Şimdi Ara

VPN 1 Yıl BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
10.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu buldum yapıştırıyorum. amacım paylaşım faydalanan veya faydalanamayan veya farklı sorun yaşayan veya hiçbir sorun yaşamadığı halde amacı boş laf etmek olan ama forumda hiç paylaşımı olmamış kişiler bana dert yanmasın.yazmasın.

İhtiyacı olan faydalansın, ihtiyacı olmayan kayıt olmasın.

Denemedim sadece 1 tane hak aldım sonra deniycem.

İsteyenler denesin alsın baksın..

Kaçırmamak lazım..

https://x.chip.de/external/link/?url=https%3A%2F%2Fsecure.firetrust.com%2Fcart%2Fitems%2Fobf%2F1d7GgqiU0c3cgYzK1qHJiprK0djRy1iXn6OTUKbX387fgW6uu8KlZmiVopM%3D&c=ddc7d1e34443502e0c16e3e3ddad7d29

VPN 1 Yıl BEDAVA

Bilgileri girip kayıt ola tıklayınca alt kısımda lisans kodu verecek dikkat edin onu alın kaydedın bır kenara. 5-10 dk sonra uygulamayı ındırıp kurun lısansı öyle deneyin.

• İnternet, doğası gereği özgürdür. Ancak bu kriteri baskılamaya çalışan kimseler var. Devlet gibi.

Düne kadar Vikipedi 'ye erişilemeyen bi' ortamda n'apacağız otoritenin dünyaya erişimimizi kısıtlamasına seyirci mi kalacağız? Malum tarih yaklaşıyor. Bilimum sosyal medya mercalarının engellenme ihtimali hiç yok mu? Daha önce yapmadılar mı?

Kısaca özgürlüğe bağlı sebeplerdir hocam.

Düzenleme: Başlık sahibine teşekkür ederim. İstifade ettik. Lisans 1 yıl geçerli. Kayıt vs. yapılmıyor. Bilgisayarınıza indireceğiniz yazılımla, lisans anahtarının etkinleştirilmesi ardından direkt aktive oluyor. Hız kaybı yaşamadım henüz. 👍🏻👍🏻

Özgürlükle boşluğu karıştırmamak lazım, özgürlük demek toplumun ve şahsının zararına olmayacak her türlü eylemi baskılamadan yaşamak ve yaşatmaktır.

Fakat diğerlerinin kişisel alanlarına saldırı, toplumun ve şahsın yapısını, düzenini, doğasını, ruhunu bozan eylemler, hareketler ve teşvikler özgürlük değil boşluğa düşmektir.

Devletin Terör, Uyuşturucu, Pedofili, Tecavüz, Dolandırıcılık gibi toplumun, ailenin, kişinin hayatına zarar verecek şeyleri gerek reelde gerek sanal alemde ortadan kaldırması görevidir.

Yumurta hesaplarla, binlerce lira vererek toplumu belli bir noktaya sürükleyen adımları da engellemek devletin görevidir, internet hiç olmadığı kadar kirli, toplumun birine düşman olması veya sevmesi bir miktar paraya atılacak onbinlerce twite bağlı, bunun örneklerini çok yaşadık, seçim geliyor yaşanacak yine.

Yorum yapacaksanız objektif ve gerçekçi olmak, tarafsız olmak lazım, sadece devlete düşmanlık etmek için doğruya yanlış demek saçmalık.

• Bu vpn i ne amaçla kullanıyorsunuz arkadaşlar? Birini biliyorum ama mutlaka başka amaçları da vardır bu işin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    İnternet, doğası gereği özgürdür. Ancak bu kriteri baskılamaya çalışan kimseler var. Devlet gibi.

Düne kadar Vikipedi 'ye erişilemeyen bi' ortamda n'apacağız otoritenin dünyaya erişimimizi kısıtlamasına seyirci mi kalacağız? Malum tarih yaklaşıyor. Bilimum sosyal medya mercalarının engellenme ihtimali hiç yok mu? Daha önce yapmadılar mı?

Kısaca özgürlüğe bağlı sebeplerdir hocam.

Düzenleme: Başlık sahibine teşekkür ederim. İstifade ettik. Lisans 1 yıl geçerli. Kayıt vs. yapılmıyor. Bilgisayarınıza indireceğiniz yazılımla, lisans anahtarının etkinleştirilmesi ardından direkt aktive oluyor. Hız kaybı yaşamadım henüz. 👍🏻👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misraimeftunu -- 15 Nisan 2022; 21:2:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Linke tıklayınca kayıt olma bölümünü açamadım 2 tarayıcı denedim kontrol eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersiny699 E kullanıcısına yanıt
    Bekleyince açıldı bende uzun sürdü biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLover9 -- 15 Nisan 2022; 19:37:57 >
  • Faydalandım teşekkürler.

• ersiny699 E kullanıcısına yanıt

açılıyor hocam. biraz yoğundur belki site ondandır.. bekleyin açılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avira Premium 3 ay BEDAVA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıldı da kayıt ekranı yok sizde çıkıyor mu ilginç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nire tıklıyoruz

• formu doldurdum ama mail gelmıyıor

• Linki kopyala yapıştır yapın.

• Dil kullanıcısına yanıt

Mail gelmeyecek, formu doldurduktan sonraki sayfada serial çıkıyor.

• _Suat_ _ kullanıcısına yanıt

mail ile gönderilecek yazıyor galiba, formu doldurdukdan sonra serialı göremedim

• Kayıt formunu doldurup gönder dedikten sonra açılan sayfada lisans anahtarı ve indirme linki var. Anahtarı kopyalayıp indirmeyi başlatın. Programı kurduktan sonra da lisans anahtarını girin. Ben o şekilde yaptım, bir senelik üyelik tanımlandı.

• Hocam düzgün bi link paylaşırmısınız açılmıyor

• Bu çok iyi oldu. Faydalandım.

Teşşekkür ederim uzunnn arkadaşımVPN 1 Yıl BEDAVA 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontViper -- 15 Nisan 2022; 21:17:7 >
  • Arkadaşlar vpn konusunda cahilim kusura bakmayın. Bu vpn pc için sanırsam, mobil içinde var mı böyle hızda kısıtlama olmayan uzun süreli vpn uygulaması?

• Dil kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Sadece tarayıcı üzerinden vpn kullanacaksanız o tarayıcıyı seçin. My Computer derseniz tüm sistem olarak çıkarsınız. Ülke seçimini de deneye yanıla bulmak lazım.

• Telefon uygulaması yok sanırım?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.