Şimdi Ara

WindowsPhone Seri Program Açılamama sorunu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1520 de kullanilan daha sorunsuz bir sürüm olabilir onun haricinde multitaskinge bu denli etki etmesi imkansız , onun için cihaza özel yada kernel üzerinden tweak gerekir

Bu arada kendi mesajınızdaki videyu tube şeklinde koyarsanız herksin görmesi açısından daha iyi olur
  • Neden bu kadar şaşırdınız ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Hocam ben w10 u hep normal yollarla kurardım. Bu defa 1520nin W10 yazılımını kurdum cihaza. Onun da bir etkisi var mıdır acaba? 535te 1520 yazılımının daha iyi çalışması ayrı bi komik. konusunuda açtımhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110507554

Hocam bana şu yapıyı nasıl yükleyebilirim basamak basamak anlatırmısınız rica etsem
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatabilirim ama dediğim gibi çok kotu de olabilir. Sürekli kasılmalar, donmalar vs. Telefon modeliniz nedir ve bilgisayar kullanarak 8 1 e dönme imkanınız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam anlatabilirim ama dediğim gibi çok kotu de olabilir. Sürekli kasılmalar, donmalar vs. Telefon modeliniz nedir ve bilgisayar kullanarak 8 1 e dönme imkanınız var mı?

İmkanım var ama nasıl döneceğimi bilmiyorum 1520 model hocam.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman yapacak çok işlem yok. Ayrıca W10 dan memnun kalmaz iseniz, Windows phone recovery tool ile 8.1e geri dönebiliyorsunuz. W10 a en iyi geçiş yolu şöyle şu an:
    -Telefonu hakkında kısmından sıfırlayın.
    -Hesabınızı vs. Girip normal bir şekilde telefonu açık ve mağazadan güncellemeleri yapın,yükleyeceğiniz uygulamaları yükleyin ama mağazadan bir şeyler indirip güncelleme dışında telefonda bir şey yapmayın.
    -Windows insider indirin ve kaydolun, ardından fast yapıyı indirip kurun. Kurulum 1-2 saat bile sürebilir. Sabırlı olun, telefona dokunmayın.
    -Ardından telefonu normal şekilde kullanabilirsiniz. W10 dayken telefonu hakkında kısmından sıfırlamanızı tavsiye etmiyorum. Aklınızda bulunsun. Ayrıca bu yapıda şimdilik zil sesi atayamıyorsunuz telefondakiler hariç. İstediğiniz zil sesi varsa 8.1 de iken ayarlayın.

Telefonunuz 1520 olduğu için pek bir şeyle uğraşmanıza gerek yok. Sorun çıkmaz ise kasma, takılma vs olacağını sanmıyorum 1520de. Ha birde şarjınız normalden %30 kadar daha az gidebilir.

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    925 için daha iyi bir şeyler bekliyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yaptığım test. Whatsapp ve Vine ilk açıldıklarında 1 saniye yükleniyor geliyor o kadar. 7 uygulama arası geçişte her şey anında oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wLq3b08XDOw&feature=youtu.be

Hocam bu sistem gerçekten olmuş ya keltoşa laf falan attık ama yapmışlar harbiden

• İlk videoyu izlediğimde Multitask ekranını görünce 535te altlı üstlü, niye bizde sıralı şekilde oluyor ( 925 kullanıyorum ) dedim ama 1520 romu kurmuşsun hocam sonradan düştü jeton

• Bende s4 plus'ın s200'den iyi olduğunu okumuştum. Öylede biliyordum. Zaten hocam 920-925-1020 hep Microsoft yüzünden bu halde. 2013 ekim-kasım ayında gdr3le çoklu çekirdek desteği geldi. Bizim telefonlar malum 2013 yazına kadar çıkanlar. Yoksa bu telefonlara s4 koymak büyük aptallık. Özellikle de 1020'ye. 41mp kamera, 2 gb ram var ama s4 yüzünden resmi zar zor işleyebiliyor. Bakalım w10'un 1020de fotoğrafı işlemede bi faydası olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

İlk videoyu izlediğimde Multitask ekranını görünce 535te altlı üstlü, niye bizde sıralı şekilde oluyor ( 925 kullanıyorum ) dedim ama 1520 romu kurmuşsun hocam sonradan düştü jeton

1320 ile 1520 ekrandan dolayı o işi yapabiliyorlar bende de altlı üstlü oluyordu

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok şaşırdım bu duruma.

En azından s400'den iyidir diye bekliyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Edit: Dün gece farkettim programları kapatırken aşağı kaydırarak kapatmak yerine çarpı işaretiyle kapatmak soruna çözüm oluyor çok ilginç şu ana kadar bu şekilde kullanımla telefon seri program açarken çok daha rahat

Sizden ricam bu şekilde kullanımda deneyimleriniz nasıl olacak bir deneyebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 30 Aralık 2015; 12:37:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.