Arkadaşlar konuyu buldum yapıştırıyorum. amacım paylaşım faydalanan veya faydalanamayan veya farklı sorun yaşayan veya hiçbir sorun yaşamadığı halde amacı boş laf etmek olan ama forumda hiç paylaşımı olmamış kişiler bana dert yanmasın.yazmasın. İhtiyacı olan faydalansın, ihtiyacı olmayan kayıt olmasın. Denemedim sadece 1 tane hak aldım sonra deniycem. İsteyenler denesin alsın baksın.. Kaçırmamak lazım.. Bilgileri girip kayıt ola tıklayınca alt kısımda lisans kodu verecek dikkat edin onu alın kaydedın bır kenara. 5-10 dk sonra uygulamayı ındırıp kurun lısansı öyle deneyin. |
VPN 1 Yıl BEDAVA
-
-
Bu vpn i ne amaçla kullanıyorsunuz arkadaşlar? Birini biliyorum ama mutlaka başka amaçları da vardır bu işin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet, doğası gereği özgürdür. Ancak bu kriteri baskılamaya çalışan kimseler var. Devlet gibi.
Düne kadar Vikipedi 'ye erişilemeyen bi' ortamda n'apacağız otoritenin dünyaya erişimimizi kısıtlamasına seyirci mi kalacağız? Malum tarih yaklaşıyor. Bilimum sosyal medya mercalarının engellenme ihtimali hiç yok mu? Daha önce yapmadılar mı?
Kısaca özgürlüğe bağlı sebeplerdir hocam.
Düzenleme: Başlık sahibine teşekkür ederim. İstifade ettik. Lisans 1 yıl geçerli. Kayıt vs. yapılmıyor. Bilgisayarınıza indireceğiniz yazılımla, lisans anahtarının etkinleştirilmesi ardından direkt aktive oluyor. Hız kaybı yaşamadım henüz. 👍🏻👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misraimeftunu -- 15 Nisan 2022; 21:2:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Linke tıklayınca kayıt olma bölümünü açamadım 2 tarayıcı denedim kontrol eder misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekleyince açıldı bende uzun sürdü biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLover9 -- 15 Nisan 2022; 19:37:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faydalandım teşekkürler.
-
açılıyor hocam. biraz yoğundur belki site ondandır.. bekleyin açılır
-
Açıldı da kayıt ekranı yok sizde çıkıyor mu ilginç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nire tıklıyoruz
-
formu doldurdum ama mail gelmıyıor
-
Linki kopyala yapıştır yapın.
-
Mail gelmeyecek, formu doldurduktan sonraki sayfada serial çıkıyor.
-
mail ile gönderilecek yazıyor galiba, formu doldurdukdan sonra serialı göremedim
-
Kayıt formunu doldurup gönder dedikten sonra açılan sayfada lisans anahtarı ve indirme linki var. Anahtarı kopyalayıp indirmeyi başlatın. Programı kurduktan sonra da lisans anahtarını girin. Ben o şekilde yaptım, bir senelik üyelik tanımlandı.
-
Hocam düzgün bi link paylaşırmısınız açılmıyor
Bu çok iyi oldu. Faydalandım.
Teşşekkür ederim uzunnn arkadaşım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontViper -- 15 Nisan 2022; 21:17:7 > -
Arkadaşlar vpn konusunda cahilim kusura bakmayın. Bu vpn pc için sanırsam, mobil içinde var mı böyle hızda kısıtlama olmayan uzun süreli vpn uygulaması?
Rica ederim. Sadece tarayıcı üzerinden vpn kullanacaksanız o tarayıcıyı seçin. My Computer derseniz tüm sistem olarak çıkarsınız. Ülke seçimini de deneye yanıla bulmak lazım.
-
Telefon uygulaması yok sanırım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnternet, doğası gereği özgürdür. Ancak bu kriteri baskılamaya çalışan kimseler var. Devlet gibi.
Düne kadar Vikipedi 'ye erişilemeyen bi' ortamda n'apacağız otoritenin dünyaya erişimimizi kısıtlamasına seyirci mi kalacağız? Malum tarih yaklaşıyor. Bilimum sosyal medya mercalarının engellenme ihtimali hiç yok mu? Daha önce yapmadılar mı? Kısaca özgürlüğe bağlı sebeplerdir hocam. Düzenleme: Başlık sahibine teşekkür ederim. İstifade ettik. Lisans 1 yıl geçerli. Kayıt vs. yapılmıyor. Bilgisayarınıza indireceğiniz yazılımla, lisans anahtarının etkinleştirilmesi ardından direkt aktive oluyor. Hız kaybı yaşamadım henüz. 👍🏻👍🏻 |
Korunmaya çalışacağım diye daha zararlı çıkmayın arkadaşlar VPN karşılaştırma tablosunda adı bile olmayan bir VPN. google docs VPN Comparison Table https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ijfqfLrJWLUVBfJZ_YalVpstWsjw-JGzkvMd6u2jqEk/edit#gid=231869418 |
Özgürlükle boşluğu karıştırmamak lazım, özgürlük demek toplumun ve şahsının zararına olmayacak her türlü eylemi baskılamadan yaşamak ve yaşatmaktır. Fakat diğerlerinin kişisel alanlarına saldırı, toplumun ve şahsın yapısını, düzenini, doğasını, ruhunu bozan eylemler, hareketler ve teşvikler özgürlük değil boşluğa düşmektir. Devletin Terör, Uyuşturucu, Pedofili, Tecavüz, Dolandırıcılık gibi toplumun, ailenin, kişinin hayatına zarar verecek şeyleri gerek reelde gerek sanal alemde ortadan kaldırması görevidir. Yumurta hesaplarla, binlerce lira vererek toplumu belli bir noktaya sürükleyen adımları da engellemek devletin görevidir, internet hiç olmadığı kadar kirli, toplumun birine düşman olması veya sevmesi bir miktar paraya atılacak onbinlerce twite bağlı, bunun örneklerini çok yaşadık, seçim geliyor yaşanacak yine. Yorum yapacaksanız objektif ve gerçekçi olmak, tarafsız olmak lazım, sadece devlete düşmanlık etmek için doğruya yanlış demek saçmalık. |
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X