Şimdi Ara

Windows95 Oyununu Xp'de Nasıl Çalıştırabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Zamanında bizde bir bilgisayar vardı Windows 95'mi 98'mi neydi. O zamanlardada Fatal Racing , Tenten gibi oyunlar vardı.
    Ve o zaman gerçekten keyifle oynadığım bir oyun vardı. Fakat bir türlü hatırlayamadım.

Oyun şöyle bir şeydi: Bizim uzun ince bir kahramanımız var. Bir ada felan vardı. Vede oyunun bir bölümünde şöyle bir şey oluyordu. Korsan küçük boylu bir adam vardı. Onu bir şeye ikna etmek için bir şeyler söylüyorduk ve ağlatınca bizim istediğimizi yapıyordu. Vede birde korsan gemisinin top atar yerindende kayıkta iskelet adamlar vardı onları felan vuruyorduk.

Tam açıklayıcı olmadı sanırım ama anca bu kadar hatırlayabildim...
    Bu oyunun ismini öğrenirsem gerçekten çok rahatlayacağım
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 26 Ekim 2009; 10:29:05 >

• hatirladim crysis warhead :D
  • aradığın oyun "the curse of monkey island", dediğin ince uzun kahramanın adı da "guybrush treepwood". bu efsane oyun nasıl hatırlanamaz
  • "The curse of monkey island" dediğin oyun arkadaşın da dediği gibi. Onun yeni versiyonu var. Onu oynamanı öneririm.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Beni çok büyük bir dertten kurtardınız
  • Arkadaşlar oyun şöyle özellikler istiyormuş...

Minimal System Requirments: Pentium 90 MHz Processor; Windows 95; 16 MB RAM; 4X CD-ROM Drive; PCI Graphics Card; 100% Windows 95 Compatible 16 Bit Sound Card; 2 MB of Free Hard Drive Space (Additional 20 MB for Multiple Saved Games); Keyboard; Mouse

Galiba Windows 95 istiyor. Bendede xp var. Ne yapmalıyım bu durumda???
  • D'ye w95 kur;öyle dene
    disciples diye oyunum wardı w95 istiyordu yakın zamanda benimde yapmam lazımda hiç vaktim yokki x(
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

D'ye w95 kur;öyle dene
    disciples diye oyunum wardı w95 istiyordu yakın zamanda benimde yapmam lazımda hiç vaktim yokki x(

Bir oyun içinde değmez derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

D'ye w95 kur;öyle dene

Daha kolay bir yolu yok mu yav
  • Oyunu kur,kurduktan sonra masaüstündeki kısayoluna sağ tıkla-özellikler-uyumluluk'a gel.uyumluluk modu yazan kısıma tik koyup win95i seç olur büyük ihtimalle.com
  • DOS Box isimli bir program var nette araştırırsan kurulumu resimler ile anlatılmış,ben eski oyunları Vista'da bile o program ile oynayabiliyorum.Herhangi bir uyumluluk problemi de olmuyor.
  • Aynı şekilde tanklı bir strateji oyunu vardı. Tankla geziyorsun ve bir üst şeklinde piste geliyosun, ortasına gelince üssünü kuruyosun güç ve para ünitesi uçak,tank ve asker ünitelerini oluşturuyordun. Ben onu bitirmek üzereydim fakat gezegenleri alıyordun son gezegeni bi türlü geçememiştim sonra bilgisayarım bozulmuştu 2000 de oynatamadım. Hatta F tuşları ile asker, bomba, tank, uçakları çıkartıyordun.
    Win98m de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.