Şimdi Ara

LG 42PJ350 Film Menüsünü açmak konu güncel değil, linkler ölmüş. Bu işlemleri yapmayın!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef yine olmadı arkadaşlar her şeyi eksiksiz yerine getiriyorum ama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkweather

işlemi yapamayan arkadaşlar için 1. maddede bahsettiğim kısmın da çevirisini yapıyorum. belki de sorun buradadır:

eğer tvnizin versiyonu 3.28'den küçükse ve daha önceden LGMOD yüklüyse, öncelikle bunu kaldırmalısınız. Bunun için, usb belleğinizin içerisine boş bir metin dosyası oluşturun ve adını patch.sh olarak değiştirin (uzantısı txt olmayacak .sh olacak buna dikkat). USB'yi tvye takın, tvyi kumandadan kapatın ve açın. USB belleği bilgisayara takıp patch.sh_used adlı bir dosya oluşmuşsa bunu silin.

bu işlemden sonra yukarıda yazdığım 2. maddeden devam edin.

Hocam bu olmuyor ya yapamıyorum patch.sh_used bu dosya çıkmıyor
  • Merhaba. Bende de önce olmadı ama sonra arkadaşın upload ettiği patch.sh dosyasını flash diske kopyaladım. yalnız hiç bir klasörün içine değil. Doğrudan Flasın içine. tv kapalıyken taktım. Açtıktan bir 30 saniye falan sonra görüntü gitti geldi. Dosay patch.sh_used şeklini almıştı. Dediğim gibi kendi yaptığım dosyada olmadı ama arkadaşın dosyasını indirdim onunla sorunum çözüldü.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

quote:

işlemi yapamayan arkadaşlar için 1. maddede bahsettiğim kısmın da çevirisini yapıyorum. belki de sorun buradadır:

eğer tvnizin versiyonu 3.28'den küçükse ve daha önceden LGMOD yüklüyse, öncelikle bunu kaldırmalısınız. Bunun için, usb belleğinizin içerisine boş bir metin dosyası oluşturun ve adını patch.sh olarak değiştirin (uzantısı txt olmayacak .sh olacak buna dikkat). USB'yi tvye takın, tvyi kumandadan kapatın ve açın. USB belleği bilgisayara takıp patch.sh_used adlı bir dosya oluşmuşsa bunu silin.

bu işlemden sonra yukarıda yazdığım 2. maddeden devam edin.

Hocam bu olmuyor ya yapamıyorum patch.sh_used bu dosya çıkmıyor

kardeş senin versiyon 3.28 mi önce onu bir yap eğer tv otomatik yükseltmiyorsa son maddedeki yüklemeyi 3.28 i yüklerkende yapabilirsin

• tvye 3.28 yükldim onda sorun yok ama olmuyor malesef
  • Arkadaşlar avi divx mkv bir çok formatı açıyor sonunda yaptım ne mutlu bana.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden
  • Anlatım için çok teşekkürler. Burdaki anlatım sayesinde kız kardeşim bile TV'nin film menüsünü açtı. Şu an gayet güzel çalışıyor.
  • Hocam kız kardeşim bile açtı dedin ya emin ol burda açamayan erkek buraya açamıyorum yazamayacak utancından :)
  • darkweather valla kardeş senle tanışmak isterdim helal olsun valla ben servisi aradım onlar bile yapamayız bizde bilmiyoz dediler o sürümü başka tv olsa yaparız dediler. ben pc yi takıp izliyodum filmleri ama hep biliyodum bigün çözülücek die ondan donanım haberi arada bir takip ediyodum.
    söylediklerini aynen yaptım olmadı hatta bana tv hiç sormadı update edeyimmi diye direk yükledi ilk başta kendisi, 9cu adıma kadar geldim son yüklemeyi yapamadım diğer arkadaşın dediğinide yaptım direk dosya değilde usb nin içine attım yine olmadı yeni sürüm için 2 dosya bulundu diyor ama dosyaları görmüyodu bikaçkez denedim olmadı inan sonra başka bi usb taktım direk resim müzik video menüsü çıktı nasıl oldu bende anlamadım yükleme bile yapmadan dwix açıldı valla yanlışlıklada olsa yüklemişim galiba :) şimdi uyumlu olan bütün videoları karları usb leri tanıyo darısı yapamayanların başına

• quote:

Başlamadan şunu hatırlatalım: Bu işlem riskli olabilirmiş. sorumluluk uygulayıcıya aittir.

öncelikle bir adet formatlanmış usb belleğe ihtiyacımız var. sonrasında yapılacaklar şu şekilde:
    1.daha önce LGMOD yüklemediyseniz işlemlere başlayabiliriz. yüklediyseniz verdiğim linkten (http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/PK/PJ_series_USB_video_player_activation)önceki işlemlere bir bakın.
    2- USB belleğin içinde LG_DTV adında boş bir klasör oluşturuyoruz.
    3-http://dl.dropbox.com/u/28364252/PJK250-350-550-650-3.28.7z adresindeki EPK dosyasını LG_DTV klasöüne kopyalıyoruz.
    4- TV'yi kumandadan kapatıp USB belleği taktıktan sonra tekrar açıyoruz. TV update edeyim mi diye soracak, evet diyoruz.
    5- TV update olduktan sonra USB belleği tekrar bilgisayara takarak içersine patch.sh adında bir dosya oluşturuyoruz. bu dosyayı notepad ile açarak içene şu satırları ekleyip kaydediyoruz:
    devmem 0x70F7BA0 32 0x24020001
    devmem 0x70F8380 32 0x34420001
    devmem 0x70F8384 32 0x34840003
    devmem 0x70F9C40 32 0x24020003
    devmem 0x70F9C50 32 0x24020003
    7-http://s2.dosya.tc/download/1oB3UC/lgmod_10610.zip.html adresinden indirdiğimiz epk dosyasını (önceki dosyaları silip) LG_DTV klasörüne kopyalıyoruz.
    8- USB belleği tv'ye takıyoruz, MENÜ'ye basıp OPSİYON menüsünün üzerine geliyoruz (ok'ye basmadan üzerinde bekleyin)
    9- 7 defa FAV tuşuna basıyoruz.
    10- Tekrar update işlemini başlatıyoruz.
    Her şey yolunda gittiyse, tv'nizden artık film izleyebilirsiniz :))

dostum ALLAH razı olsun senden ....

• ya arkaşlar 7.adıma kadar herşeyi yaptım ama 7-http://s2.dosya.tc/download/1oB3UC/lgmod_10610.zip.html adresinden indirdiğimiz epk dosyasını (önceki dosyaları silip) LG_DTV klasörüne kopyalıyoruz. linki indiremiyorum çünkü dosya.tc dosya bulunamadı diyor.başka yere upload etmeniz mümkünmü?Allah rızası için yardım bende artık çözmek istiyorum bu olayı sizin gibi
  • ilk mesaj editlendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

ilk mesaj editlendi.

axt çok çok teşşekür ederim saol,ancak bir problemim daha var şimdide patch.sh dosyasını notepad da editleyemiyorum,dosyayı hazrılayıp uploed da etmişsiniz onun içinde ayrıca teşşekürler ancak yine patch.sh dosyasını dosya.tc... linkinden indiremiyorum çünkü yine dosya bulunamadı diyor.başka bir yere upload ederseniz bende en sonunda İnşallah MUTLU SONA ulaşacağam bir sorun daha çıkmazsa tabi...sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler elinize sağlık...
  • firsat bulabilirsem bu aksam yuklerim. ama sizin o dosyayi olusturabilmeniz gerek aslinda. sorun ne acaba?
  • sorun şu ki dosyayı oluşturtuğumda dosyaya sağ tıkla birlikte aç seçeneğinin olmaması,her türlü yöntemi denedim hatta araştırma yaptım böyle bir sorun çoğu kişide varmış,aslında bir şekilde o kodları o dosyaya editlerim ama zaman gerek,bende sabırsızlandığım için o dosyayı sizden istedim,çünkü artık bende tv nin o özelliğini açmak istiyorum 1 yıldır uğraşıyorum,birtek siz çözmüşsünüz olayı,inşallah bende hallederim en kısa zamanda sizin katkılarınızla!
  • tamam sorunu çözdüm çook teşekkürler atx ilgin için.patch.sh dosyasını ooluşturdum dosya olarak değil direk kaydettiğim gibi attım ve sadece usb bellegi taktım fav tuşuna gerek kalmadan kendisi halleti.usb menüsünde film listesini görünce çok mutlu oldum.sonunda oldu bu iş herkese çok teşşekürler.
  • arkadaşım süper bir paylaşım.emeğine sağlık dvd oynatıcımı satışa çıkardım sayende :)
  • hocam harika bir paylaşım.. allah senden razı olsun.. televizyonumu satacaktım film oynatmıyor diye.. sayende kararımı değiştirdim
  • konu tek kelime ile harika. pc yi tv ye bağlayarak fil izlemekten bıkmıştım.ev sinema sistemi aldım.onda da hdd okumadı. ama şimdi oynatma işi süper de şu alt yazı işine çözüm bulamadım. xxx.mkv gibi bir filmi oynatıo mesela. klasörün içinde xxx.srt adlı dosya var. bu sorunun çözümü nasıl olur acaba??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.