taktım gördü bluray oynattı,oley:)
  • Ne mutlu yapanlara bende eve gidince deneyeceğim inşallah sorunsuz oynatacak Allahın izniyle.

Arkadaşlar hangi video formatlarını oynatıyor acaba
  • hemen hemen her formatı açıyor. sadece ses dts ise açmıyor.
  • Avi açarsa eğer çok çok iyi 1 TB arşivim var onları izleyeceğim Allah izin verirse
  • avi açmıyor malesef,çektiğim videoları izleyemedm,diğerlerini iyi
  • Ellerinize sağlık. Arkadaş çok güzel açıklama yapmış. Sonunda çözüldü bu sorun. Bende yapabildim. usb harddiski gördü ve film izledim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.