Şimdi Ara

Windowx XP x64 BIT (Beta) kuran varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ii kurulmasın öyle olsun,cvp atmicam cunku inatcı oluyoruz o zaman.sertifika olayı ne bu almıs basını dio.hayırlı olsun allah yoksa sizede versin
  • quote:

Abi bayılıyorum tutturamayınca böyle inat edenlere. Arkadaşım istersen sana xp64 cd'si göndereyim 32bit işlemcili makinada kurmaya çalış. Kurulmuyor bile. (Bu arada sertifikanız hayırlı olsun :) )

Seni çok iyi anlıyorum da benim sertifikam yok ki :) CD sende kalsın, bir daha dene istersen. Biz ne dedik ki. K U R U L M U Y O R....... Yukarıda yazılanları B İ R D A H A Okuyun..

quote:

ya sabır ne diyim.arkadaslardan biliyorum 32 bit işlemcide 64 bit xp kurdular calıstırdılar.sıktın ya

Bu yazı senin değil mi yoksa.....???
  • quote:

Orjinalden alıntı: IsPaNaK_TR

quote:

Abi bayılıyorum tutturamayınca böyle inat edenlere. Arkadaşım istersen sana xp64 cd'si göndereyim 32bit işlemcili makinada kurmaya çalış. Kurulmuyor bile. (Bu arada sertifikanız hayırlı olsun :) )

Seni çok iyi anlıyorum da benim sertifikam yok ki :) CD sende kalsın, bir daha dene istersen. Biz ne dedik ki. K U R U L M U Y O R....... Yukarıda yazılanları B İ R D A H A Okuyun..

işte burda güzel sacmaladın,sen o yazının kime ait oldugunu oku sonra alttaki benim msjımı oku
  • quote:

cvp atmicam cunku inatcı oluyoruz

İyi olur.
  • mcse2k3 Arkadaşım, sen yat uyu istersen artık. Ne yazdığını bilemez haldesin. Allah rahatlık versin.
  • quote:

Seni çok iyi anlıyorum da benim sertifikam yok ki :)

sana sertifikan var diyen benmiyim?

quote:

CD sende kalsın

sana cd yollayalım dedimmi?

quote:

ya sabır ne diyim.arkadaslardan biliyorum 32 bit işlemcide 64 bit xp kurdular calıstırdılar.sıktın ya

Bu yazı senin değil mi yoksa.....???

bu yazı benim noolmus?
  • Komiksin! Çok içtin herhalde......

Tekrar ediyorum 64 Bit İşletim sistemi 32 Bitlik makinada çalışmaz.

İyi geceler...

1- CD yollayayım demedin......
    2- "hayırlı olsun allah yoksa sizede versin" demişsin. Böyle alınıyor sa kalsın. İhtiyacım da yok zaten.
    3- Yazdıklarını dikkatli oku...... İnat yapma.... Her insan hata yapabilir.
    4- Öğrenmenin yaşı yok. Dene....
    5- İmzam aşağıda.... (Üstüne alınma)

Not: Mesaj sayını yükseltmek için (Şu an 994) boşu boşuna diğer arkadaşları yanlış bilgilendimeye çalıştığını düşünmek bile istemiyorum. Yine de inşallah MAREŞAL filan da olursun hani.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsPaNaK_TR -- 20 Mart 2005, 20:13:08 >
  • çok saçma bir kavga
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.