Nordvpn, windscribe, purevpn,sufshark..paranin hakkidir .. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VPN 1 Yıl BEDAVA (5. sayfa)
-
-
Nordvpn kesinlikle iyi değil (Türkiye için). Bütün ipleri ve programları blocklu yada aktif olarak blocklanıyor. neredeyse 10 yildir nordvpn kullanan birisi olarak son 2-3 yıldır çektiğimi anlatamam.
Ne websitelerine girebiliyorsunuz, ne program ile login olabiliyorsunuz ne de vpn sunucularına bağlanabiliyorsunuz. Tam bir fiyasko. Customer Service de felaket ötesi cahil ve yetersiz.
Kablonet kullanıyorum ve kendi verdikleri özel client/dns ile bile denedim olmuyor.
-
Peki hangisini kullanmak lazim bu durumda?
Amacim iphone uzerinden kullanmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İpad de phantom vpn kullanıyorum, sorunsuz ve hızlı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de nordvpnden sonra tunnelbear kullanmaya basladim mobilde ama pc için bakiniyordum, burda söz edilen avast vpni deneyecegim. Su anda hala aktif 2 senelik nordvpnim var ama çöp ötesi. Bir de sadece browser için ihtiyacınız varsa opera gx'in kendi icinde vpni var, gayet hızlı ve güzel (bedava) yada üye olup daha fazla server seçme vs faydalanabiliyor sunuz
-
Bende aldım, paylaşım için tşkler.
-
Merhaba. Burada yazan VPN lerde veya diğerlerinde L2TP şeklinde bağlanabiliyor muyum? Kullancı adı ve şifresi veriyor mu? Mobil uygulama veya browser bazlı değil, Deco router'ıma bu bilgileri girerek arkasındaki tüm cihazlarım otomatik VPN bağlansın istiyorum.
Teşekkürler
-
openvpn üzerinden olmaz mi ..openvpn kurabiliyor musunuz router'a ve bu hizmet ucretsiz mi ? (yada direk kendi l2tp protokol serveri kurulu mu ucretsiz )
2. What VPN protocol is best?
https://www.avira.com/en/blog/5-things-you-should-know-before-buying-a-vpn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Temmuz 2023; 10:17:28 > -
aslında daha önce hiç denemedim. ama açık görünüyor. hayatımda ilk defa VPN kullanacağım. Vodafone 'dan SOL'e geçiş yaptımda :)
-
router Da var mi vpn l2tp kısmı var mi ...onu her vpn desteklemez aslinda acıktır o kısım ve cagdisi kaldi biraz ..
openvpn yada harici yazilimlar uzerinden router'a tanitabilirsiniz yada kendi otomatik kısmından tanimlayabilirsiniz ..
windscribe desteklemiyor mesela...burada bahsi gecen ise belirttim destekliyor ..(harici yazilimlar uzerinden)
-
Evet, router da aktif. kullanıcı adı ve şifre istiyor. Daha önce denemedim ama. Neden cağ dışı kalsınki. Bugün büyük kurumsal şirketler bile IPSEC kullanıyor. bildiğim kadarıyla IPSEC ve L2TP aynı protokoller.
Daha önce kullanmadım VPN. Bu OpenVPN bana sanırım başka bir VPN hesabını buraya tanımlayan bir arayüz gibi geldi. Ben ne almalıyım bulamadım şimdi. yüzlerce VPN çıkıyor. :(
-
guvenlik acisinda riskli bulunuyor ..
https://hide.me/en/blog/why-we-dont-recommend-you-use-pptp-l2tp-and-ikev1/
sizin routerinizda da vpn kısmı yok mu ..varsa openvpn gerekmiyebilir ..kendi arayuzunde server ,hesap bilgi ..vb manuel girebileceginiz kısım varsa gerek yok harici site yada uygulamalara..
-
İşte vpn server kısmı dediğim l2tp. Layer 2 de çalışan vpn. Kullanıcı adı ve şifresini buraya girmeyi düşünüyordum. Ayrıca başka Vpn protokolleride bulunuyor. Pptp de mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneme sürümünü kullanıyorum şimdilik, pc de 500+ telefonda 100+ görüyor hızları. Ping konusuna bir şey diyemiyorum.
Rica ederim, alıp almama konusunda kararsızım ama fiyat oldukça makul zaten, ortak almayı gerektirecek bir durum yok bence.
Avast Secureline uygunmuş. Kullananların yorumları nedir acaba? Gizlilik konusunda sorunlar yaşatır mı?
-
Wireguard destekli vpn olup ortak alım yapmak isteyen varsa ortak olabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X