Şimdi Ara

VPN 1 Yıl BEDAVA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
10.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr vpn'i olan bir sağlayıcı var mı konuştuklarını arasında?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Hocam google a "avast vpn" yazın çıkan siteye girin veya
    www.avast.com
    Ücretsiz VPN İndir | Ücretsiz Deneme | Avast SecureLine VPN
    https://www.avast.com/tr-tr/secureline-vpn
    adresinden girin

Açılan sitede 1 yıl 2 yıl gibi planlar var hemen altlarında "60gün ücretsiz deneyin" yazıyor ona tıklayın indirilen programı kurun.
    Daha sonra program açılıyor ortada kap yazıyor ona basıp bağlanıyorsunuz ama herhangi bir üyeliğiniz olmadığından bağlatmaz 60 gün deneme için kart bilgini gir der. Ben girmedim siz de girmeyin. Aynı zamanlarda sana teklifte sunar 3 yıllık 100 tl gibi. Yine olmazsa pm den team viever verin birlikte bakalım.

Ara Toplam: 1.423,68 TL
    İndirim: -1.338,56 TL
    Vergiler: 15,32 TL

Toplam: 100,44 TL

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Hepsini yaptım ama finalde bana 3 yıllık 201 tl fiyat gösteriyor. Özel bir teklif sunmadı

Edit. İyice çorba ettim. deneme sürümünü başlattım, avaxa üye oldum, teklif sunmazsa deneme sürümünü iptal edeceğim :) Karıştı iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 13 Temmuz 2023; 14:6:26 >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Şimdi indirip yüklediniz,
    Devam, devam, başla dediniz sonrasında sağ üst köşeden oturum aç dediniz. Eğer oturum açmazsanız yüksek fiyat geliyor. Açılan sayfada ben Google hesabıma giriş yaptım. Google izin verdikten sonra masaüstü uygulamasını açtı hesap geldi. Resimdeki gibi satın al dediniz. VPN 1 Yıl BEDAVA
    Açılan sayfada

VPN 1 Yıl BEDAVA

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Mesajımı editledim hocam. Hiç bir şey sunmadı, zaten çorba oldu. Deneme sürecini de iptal ettim o aşamada ise 3 yıl 5 cihaz 300küsür lira bir teklif çıkardı bende onu hayatımdan çıkardım :) Teşekkür ederim yardımın için.

Ben işlemleri yaptım 3 yıllık 100,44 tl ye aldım. ama VPN yi çalıştıramadım. ekrandaki hatayı veriyor. Güvenlik duvarı antivirüs vs hepsini kapattım ama olmadı. Var mı bu problemle karşılaşan

VPN 1 Yıl BEDAVA
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Antüvirüs engelliyor olabilir. En uygun konum yerine Manuel seçin bence. Antivirüs veya güvenlik duvarı devre dışı bırakıp deneyin. Modemdeki güvenlik duvarında yapar.

Sorun Mac kullanıyor oluşummuş. Kardeşimin Windows bilgisayarında 3dk da hallettim, 3 yıl 100 liraya alabildim.. Teşekkürler tekrar.

• 3 yıllık avast vpn aldım

3 yıl için 100 tl ödedim

10 cihazda kullanılıyor

ben 3 cihazda kullanıcam

ortak olmak isteyen arkadaşlar yazabilir

grubun max 3-4 kişi olmasını istiyorum

kişi başına 2 cihaz falan düşecek işte

kişi başına 25-30 tl vereceksiniz 3 yıl kullanacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 16 Temmuz 2023; 10:34:26 >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    3 yıl 10 cihaz Toplam: 100,44 TL
    nasıl 25-30 TL düşüyor? Kişi başı 10 tl düşer bu durumda.

10 kişi bulamayacağıma göre

3-4 kişi kullanacak

kişi başı 25-30 tl düşer bu durumda

o 3-4 kişi de 2-3 cihazda kullanacak vpn yi

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda belirtirseniz daha uygun olur. Kafa karışıklığı olmaması açısından.
  • avast vpn nin almanya - amerika vpnleri var mi ,hızları neler , sabit ip hizmeti veriyor mu .gercek sınırsız mı.. (gizli kotasi ..vb var mi )

fiyat uygunmus hakkaten hala gecerli ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Temmuz 2023; 11:0:4 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Ben memnun kalmadım.

Dene aboneliğim var ama ücretliye geçmeyi düşünmüyorum.

Hangi serverı seçersem seçeyim sürekli kesinti yaşıyorum.

Bende de benzer sorun var.

Bağlanıyor fakat sürekli kesiliyor hata veriyor.

Başka server seçsem de değişiklik yok.

• kim o K kullanıcısına yanıt

Microsoft virus korumanin ozellikle gercek zamanli korumasi kapali ve yazılımı yonetici olarak calistiriyorsunuz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 16 Temmuz 2023; 18:26:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim o K kullanıcısına yanıt

Ben türktelekom un mobil uygulamasından güvenli internet seçenegini devre dışı bıraktım sonra düzeldi.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Turktelekom abonesi değilim. Kullandığım ISSda da güvenli internet kullanmıyorum.

🙏

• bu avast vpnde ülke seçimleri fazla mı acaba?

Taiwan, Hongkong, China, Japan, Korea but asya ülkelerinden hangileri mevcut acaba?

İşim gereği genelde asya sitelerine üye olmam gerekiyor, bu yüzden spesifik olarak en az 2-3 tane ülkenin olması lazım

Edit: Sitelerinden baktım, baya bi ülke mevcutmuş sanırım, dogrulayabilirseniz sevinirim

VPN 1 Yıl BEDAVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sQuDoomer -- 17 Temmuz 2023; 2:41:42 >
  • En iyi vpn hangisi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.