Windsor çamaşır makinesi ailesine yeni dizayn çamaşır makineleri eklemiş. İlk dikkat çeken 10 kg lık yeni makine. ![]() 9 ve 10 kiloluk da devir ayarı ve hızlı yıkama özellikleri var. Önceki 9 kiloluk da devir ve hızlı yıkama yoktu. 9 kiloluk da sıkma sesi önceki modelde 78 db iken yeni model de 75 db e düşmüş. 5, 7 ve 8 kiloluk dış tasarım ve gösterge paneli yenilenmiş. Devir ayarı ve hızlı yıkama yok, önceki modeller de olduğu gibi. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 13 Ekim 2023; 10:40:56 > |
Windsor yeni dizayn çamaşır makineleri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Windsor makinelerde enerji sınıfı neden hepsi C ve D , bilginiz varmıdır, ısı pompalı kurutma makinesi bile B sınıfı, inverter çamaşır makinesi C sınıfı enerji , anlamadım bu durumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor farklı olabilir; ses olayında da benzer motor, yalıtım, amartisör etkisi.
Teknik konuya vakıf arkadaşın bilgi vermesi daha doğru olur.
3 defa; bluz-gömlek programında perde (600 devir)
1 defa; hızlı 60 (800 devir)
1 defa; pamuklu 60'da (1000 devir) yıkadım. Yıkama ve sıkmada rahatsızlık verecek ses hissetmedim.
Su alırken ve boşaltırken belki biraz sesli gelebilir. (vana sonuna kadar açık)
Titreşim çok az; öyle sağa-sola tak-tak vurma; hoplama-zıplama, yerinden oynama gibi birşey görmedim.
Tabii ki makine yeni 6 ay sonra bakmak lazım. Deneyimimiz nasıl olacak diye.
-
Bende aldım 10kg kurutma makinesi ve 10 kg çamaşır makinesinden, henüz gelmedi, inşallah memnun kalırım , daha önce windsor kurutmalı çamaşır makinesini almıştım memnundum, satış sonrası servis olayı benim çok canımı sıkıyor, Vestel servisinden genel anlamda memnunum, tekrar tercih ettim.
Hayıırlı olsun. Kur. ve çam. ayrı almak daha mantıklı bence, yer sıkıntısı yoksa. Bende ilk defa Vestel grubundan çam. mak. kullanıyorum.
Hem fiyat hem de vidalı kazan olması tercihimi etkiledi.
5 gün içinde teslim ve kurulum yapıldı, hafta sonuna rastlamasa daha da erken olabilirdi. Süreç boyunca hem sesli hem de sms ile bilgilendirme de yapıldı.
Ayrıca korumalı priz veya kireç koruyucu alın diye herhangi bir söylem veya zorlamaya da rastlamadık.
Teşekkürler , çamaşır makinesi çelik tambur , kurutma makinesi galveniz kaplama tambur, o da çelik olsa daha iyiydi sanki,
Fiyatı belli seviyede tutmak için galvaniz olabilir. Regal'le dış kozmetik dışında çam. ve kur. makinesinde aynı parçalar kullanılmış gibi. Bu da iyi; yedek parça bulmada sıkıntı yaratmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X