WİNDOWSA ANDROİD KURMAK İSTİYORUM
-
-
hocam tavsiye edebileceğim 2 yöntem var.
1- virtualbox üzerinden iso şeklinde android paketleri var onu kurabilirsiniz.
2- android iso paketini direk pc ye işletim sistemi olarak yükleyebilirisin.
Ama emülatöre kıyasla performansı nasıl olur bilemem =)
-
cevap için çok teşekkür ederim hocam şu an emülatör kullanmak zorunda kaldım hani kimse cevap vermeyince vm denedim ancak bir türlü hedefimi ulaşamadım yani 5-6 kez farklı seçeneklerle denedim hep bir hata aldım yani bir türlü Android'i başlatamadı bilemiyorum bir yerde hata yaptım herhalde -
ben daha önce android iso sunu virtualbox ile kurmuştum sorun olmamıştı. belki kullandıgın iso da sıkıntı olabilir. yada farklı bir sanal sürücü uygulaması dene. ama dedigim gibi emülatörden çok çok iyi bir performans vereceğini sanmıyorum.
-
Emulatörler sanal makineden daha performanslı olur.
Memu emülatörü tavsiye ederim.
Ayrıca sanal sistem/emulatör vb. için;
Biostan virtualizationu kontrol edin. Aktif değilse, aktif edin. Hissedilir ölçüde performans artışı olacaktır.
Android x86 windows dual boot diye arama yaparsanız. Yönergeleri uygulayarak,
PC'ye sanal olarak değil gerçek android kurabilirsiniz.
Eğer düzgün yapabilirseniz. İsteğe göre windows yada androidi başlatabilirsiniz.
Yalnız hata vb yaparsanız. Mevcut windowsunuz da zarar görebilir.
-
Çok teşekkürler :) memu kurdum şimdilik :)
-
Memu kurdum saolsun çok iyi hocam :) amaç vm denemekti tecnopat yazısını yaptım olmadı ancak bende artık dene dene olmayınca memu kurdum :)
-
Rica ederim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X