Şimdi Ara

Windowsun Zamanında Yapması Gerekenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. 2 Yıllık NOKIA Lumia 520 kullanıcısıyım. Artık son dönem explorerdan atması youtube sorunları genel kapanma sorunu nedeniyle iphone 5s e geçiş yapmayı duşunuyorum. Fakat burda Microsofta iki çift soz soylemem lazım bunları yapsalardı herkes deli gibi Windowscu olurdu
    1-Fikir olarak windows phone çok güzeldi. Androidin kullanıcıyı serbest bırakması ve İosun o akıcılığını bir araya getirmesi gerçekten çok iyi bir durumdu. Lakin basit fonksiyonları bile telefona ekleyemeden bunu piyasaya sürmek ilk hatası oldu.
    2-Sen bir işletim sistemi yapıyorsun arkadaşım sonuçta uygulama sayın yani marketin rezilken telefonda stabil şekilde çalışmazken çeşit çeşit maceralara koştun vay şu model vay bu model.
    3- Ben senden eski Nokia ruhunu canlandırmanı bekliyordum. Sağlam kasa ömürlük telefonlar ama sen naptın Nokiayı satın tamam al eyvallah ama Apple'a ozenerek ustune Microsoft yazdırdın logonu koydun ama asla kasa kalitesi olarak yanından geçemedin.
    4- Ben senden samsung gibi her 100 tl aralığına telefon üretmeni beklemiyordum. Senin bir ağırlığın olmalıydı. Ama tuttun sürekli ürettin Onun yerine 5-6 tane model üretip yerinde durup onları geliştirip artık Profesyonel manada iş yapsaydın bugun zirvedeydin.
    5- Bundan sonra zor iflah olursun. Aklın varsa git bilgisayardaki işletim sistemini geliştir bırak artık bu manyak manyak işleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba yine ben. Size de merhaba.

2 yıl iyi kullanmışsınız yine 520'yi. Son dönem explorerdan atması normal bir durum. Ve iphone 5s e geçiş yapmayı düşündüğünüz içindir bence bu sitemleriniz.

520 kullanan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama bugün için konuşuyorum 520 artık telefon değildir. 1520, 930, 950'de explorerdan atma sorunu var mı? Yok. Bu 520 ile alakalı bir sorun gibi duruyor. Donanımına bağlı olarak yazılımın artık yetersiz olduğu bir durumdur bu. Her güzel şeyin sonu var. 520 ile de buraya kadar. 2 yıl iyi kullanmışsınız. 1520, 950 vb. explorerdan attığı için 5s'e geçseniz anlarım da 520'den geçmek? Doğru bir karar 5s'e geçmek bence de. Yeni telefonunuzu güle güle kullanın şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu lumia 520 zaten, satış fiyatı 40 dolar olan bir telefon, ve vadettiği özellikleri sonuna kadar sunuyor.
    Sen o telefonu bu ülkede 600 tl den alınca birşey aldığını zannediyorsun hepsi bu.
    Avrupalı amerikalı bu telefonu çerez parasıyla alıyor ne malzeme kalitesi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Avrupalı Amerikalı 520 çıkınca 520 alıyor 620 çıkınca 620ye geçiyor 720 çıkınca 720ye... Bir telefonu 8 sene kullanmıyorlar ki. 520 Çıktığı gün şartlarında güzel bir telefondu. Ama bugün?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ülkemin güzel insanları işte.
    Küçümseme anlamında söylemiyorum, 520 zaten arama mesajlaşma yapsın diye üretilmiş bir giriş modeli, adam 30 dolara birim satış fiyatı belirliyor.
    Chicago'dan evinin arka sokağındaki golda gelene kadar kdv si ötv si kur farkı oluyor sana 700 tl, alıyorsun ondan sonra bu telefon iyi değil, zaten iyi olsun diye üretilmedi ki o telefon.

• Alt segmentin en iyi telefonu zaten şuan ama nebileyim temel özelliklerş bile geç sunması beni iyice deli etti. Bundan sonra iyisini alırım sonuna kadar kullanırım. Bu arada Avrupaşı dediğinizde israfın vücut bulmuş halidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Güzel ülkemin güzel insanları işte.
    Küçümseme anlamında söylemiyorum, 520 zaten arama mesajlaşma yapsın diye üretilmiş bir giriş modeli, adam 30 dolara birim satış fiyatı belirliyor.
    Chicago'dan evinin arka sokağındaki golda gelene kadar kdv si ötv si kur farkı oluyor sana 700 tl, alıyorsun ondan sonra bu telefon iyi değil, zaten iyi olsun diye üretilmedi ki o telefon.

520 için diyorum diğer telefonlar anlasın abi peki diğerlerinin uygulama sıkıntısı nolacak ? Ben Allahtan çok para vermemişim diğerleri napacak peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle birşey var ki microsoft dese ben bırakıyorum wpyi alın bu bootloader kilidi buda kaynak kodları ister android portlayın ister wpyi modlayın dese 1 kişi bile wpye devam etmez.
  • Satya Nadella ne demiş:

http://www.cnnturk.com/teknoloji/lumia-piyasadan-kalkabilir

bakalım ne gibi çalışmalar yapacaklar?

ben 1 buçuk ay önce 1050 tl ye sıfır 930 aldım beklemedeyim bakalım neler olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 9 Ocak 2016; 0:30:21 >
  • Her alanda parmağı olan bir şirket. Xbox, Skype, Outlook, Windows, Windows Phone, Office, Surface ve dahası. Elindeki yazılımları adam etse oyunda Xbox, mesajlaşmada Skype, masaüstünde Windows, mobilde Windows Phone ile tekel olacak ama yapamıyor yada yapmak istemiyor. Anlamak güç.

Konuyu açan arkadaş telefon hakkında hiçbir şey dememiş ama sürekli L520 diye yüklenmişsiniz Basit fonksiyon demiş, kronometre, geri sayım, el feneri gibi özellikler sistemde yok, bildirim paneline en fazla 4 kısayol eklenmesi, uygulama kıtlığı, Microsoft'un sürekli yeni cihaz duyurması, bir güncellemenin gelmesinin aylar sürmesi, adam gibi dahili müzik çaların olmaması ve dahası L520'nin suçu değil. Hak veriyorum ben. Android'in iOS'un çıktığından itibaren aldığı yola bakın bir de Windows Phone'nun. Android'de şuan telefonda yapılamayan bir şey söyleyin bana, launcher vs. kastetmiyorum, kalemle yazma, yan yana uygulama çalıştırma, elle kontrol, güç tasarruf modları, ekran kaydı ve daha birçok şey.

• Microsoft yapamıyor işte bu gayet açık.

Bir şeyi ne kadar zorlasan da olmaz ya hani o hesap işte Microsoft'un mobile kaderi.

Microsoft PC ler için Windows 10'nu yaptı şöyle böyle iyi olmuş. Fakat mobile de olmuyor işte yapamıyorlar.

• Ulan hayattan soğudum sizin yüzünüzden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.