Şimdi Ara

Windscribe VPN SE 1 yıllık Ücretsiz VPN Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
7.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Link:
    SharewareOnSale
    Free Windscribe VPN (100% discount) | SharewareOnSale
    https://sharewareonsale.com/s/windscribe-vpn-giveaway-coupon-sale

VPN Türkiye'de çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 15 Nisan 2019; 17:21:11 >

• En son TR de çalışmıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Aynen şu an çalışmıyor denedim. Kampanyayı görür görmez paylaşayım dedim.
  • İss kaynaklı olabilir, 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum Windscribe vpn'yi hiç sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

İss kaynaklı olabilir, 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum Windscribe vpn'yi hiç sıkıntı yaşamadım.
    bölgeye ve iss ye göre değişiyor vpnlerin çalışması. imgur da ki bir fotoğrafa bakmak için bile vpn kullandıranlar utansın.

• bekle beni koreko
  • hocam ben kadu aldım claim wocher bölümüne girdim bana 1 aylık 30 gb verdi acaba nerde yanlıs yaptım hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN 1 Yıl BEDAVA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen ki değil mi bu? 30 gb, 60 değil. türkiye'de çalışıyor ayrıca, giriş yapamıyorsanız önce başka vpn açıp sonra girin uygulama/eklentiye.
  • Geçen yıl Çin ziyaretim sırasında kullandığım VPN. Çin'de instagram ve facebook'ta cirit atmıştım sayesinde bir turist olarak...
  • Superonline da ingiltere lokalizasyonu çalışıyor.
  • superonlineda bir yıldan uzun süredir sıfır sıkıntı. ücretli üyesiyim bitince yenisini alıcam hemen.
  • Kablonet kullanıyorum, engel söz konusu değil.

• Mobil de gecerli mi

• Ben de lifetime pro hesabi var. Gecen yil sonu $50'a kodu satin alip, hesabima tanimlamistim... Pro hesabi US, UK, CA, ve JP Netflix kutuphanelerini aciyor. Sorunsuz seyrediyorum. Ama, fark ettigim bir sey var. Tarayici'daki eklentisi cok hizli calisirken, normal VPN'in (App) cogu sunucusunda asiri hiz dususu var. Ben eklenti/proxy ozelligini kullanmayi sevmedigim icin App'lerini kullaniyorum. Cok fazla uyelik sattilar. Galiba ondan kaynaklaniyor. Bir an once kapasite yukseltmeleri gerekiyor.

Android uygulamasinda en iyi aldigim degerler boyle:

Windscribe kullananlar, aldiginiz degerler benim eklediklerime benzer mi? Bu Windscribe cok dengesiz sonuclar veriyor. Mesela, Germany sunucusunda rezil bir sonuc cikiyor.

• 30gb verdi, çalışıyor. teşekkürler.
  • Daha önce 60GB verdiğinde almıştım ama Netspeed'te çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Ben de lifetime pro hesabi var. Gecen yil sonu $50'a kodu satin alip, hesabima tanimlamistim... Pro hesabi US, UK, CA, ve JP Netflix kutuphanelerini aciyor. Sorunsuz seyrediyorum. Ama, fark ettigim bir sey var. Tarayici'daki eklentisi cok hizli calisirken, normal VPN'in (App) cogu sunucusunda asiri hiz dususu var. Ben eklenti/proxy ozelligini kullanmayi sevmedigim icin App'lerini kullaniyorum. Cok fazla uyelik sattilar. Galiba ondan kaynaklaniyor. Bir an once kapasite yukseltmeleri gerekiyor.

Android uygulamasinda en iyi aldigim degerler boyle:

Windscribe kullananlar, aldiginiz degerler benim eklediklerime benzer mi? Bu Windscribe cok dengesiz sonuclar veriyor. Mesela, Germany sunucusunda rezil bir sonuc cikiyor.
    Merhaba, Windscribe ücretli üyeliğie sahip olduğunuzu okudum forumdan. Netflix için özel Windflix serverları var bildiğim kadarıyla VPN de, sizde US ve UK de netflix sorunsuz çalışmakta mıdır acaba ?

• tafesan T kullanıcısına yanıt
    Alıntıladığınız mesajımda yazmıştım. Lifetime Pro hesabım ve ayrı olarak 3 yıllık Pro hesabım var. Windscribe'da cihaz sınırı olmadığı için 1 hesabım boşa tükeniyor. Onuda eş/dost birine vermeyi düşünüyorum. Artık bu tür lisansları satmıyorlar. Gelirlerini düzene soktukları için tamamen yıllık sisteme döndüler.

Sorunuzu tekrar yanıtlayayım. Evet. Netflix US, UK, CA, JP kütüphanelerine Windscribe Pro ile erişebiliyorum ve seyredebiliyorum. Hepsinden 1080p görüntü alabiliyorum. İnternet bağlantısının kalitesi ile de alakalı. Bir tek WiFi ile Japonya içeriklerini seyretmek sorun çıkartıyor. Çünkü çok uzak. Fakat Ethernet bağlantısında ondan da sorunsuz 1080p alabiliyorum. İngiltere ve Amerika'dan bağlanınca 4K görüntü alınabilir. Windscribe Pro ayrı olarak gelişmiş reklam/takipçi engelleme sistemi de sunuyor.

• geçen hafta çalışmıyordu ama şu an telekom'da çalışıyor. uzun zamandır ücretsiz olarak kullanıyorum. eskiden böyle bir sorun yoktu, nedense son zamanlarda ara ara çalışmamazlık yapıyor. sonra düzeliyor
  • pcden kullanmadım ama, mobilde kullanıyorum. turkcell mobilden çalışmıyor. evde wifi üzerinden mobil çalışıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.