evet arkiler şimdi ben nfs shift2 oynuycam fakat bazı oyunları win 7 açmıyor nedense bilmiorm yani mesala hitmanın silent assaisin veya contracts veya blood money her nese exe çalşmayı durdurdu,bu uygulama win 32 uygulaması değil... nese evet nfs shift2 win7 de çalışırmı çalışmazsa xpye çevircem sistem özellikleri: işlemci:intel(R) pentium(R) Dual CPU E2160 1.80 ghz ram,bellek: 1,00 GB sistem türü:32 bit felan filan işte :P ekran kartının özellikleri nerde yazio bilmiorm win7de dersenizki pc kaldırmaz bu oyunu derseniz ramını veya hızını yükseltebilirm bayabi eğer win7 çalıştırmaz diosanız xpye döneim fakat bişey sorcam ben pek o kadar anlamam xp ye forwat cdsi felan işte xpye döndüğümde aynı özelliklere sahip olacakmıyım?
YÜKLEDİM FAKAT EKRAN KARARIYOR ARKADAŞDA BÖLE SORUN ALMIŞ FORWAT ATIP XP SP3 YAPMIŞ VE UYUMLULUĞU WİNDOWS 98ME YAPMIS BENDE DEDİKLERİNİ YAPTIM (XP SP 3 YAPMADIM PC Yİ) AMA OLMADI 640.480 YAPTIM YINE OLMADI HER ÇÖZÜNÜRLÜKTE OLMUOR BIKTIM YA BU WİN7DEN PHH ÖFF OFF BEN BU WİN7 Yİ YAPANIN... XP SP 2 Mİ YAPSAM XP SP3 MÜ YAPSAM KARARLI DEĞİLİM XP SP2 DÜŞÜNÜORM FAKAT ARKİ XP SP3DE HER OYUNU YÜKLİYÖR ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme