Şimdi Ara

WindowsPhone Seri Program Açılamama sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Dün gece farkettim programları kapatırken aşağı kaydırarak kapatmak yerine çarpı işaretiyle kapatmak soruna çözüm oluyor şu ana kadar bu şekilde kullanımla telefon seri program açarken çok daha rahat

Aslında uzun süredir devam eden yaklaşık 6-7 aydır bu sorunu benim gibi yaşayan var mı diye öğrenmek ve bazı şeylere açıklık getirmek için bu konuyu açayım dedim. Test edilen telefon Lumia 920

Sorun şu diyelim ki whatsup açtınız sonrasında 9gag agirip biraz gezinip oradan bir linki kopyalayıp atmak istediniz ama o da ne whatsup kapanmış , tekrar açmak isteyince program belirli bir süre açılmıyor. Sonrasında yine bu tarz bir kaç programı üst üste açmaya (öncekini kapatarak) çalıştınız örneğin shazam dan sonra whatsup yada zomato vs açılmıyor.(Daha örnekler çoğalabilir programlara takılmayın sadece bunlarda olmuoyor 6sec , Burton vs de de var...)

Metro tube sonrasında whatsup sonrasında shazam açılmama , shazam açılsa sonrasında whatsup açılmaması , hepsini kapatım 6sec yada 6 discover ı açmak istediğinizde açılmaması bir süre bekledikten sorna yine diğer programlarda açılmamalar(NY Times vs.) diye uzayıp gidiyor...

Aynı işlemleri CPU gücü %40 daha fazla olan 1320 de kesinlikle yaşamıyorsunuz nedeni ise ;

WP kesinlikle RAM base bir OS değil ama CPU base bir OS ve kesinlikle programlar(tamamı değilde çoğu) kapatma düğmesiyle kapanmıyor. İşletim sistemi CPU kaynağını çalıştırılmak istenen programa göre atıyor eğer yeterli kaynak yoksa OS tarafından kaynak ayrılana kadar yada sistem yeniden başlatılana kadar açılmıyor. Bu da Microsoft'un yeni telefonlarında bile güçsüz ama 4 çekirdekli telefonları kullanmasını açıklıyor.

WP tarafında ne kadar CPU gücü o kadar rahatlık gibi görünüyor bu taraftan bakınca , sizin yorumlarınızı merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 30 Aralık 2015; 12:34:11 >

• Ram tabanlı olmadığını biliyorduk ama cpu olması çok ilginç,teşekkür ederim bilgi için,belki raspberry pi'ye bu yüzden destek geldi,4 çekirdekli işlemci geldiği için,
    Yeni 950 serisi de bu yüzden 8 çekirdekli seçildi belki de,continoum ile bilgisayar gibi kullanmak için,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgatelli T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim , sizin kullandığınız cihaz nedir ve bu tarz problemleri yaşadınız mı paylaşırsanız sevinirim
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Lunia 925, bazen oldu, mesela bir siteye veya bankacılık programına girdiğimde, gelen sms(engelli sms) kopyalayıp,geri dönüp şifreyi programa girmek istediğimde kapanmış oluyordu ya da yeniliyordu,hep ben bunu Microsoft arka plan kısıtlamasıdır diye düşünüyordum,
    Microsoft doğrulayıcı şifresini girerken de yapıyordu,
    İlginç bir yöntemmiş bu.

• W10 mobile 10536 kullanıyorum. Aynı anda 6 uygulama arasında geçiş yaparak hepsini kullanıyorum ve her şey anında kaldığı yerden devam ediyor. (1gb ramli 535) Ama 8.1de dediğiniz olayın aynısı oluyordu. Acaba 10 da ne değişti?

• İşlem yönetiimiyle bu sorunlar aşılabilir zaten imkansız şeyler değil ki Win 10 dan da beklentilerim bu yöndeydi Rica etsem aynı anda sırayla 6sec , whatsup , 9 gag , Metrotube vs gibi sistem isteyen programları(yada başka sistem isteyen programları) açıp bideneyebilir misiniz
    Hocam akşam doğru videosunu atarım. Ama whatsapp denemek pek mantıklı olmaz çünkü uyumlu değil şu an. Sürekli yükleniyor yazıları çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel olur Yükleniyor yazısına rağmen açılıyorsa siz yine de atın
  • Yaptığım test. Whatsapp ve Vine ilk açıldıklarında 1 saniye yükleniyor geliyor o kadar. 7 uygulama arası geçişte her şey anında oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wLq3b08XDOw&feature=youtu.be

• Windows 10'un bu kadar estetik olacağını hiç düşünmemiştim. Gerçekten güzel bir güncelleme Kullandığınız telefon modeli nedir acaba?930?1520?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cangunner kullanıcısına yanıt
    Lumia 535
  • Ben şok,ben iptal 535 de böyleyse diğer modeller kim bilir nasıldır. Ki bu daha preview

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    920 ve 925'te kullanılan S4 Plus işlemci, 1320'de kullanılandan daha mı zayıf ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cangunner kullanıcısına yanıt
    W10 Olmuş diyorum forumda, yav he he 8.1 de de aynısı söylendi diyorlar

• İnanılmaz gerçekten performans olarak harika olmuş wm10 video ve inceleme için çok teşekkürler

Bu videoyu referans almak yanlış olmayacaktır üstelik baya stabil gozukuyor

• Evet %35-40 oranında daha hızlı CPU ya sahip 1320

Ben S4 Plus'ı iyi bilirdim fakat değilmiş demek ki.

• Eski CPU ama beklentiniz yüksek olmamalı zaten 1320 ye gore arkadaşın s200 ile aynı ham CPU gucune sahipler neredeyse , önemli olan sistemin buna özel optimize edilmesi arkadaşın video incelemesine bakılırsa beklentileri yukseltmemek için bir neden yok

• Hocam ben w10 u hep normal yollarla kurardım. Bu defa 1520nin W10 yazılımını kurdum cihaza. Onun da bir etkisi var mıdır acaba? 535te 1520 yazılımının daha iyi çalışması ayrı bi komik. konusunuda açtımhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110507554

Elbette yazılım ve donanım uyumu çok önemli fakat şok oldum dersem yeridir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.