Tr vpn'i olan bir sağlayıcı var mı konuştuklarını arasında? |
VPN 1 Yıl BEDAVA (4. sayfa)
-
-
Hocam google a "avast vpn" yazın çıkan siteye girin veya adresinden girinwww.avast.comÜcretsiz VPN İndir | Ücretsiz Deneme | Avast SecureLine VPNhttps://www.avast.com/tr-tr/secureline-vpn
Açılan sitede 1 yıl 2 yıl gibi planlar var hemen altlarında "60gün ücretsiz deneyin" yazıyor ona tıklayın indirilen programı kurun.
Daha sonra program açılıyor ortada kap yazıyor ona basıp bağlanıyorsunuz ama herhangi bir üyeliğiniz olmadığından bağlatmaz 60 gün deneme için kart bilgini gir der. Ben girmedim siz de girmeyin. Aynı zamanlarda sana teklifte sunar 3 yıllık 100 tl gibi. Yine olmazsa pm den team viever verin birlikte bakalım.
Ara Toplam: 1.423,68 TL
İndirim: -1.338,56 TL
Vergiler: 15,32 TL
Toplam: 100,44 TL
-
Teşekkür ederim. Hepsini yaptım ama finalde bana 3 yıllık 201 tl fiyat gösteriyor. Özel bir teklif sunmadı
Edit. İyice çorba ettim. deneme sürümünü başlattım, avaxa üye oldum, teklif sunmazsa deneme sürümünü iptal edeceğim :) Karıştı iyice
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 13 Temmuz 2023; 14:6:26 > -
-
Mesajımı editledim hocam. Hiç bir şey sunmadı, zaten çorba oldu. Deneme sürecini de iptal ettim o aşamada ise 3 yıl 5 cihaz 300küsür lira bir teklif çıkardı bende onu hayatımdan çıkardım :) Teşekkür ederim yardımın için.
-
Ben işlemleri yaptım 3 yıllık 100,44 tl ye aldım. ama VPN yi çalıştıramadım. ekrandaki hatayı veriyor. Güvenlik duvarı antivirüs vs hepsini kapattım ama olmadı. Var mı bu problemle karşılaşan
-
Antüvirüs engelliyor olabilir. En uygun konum yerine Manuel seçin bence. Antivirüs veya güvenlik duvarı devre dışı bırakıp deneyin. Modemdeki güvenlik duvarında yapar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun Mac kullanıyor oluşummuş. Kardeşimin Windows bilgisayarında 3dk da hallettim, 3 yıl 100 liraya alabildim.. Teşekkürler tekrar.
-
3 yıllık avast vpn aldım
3 yıl için 100 tl ödedim
10 cihazda kullanılıyor
ben 3 cihazda kullanıcam
ortak olmak isteyen arkadaşlar yazabilir
grubun max 3-4 kişi olmasını istiyorum
kişi başına 2 cihaz falan düşecek işte
kişi başına 25-30 tl vereceksiniz 3 yıl kullanacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 16 Temmuz 2023; 10:34:26 > -
3 yıl 10 cihaz Toplam: 100,44 TL
nasıl 25-30 TL düşüyor? Kişi başı 10 tl düşer bu durumda. -
10 kişi bulamayacağıma göre
3-4 kişi kullanacak
kişi başı 25-30 tl düşer bu durumda
o 3-4 kişi de 2-3 cihazda kullanacak vpn yi
-
İlk mesajda belirtirseniz daha uygun olur. Kafa karışıklığı olmaması açısından. -
avast vpn nin almanya - amerika vpnleri var mi ,hızları neler , sabit ip hizmeti veriyor mu .gercek sınırsız mı.. (gizli kotasi ..vb var mi )
fiyat uygunmus hakkaten hala gecerli ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Temmuz 2023; 11:0:4 > -
Ben memnun kalmadım.
Dene aboneliğim var ama ücretliye geçmeyi düşünmüyorum.
Hangi serverı seçersem seçeyim sürekli kesinti yaşıyorum.
-
Bende de benzer sorun var.
Bağlanıyor fakat sürekli kesiliyor hata veriyor.
Başka server seçsem de değişiklik yok.
-
Microsoft virus korumanin ozellikle gercek zamanli korumasi kapali ve yazılımı yonetici olarak calistiriyorsunuz değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Temmuz 2023; 18:26:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben türktelekom un mobil uygulamasından güvenli internet seçenegini devre dışı bıraktım sonra düzeldi.
-
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Turktelekom abonesi değilim. Kullandığım ISSda da güvenli internet kullanmıyorum.
🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu avast vpnde ülke seçimleri fazla mı acaba?
Taiwan, Hongkong, China, Japan, Korea but asya ülkelerinden hangileri mevcut acaba?
İşim gereği genelde asya sitelerine üye olmam gerekiyor, bu yüzden spesifik olarak en az 2-3 tane ülkenin olması lazım
Edit: Sitelerinden baktım, baya bi ülke mevcutmuş sanırım, dogrulayabilirseniz sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sQuDoomer -- 17 Temmuz 2023; 2:41:42 > -
En iyi vpn hangisi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X