Şimdi Ara

Windscribe VPN SE 1 yıllık Ücretsiz VPN Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
7.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'de çalışmıyor derken kurmayalim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafesan

Merhaba, Windscribe ücretli üyeliğie sahip olduğunuzu okudum forumdan. Netflix için özel Windflix serverları var bildiğim kadarıyla VPN de, sizde US ve UK de netflix sorunsuz çalışmakta mıdır acaba ?

Alıntıları Göster
    Bende de Windscribe yıllık paralı üyelik var. Tarayıcı eklentisi kullanıyorum. ABD Netflix film ve dizilerine erişebiliyorum. Bu konudaki sıkıntı, ülkemize açık olmayan içeriklerde Türkçe altyazı veya dublaj bulunmaması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Ayarlar'dan hesabı Türkçe olarak seçince bazı altyazılar geliyor diye söylemişti bir arkadaş. Bir deneyin belki olur.
  • netspeed kullanıyorum izmirde sorunsuz çalışıyor, yaklaşık 1 senedir kullanıyorum
  • arandur kullanıcısına yanıt
    "Super Netflix" eklentisi ile Türkçe altyazı ekleyebilirsiniz.

Şu videoda açıklaması var; (Opera vpn çalışmıyor elbette, ben de Windscribe'ı sorunsuz kullanıyorum)

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin_can -- 8 Mayıs 2019; 18:37:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bahsettiğiniz VPN hesabını satmayı düşünür müsünüz? Özel mesaj gönderilemedigi için burdan sormak zorunda kaldım.

• Bu uygulama güvenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Bende de Windscribe yıllık paralı üyelik var. Tarayıcı eklentisi kullanıyorum. ABD Netflix film ve dizilerine erişebiliyorum. Bu konudaki sıkıntı, ülkemize açık olmayan içeriklerde Türkçe altyazı veya dublaj bulunmaması.

Alıntıları Göster
    türkiyeden bu üyeiliği alıp erişebilir miyiz netflixe ?
  • MEB netnde youtube açacak vpn var mıdrr scsba? çocuklara bir şey izletelim diyoruz olmuyor

• Windscribe uzun zamandır kullanıyorum. Üyeliğimde 60gb kota var. Bazen erişim sorunları oluyor ama benzerlerinden iyi olduğu aşikâr.
  • Uzun zamandır iOS uygulamasında ‘VPN server didnt respond’ hatası alıyorum ve kullanamıyorum haliyle. 50gblik ücretsiz kullanıyorum. Bir kaç ay önceye kadar sıkıntısızdı ama artık açılmıyor. Başına gelen, çözebilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sona erdiği yazıyor arkadaşlar. Neden peki sıcak fırsatlar konusunda halen aktif konu anlamadım

• Ben windscribe pro kullanıyorum.Çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.