Şimdi Ara

windowsa gelince ekran gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı açıyorum.açılırken normal. windowsa giriş ekranı geliyor (altta birşeyin kaydığı) snra ekran gidiyor.monitöromün ışığı yanıp sönmeye başlıyor.monitörde sorun yok denedim başka bilgisayarla çalışıyor.ekran kartım mı bozuk? format atmak istedim ama yine ekran gidiyor.atamadım.sorun ne olabilir?yardımcı olursanız sevinirim.

• benim de bi değişiği ekran gitmiyor ama 3-4 dk buğulu kalıyor (aynı senin dediğin zamanda) ben de anlamadım hiç de görmemiştim böyle bir şey
  • merhaba arkadaşlar aynı problem yeni kurdum sistemde ilk günden dün aksama kadar devam ediyordu ve sadece restart tusuna basdıgımda normale dönüyor veya en son iyi yapılandırma seceneğini sunarak sorun çözülüyor ve açılıyordu... Dün akşam açmayı denediğimde hiç görüntü göndermedi...

Bu akşam bazı denemeler yapıcam...
    Tahminimce ram den kaynaklanan bir statiklenme olabilir... ( çünki açılıştaki ilk bip seside gelmiyor )
    eğer o değilse ikinci seçenek ekran kartı olucak..
    son olarak ta cpu

Bunlarda bir problem yok ise uyumsuzlukla alakalı veya statikten dolayı kitlenmiş bir donanım söz konusu olabilir...

Küçük çaplı yaptığım araştırmalar sonucunda benım kanatimce bu yaşadığımız sorunların donanım configirasyonları ile alakalı oldugu kanatindeyim...

Belki yardımcı olur diye düşündüm...

• quote:

Orjinalden alıntı: qismah

bilgisayarımı açıyorum.açılırken normal. windowsa giriş ekranı geliyor (altta birşeyin kaydığı) snra ekran gidiyor.monitöromün ışığı yanıp sönmeye başlıyor.monitörde sorun yok denedim başka bilgisayarla çalışıyor.ekran kartım mı bozuk? format atmak istedim ama yine ekran gidiyor.atamadım.sorun ne olabilir?yardımcı olursanız sevinirim.

wındowsda ayarlı cozunurluk ayarlarını monıtorun desteklemıyor

bıos ekranı wındowsun kayan yazılarına gectığı anda (bıos ekranı kaybolup wın ekranı gelmeden 1 2 sn felan once) sureklı olarak f8 tusuna bas cek

karsına bır menu gelecek ordan vga modunda acılıs yap pc acılınca cozunurluk ayarlarını uygun duruma getır

• teşekkürler.öyle açtım bilgisayarımı 640 x 480 çözünürlükte açıldı ancak çözünürlüğü yükseltince görüntü yine gidiyor daha yükseği olmuyor.hep en yüksek çözünürlükte kullanıyordum.laptop u monitöre bağlayınca görüntü geliyor yüksek çözünürlükte olmasına rağmen???
  • arkadaşım çok teşekkürler senin dediğin gibi açıp ekran kartı sürücümü yeniden yükledim sorunum halloldu.çok teşükkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.