Şimdi Ara

Windows8 Tabanlı Laptop Sorunu. Lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar casper marka dizüstü bilgisayarım var, windows 8 yüklü olarak geldi. Anakart markası casper. Bios menüsünde falan windows8 için özel ayarlar var bilirisiniz. Sanki bilgisayar sadece windows8 için üretilmiş gibi. her neyse ben format attım windows 7 yaptım her şey iyi hoş ama ne yaptıysam nvidia ekran kartı sürücüsünü yükleyemedim. Aman ya uğraşamam dedim Windows8 yaptım tekrar ekran kartını kurdum bu kez de windows lisanslı olmuyor. Yani anlayacağınız ortada kaldım. Ya onboard ekran kartıyla windows7 kullanacağım, ya da lisanssız windows 8 ile nvidia ekran kartımı.. Yokmudur bi çözüm üstadlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_0233

Merhaba arkadaşlar casper marka dizüstü bilgisayarım var, windows 8 yüklü olarak geldi. Anakart markası casper. Bios menüsünde falan windows8 için özel ayarlar var bilirisiniz. Sanki bilgisayar sadece windows8 için üretilmiş gibi. her neyse ben format attım windows 7 yaptım her şey iyi hoş ama ne yaptıysam nvidia ekran kartı sürücüsünü yükleyemedim. Aman ya uğraşamam dedim Windows8 yaptım tekrar ekran kartını kurdum bu kez de windows lisanslı olmuyor. Yani anlayacağınız ortada kaldım. Ya onboard ekran kartıyla windows7 kullanacağım, ya da lisanssız windows 8 ile nvidia ekran kartımı.. Yokmudur bi çözüm üstadlar ?

Windows 7 yi tekrardan kur nvidia'ın kendi sitesinden otomatik driver aramayı başlat büyük ihtimal bulucaktır. Laptoplarda böyle sıkıntılar çok yaşanır.Yeni sistemde UEFİ Boot sistemi geldiği için bunu çoğu kişi bilmez yüklemede sıkıntı yaşar illa ki o yüzden dediğim gayet.
    Yada diğer seçenekte ise uğraşamam ben bunla üstad dersen kaçak lisans ara sosyal ortamda forumlarda bulursun kaçak lisans kullan. bi sonra ki ihtimal yani hangisini kullanmak istersin o da senin zevkin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: suatmunuklu

quote:

Orijinalden alıntı: ali_0233

Merhaba arkadaşlar casper marka dizüstü bilgisayarım var, windows 8 yüklü olarak geldi. Anakart markası casper. Bios menüsünde falan windows8 için özel ayarlar var bilirisiniz. Sanki bilgisayar sadece windows8 için üretilmiş gibi. her neyse ben format attım windows 7 yaptım her şey iyi hoş ama ne yaptıysam nvidia ekran kartı sürücüsünü yükleyemedim. Aman ya uğraşamam dedim Windows8 yaptım tekrar ekran kartını kurdum bu kez de windows lisanslı olmuyor. Yani anlayacağınız ortada kaldım. Ya onboard ekran kartıyla windows7 kullanacağım, ya da lisanssız windows 8 ile nvidia ekran kartımı.. Yokmudur bi çözüm üstadlar ?

Windows 7 yi tekrardan kur nvidia'ın kendi sitesinden otomatik driver aramayı başlat büyük ihtimal bulucaktır. Laptoplarda böyle sıkıntılar çok yaşanır.Yeni sistemde UEFİ Boot sistemi geldiği için bunu çoğu kişi bilmez yüklemede sıkıntı yaşar illa ki o yüzden dediğim gayet.
    Yada diğer seçenekte ise uğraşamam ben bunla üstad dersen kaçak lisans ara sosyal ortamda forumlarda bulursun kaçak lisans kullan. bi sonra ki ihtimal yani hangisini kullanmak istersin o da senin zevkin kardeşim

O yöntemi de denedim kardeşim, windows 7'de ne yaptıysam olmadı, sürücü yüklenirken donanımı bulmuyor yani ekran kartını görmüyor. Sadece windows8de görüyor.
    Diğer yönteme gelecek olursak, bana windows8 zaten orjinal gelmişti ama serial falan biosa gömülüymüş dendi. Ben de windows 8.1'in bir sürümünü indirdim. Pro preview. bunu da ne yaptıysam orjinal olmadı. ki olsaydı bile 180 günlük lisanslar mevcut sadece. Öğrenci evinde kalıyorum net de yavaş her istediğimi hemen indiremiyorum öyle. elimde window 7 orjinal var onu tekrar kurabilirim ama sürücü sorunu işte başa bela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_0233 -- 14 Mart 2014; 14:53:26 >

• Önce İntel'in sürücüsünü kurman gerikiyo İntel kurulmadan Nvidia kurulmuyor (casper laptop kullanıcısıyım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtgrl

Önce İntel'in sürücüsünü kurman gerikiyo İntel kurulmadan Nvidia kurulmuyor (casper laptop kullanıcısıyım)

Çözüm olabilir. Denemedim ama haklı olabilir ilk önce kendi dahiliyi kur sonra ekran kartını kur. Belki olabilir üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtgrl

Önce İntel'in sürücüsünü kurman gerikiyo İntel kurulmadan Nvidia kurulmuyor (casper laptop kullanıcısıyım)

Onu da denedim hatta olmadığında aklıma gelen ilk şey oydu. defalarca hepsini sildim sıfırdan kurdum bi onu bi bunu kurdum. sıralarını karıştırıp kurdum, farklı sürümlerle denedim olmadı olmadı malesef :/
  • ali_0233 A kullanıcısına yanıt
    Ben o şekilde yaptığımda olmuştu sen iyisimi eğer yapmadıysan baştan bi temiz foramt at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows 8'de keyi yedeklemediysen yandın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.