Şimdi Ara

Windowx XP x64 BIT (Beta) kuran varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgi verebilirmi kuran arkadaş?.. özellikle görsel farklılık varmı? performans, v.s. indirip, kurup, test etmeye değermi ?

• yok mu?
  • bende merak ediyorum bilen kullanan varsa yazsin arkadarlar lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: correct

bende merak ediyorum bilen kullanan varsa yazsin arkadarlar lutfen
    ben kurdum bi fark göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCK19

ben kurdum bi fark göremedim

Alıntıları Göster
    efet bende kurdum.. bi fark yoqtu..

sonra sildim şimdi 2003 server kullanıyorum...

cdleri beyazıttan 5 milyona alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: codellnet

efet bende kurdum.. bi fark yoqtu..

sonra sildim şimdi 2003 server kullanıyorum...

cdleri beyazıttan 5 milyona alıyorum

Alıntıları Göster
    herhalde 64 bitlik işletim sistemini 64 bit hardware üzerine kurmak gerekki farkı görelim. doğrumudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen

herhalde 64 bitlik işletim sistemini 64 bit hardware üzerine kurmak gerekki farkı görelim. doğrumudur?

Alıntıları Göster
    evet XP 64 bit 64 bitlik sistemler için üretildi. bizim kullandıklarımız (amd 64 bit dışındakiler) 32 bitlik sistemle calisiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deville

evet XP 64 bit 64 bitlik sistemler için üretildi. bizim kullandıklarımız (amd 64 bit dışındakiler) 32 bitlik sistemle calisiyor.

Alıntıları Göster
    windows xp 64bit 32 bit işlemcili bilgisayarlara kurulmuyor
    o yüzden deneme fırsatım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

windows xp 64bit 32 bit işlemcili bilgisayarlara kurulmuyor
    o yüzden deneme fırsatım olmadı

Alıntıları Göster
    kurdum driverlar tamam.
    fakat exe uzantılı hiçbir dosyayı calıstırmdı.
    fazla bir fark göremedim görünüs olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katastrof54

kurdum driverlar tamam.
    fakat exe uzantılı hiçbir dosyayı calıstırmdı.
    fazla bir fark göremedim görünüs olarak.

Alıntıları Göster
    Zaten 64bit xp yi 64 bit olmayan bir makinaya koyduğunuzda hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tddt

Zaten 64bit xp yi 64 bit olmayan bir makinaya koyduğunuzda hata veriyor.

Alıntıları Göster
    goruntu olarak bir fark yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: deville

goruntu olarak bir fark yok zaten

Alıntıları Göster
    evt 64 bitte pek gözle görülür performans farkı göze çarpmıyo ilk etapta .. öncelikle henüz beta aşamasında .. adamlar (microsoft) bişi yapmışlar çalışıp çalışmadığını merak ederek yayınlamışlar .. esas performansı test edebilmek için 64 bit uygulamalar veya bench programları çıkması lazım .. ozaman görecez farkı .. umutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: warlordx

evt 64 bitte pek gözle görülür performans farkı göze çarpmıyo ilk etapta .. öncelikle henüz beta aşamasında .. adamlar (microsoft) bişi yapmışlar çalışıp çalışmadığını merak ederek yayınlamışlar .. esas performansı test edebilmek için 64 bit uygulamalar veya bench programları çıkması lazım .. ozaman görecez farkı .. umutluyum

Alıntıları Göster
    farkı zaten direk anlayamayızki çok yoğun çalışan programlarda yada test programlarıyla anlayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ileri

farkı zaten direk anlayamayızki çok yoğun çalışan programlarda yada test programlarıyla anlayabiliriz

Alıntıları Göster
    Açılışı windowsun hızlanıyordu baya, bunu rahatlıkla söyleyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Açılışı windowsun hızlanıyordu baya, bunu rahatlıkla söyleyebilirim...

Alıntıları Göster
    gidip 64 bit olan iş.sistemini 32 bit işlemcide calıstırırsanız tabiki performans alamassınız.belki amd 64 lerde iyi calısır,belkidiyorum çünkü 64 bit xp su an alfa sürümünde daha betaya bile gecemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 19 Mart 2005, 9:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsPaNaK_TR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: IsPaNaK_TR

quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

gidip 64 bit olan iş.sistemini 32 bit işlemcide calıstırırsanız tabiki performans alamassınız.belki amd 64 lerde iyi calısır,belkidiyorum çünkü 64 bit xp su an alfa sürümünde daha betaya bile gecemedi

mcse2k3 Arkadaşım; Yukarıdaki arkadaşlar 64 bit işletim sistemi zaten 32 bit sisteme kurulamıyor diyorlar, doğru da söylüyorlar. Sen hiç birini okumadın herhalde ki, "gidip 64 bit olan iş.sistemini 32 bit işlemcide calıstırırsanız tabiki performans alamassınız" diyorsun. (Bu arada Sertifikanız hayırlı olsun sayın mcse2k3)

bi kere 32 bit sisteme kurulur ancak stabil calısmaz,yukardaki adamların hepsi 64 bitlik cpu ya mu kurmus sence?

illa forumda muhalefetler cıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: dökümcübaba

quote:

quote:

mcse2k3 Arkadaşım; Yukarıdaki arkadaşlar 64 bit işletim sistemi zaten 32 bit sisteme kurulamıyor diyorlar, doğru da söylüyorlar. Sen hiç birini okumadın herhalde ki, "gidip 64 bit olan iş.sistemini 32 bit işlemcide calıstırırsanız tabiki performans alamassınız" diyorsun. (Bu arada Sertifikanız hayırlı olsun sayın mcse2k3)

bi kere 32 bit sisteme kurulur ancak stabil calısmaz,yukardaki adamların hepsi 64 bitlik cpu ya mu kurmus sence?

illa forumda muhalefetler cıkar

Alıntıları Göster
    mcse2k3 Arkadaşım...

Sinirlenme önce! "illa forumda muhalefetler cıkar " demişsin ama sen öylesin. Diğer arkadaşlar arama motorunu kullanıp geçmiş yazılarına bakabilirler. Ayrıca yukarıdakiler ARKADAŞIMIZ, herhangi bir adam değil. Öncelikle denemediğin işler hakkında atıp tutma. Denediysen sonucunu yaz da, bilmeyenlere anlat bakalım. Stabil çalışmaz demişsin. 64 bitlik bir yazılım 32 bit donanımda ÇALIŞMAZ. (Sertifikanız hayırlı olsun :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsPaNaK_TR -- 20 Mart 2005, 19:14:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IsPaNaK_TR

mcse2k3 Arkadaşım...

Sinirlenme önce! "illa forumda muhalefetler cıkar " demişsin ama sen öylesin. Diğer arkadaşlar arama motorunu kullanıp geçmiş yazılarına bakabilirler. Ayrıca yukarıdakiler ARKADAŞIMIZ, herhangi bir adam değil. Öncelikle denemediğin işler hakkında atıp tutma. Denediysen sonucunu yaz da, bilmeyenlere anlat bakalım. Stabil çalışmaz demişsin. 64 bitlik bir yazılım 32 bit donanımda ÇALIŞMAZ. (Sertifikanız hayırlı olsun :) )

Alıntıları Göster
    quote:

mcse2k3 Arkadaşım...

ya sabır ne diyim.arkadaslardan biliyorum 32 bit işlemcide 64 bit xp kurdular calıstırdılar.sıktın ya

• quote:

quote:

mcse2k3 Arkadaşım...

ya sabır ne diyim.arkadaslardan biliyorum 32 bit işlemcide 64 bit xp kurdular calıstırdılar.sıktın ya

Alıntıları Göster
    Sen mi sıktın yoksa. En bilgilisi - dahisi sensin herhalde bu forumun? Verilen diğer cevapları okumayı öğren önce. Kişilere saygılı ol. Çok konuşan çok hata yapar sözünü unutma. Çok sıkıldıysan da çık git.

• quote:

quote:

mcse2k3 Arkadaşım...

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

mcse2k3 Arkadaşım...

Abi bayılıyorum tutturamayınca böyle inat edenlere. Arkadaşım istersen sana xp64 cd'si göndereyim 32bit işlemcili makinada kurmaya çalış. Kurulmuyor bile. (Bu arada sertifikanız hayırlı olsun :) )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.