Şimdi Ara

LG 42PJ350 Film Menüsünü açmak konu güncel değil, linkler ölmüş. Bu işlemleri yapmayın!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pisrabbit

konu tek kelime ile harika. pc yi tv ye bağlayarak fil izlemekten bıkmıştım.ev sinema sistemi aldım.onda da hdd okumadı. ama şimdi oynatma işi süper de şu alt yazı işine çözüm bulamadım. xxx.mkv gibi bir filmi oynatıo mesela. klasörün içinde xxx.srt adlı dosya var. bu sorunun çözümü nasıl olur acaba??

normalde altyazı dosyasının adı filmle aynıysa otomatik olarak görüyor zaten. şu anda emin değilim ama belki .srt değil de .sub olması gerekiyordur altyazının. bir de qmenü tuşuna basarak altyazı ayarlarını bir kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

quote:

Orijinalden alıntı: pisrabbit

konu tek kelime ile harika. pc yi tv ye bağlayarak fil izlemekten bıkmıştım.ev sinema sistemi aldım.onda da hdd okumadı. ama şimdi oynatma işi süper de şu alt yazı işine çözüm bulamadım. xxx.mkv gibi bir filmi oynatıo mesela. klasörün içinde xxx.srt adlı dosya var. bu sorunun çözümü nasıl olur acaba??

normalde altyazı dosyasının adı filmle aynıysa otomatik olarak görüyor zaten. şu anda emin değilim ama belki .srt değil de .sub olması gerekiyordur altyazının. bir de qmenü tuşuna basarak altyazı ayarlarını bir kontrol edin.

Bende oluşan hata traji komik oldu biraz.Deneme için seçtiğim filmin altyazısını hala göremedim. Başta başka film denemek aklımdan geçmemişti. sonra yine aynı formatlarda olan başka filmler denedim hepsinde altyazıyı gördüm. ilginç bir şekilde o filmde olmuyo nedense. o kadar da olsun artık. büyük bir uğraştan kurtuldum. Bu olay gerçekten muhteşem oldu.Başka hiç bir şeye ihitiyacım kalmadan tüm filmleri tv de izleyebiliyorum.
    Hem alt yazının görüntü kalitesi gerçekten çok güzel.
    Şu ana kadar denediğim video formatlarından sadece flv uzantıları okumdadı. onu da okumasın zaten :)
    Ayrıca TV nin NTFS formatındaki 320 GB HDD yi sorunsuzca okuması ayrı bir güzellik..
    Anlatım için tekrar Teşekkür Ederim ..

• merhaba
    axt özellikle sana sormak istiyorum
    50pj250 ilk adımdan itibaren yaptım fakat usb nin içine patch.sh yi attım tv ye taktım ama patch de herhangi bir değişme olmadı şimndi ne yapacağım sizin interne koyduğunuz patch leride denedim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancolok

merhaba
    axt özellikle sana sormak istiyorum
    50pj250 ilk adımdan itibaren yaptım fakat usb nin içine patch.sh yi attım tv ye taktım ama patch de herhangi bir değişme olmadı şimndi ne yapacağım sizin interne koyduğunuz patch leride denedim olmadı

bu kurulum 42PJ350 için geçerli. 50pj250 için muhtemelen ayrı bir patch dosyası gerekiyordur.
  • Şu patch.sh dosyasını tekrar update edebilirmisiniz acaba rica etsem ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibey117

Şu patch.sh dosyasını tekrar update edebilirmisiniz acaba rica etsem ??

http://www.mediafire.com/?sfw4xqhd4pdyi8d
  • quote:

quote:

Şu patch.sh dosyasını tekrar update edebilirmisiniz acaba rica etsem ??

http://www.mediafire.com/?sfw4xqhd4pdyi8d

teşekkür ederim :)
  • quote:

Başlamadan şunu hatırlatalım: Bu işlem riskli olabilirmiş. sorumluluk uygulayıcıya aittir.

öncelikle bir adet formatlanmış usb belleğe ihtiyacımız var. sonrasında yapılacaklar şu şekilde:
    1.daha önce LGMOD yüklemediyseniz işlemlere başlayabiliriz. yüklediyseniz verdiğim linkten (http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/PK/PJ_series_USB_video_player_activation)önceki işlemlere bir bakın.
    2- USB belleğin içinde LG_DTV adında boş bir klasör oluşturuyoruz.
    3-http://dl.dropbox.com/u/28364252/PJK250-350-550-650-3.28.7z adresindeki EPK dosyasını LG_DTV klasöüne kopyalıyoruz.
    4- TV'yi kumandadan kapatıp USB belleği taktıktan sonra tekrar açıyoruz. TV update edeyim mi diye soracak, evet diyoruz.
    5- TV update olduktan sonra USB belleği tekrar bilgisayara takarak içersine patch.sh adında bir dosya oluşturuyoruz. bu dosyayı notepad ile açarak içene şu satırları ekleyip kaydediyoruz:
    devmem 0x70F7BA0 32 0x24020001
    devmem 0x70F8380 32 0x34420001
    devmem 0x70F8384 32 0x34840003
    devmem 0x70F9C40 32 0x24020003
    devmem 0x70F9C50 32 0x24020003
    7-http://www.upload.gen.tr/d.php/www/8ontba9r/lgmod_10610.zip.html adresinden indirdiğimiz epk dosyasını (önceki dosyaları silip) LG_DTV klasörüne kopyalıyoruz.
    8- USB belleği tv'ye takıyoruz, MENÜ'ye basıp OPSİYON menüsünün üzerine geliyoruz (ok'ye basmadan üzerinde bekleyin)
    9- 7 defa FAV tuşuna basıyoruz.
    10- Tekrar update işlemini başlatıyoruz.
    Her şey yolunda gittiyse, tv'nizden artık film izleyebilirsiniz :))

Ya kardeşim yardımcı olabilirmisin acaba ?? Söylediklerini yapıyorum tek tek 5. adıma kadar herşey tamam ama sonrası bir türlü olmuyor :/ şimdi bu pacth.sh dosyasını LG_DTV nin içindekini değiştirdiğimizde onunla bu klosöre mi atıcaz yoksa klosörün dışına mı hoş ben ikisini de yaptım olmuyor ama,7 kere fav tuşuna basıyorum update ekranı geliyor en üstteki seçenekten update yapıyorum değişen bişey yok,yanlış yaptığım bişeymi var ??

• quote:

Ya kardeşim yardımcı olabilirmisin acaba ?? Söylediklerini yapıyorum tek tek 5. adıma kadar herşey tamam ama sonrası bir türlü olmuyor :/ şimdi bu pacth.sh dosyasını LG_DTV nin içindekini değiştirdiğimizde onunla bu klosöre mi atıcaz yoksa klosörün dışına mı hoş ben ikisini de yaptım olmuyor ama,7 kere fav tuşuna basıyorum update ekranı geliyor en üstteki seçenekten update yapıyorum değişen bişey yok,yanlış yaptığım bişeymi var ??

maalesef bu yazdıklarım dışında benim de ekstra bir bilgim yok. ben ve forumdaki diğerleri hep bu yöntemi kullandık...
  • quote:

quote:

maalesef bu yazdıklarım dışında benim de ekstra bir bilgim yok. ben ve forumdaki diğerleri hep bu yöntemi kullandık...

anladım da tek anlamadığım olay bu pacht.sh dosyasını nereye atıcam LG_DTV nin içine mi dışına mı yada ayrı ayrı mı yükliycem ?

• quote:

quote:

quote:

anladım da tek anlamadığım olay bu pacht.sh dosyasını nereye atıcam LG_DTV nin içine mi dışına mı yada ayrı ayrı mı yükliycem ?

yardımcı olurmusunuz rica etsem ya yapanlardan biri sadece şu son pacth.sh yi nereye atacağımı söyliyebilir mi ???

• DOSTUM TAKIYORUM GUNCELLEYIMMI DEMIYOR TV
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yardımcı olurmusunuz rica etsem ya yapanlardan biri sadece şu son pacth.sh yi nereye atacağımı söyliyebilir mi ???

Dosyayi kaydettigin gibi usb ye yolla hic bi yere kopyalamana gerek yok.acikta dursun.ben oyle yaptim ve usb yi tv ye taktigimda hic biseye gerek kalmadan otomatik olarak yukledi ve tv kapanip acildi kendi kendine bende direk usb menusune girdim ve divx secenegini gordum.iste o gunden bugune atx e hala tskkr ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FAT32 formatında formatladım, gerekli dosyayı attım ancak usb bellek gördüğü halde, yazılım güncelleştirme gelmedi, bunu nasıl yapacağız. Yazılım güncelle ekranı gelmiyor.
  • konuyu kotu hırtlattım ama bı sorunum var bu ıslemı yaparken tv kapandı acılmıyor??? :((
  • linkler patlak. elinde dosya olan varsa paylaşabilir mi
  • Linkler haliyle eski,elinde olan upload yapabilir mi? çok teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar. linkler kırık malum. diğerler link içeriklerini bir şekilde tedarik ettiysem de, http://dl.dropbox.com/u...250-350-550-650-3.28.7z linkinde bulunan dosyaları bulamadım. elinde olan bir yardımseverin dosyayı upload etmesini rica ediyorum. teşekkürler.
  • Offff!!! Lanet olsun yapamadım linkler kırık lütfen biri linkleri update etsin
  • Müsait olunca dosyaları paylaşacağım. Mesajım bulunsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.