Şimdi Ara

windwos a girerken reset atma sorunu !! acil yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makine bazen ya açılıyor yada açılmıyor. anakarta elektirik gidiyo pc açılıyor ama monitör görintü vermiyo.. bazen de tam windowsa girerken çat diye reset atıyo ve windowsa girmiyor. daha öncede böle yapmıştı format atım flan düzeldi ama şimdi gene yapıyo.. psu dan şüpheleniyorum çünkü bazen hdd e de elektirik gitmiyo takıp cıkarınca yada başka güç kablosu takınca açılıyor.. bi ati x1950 bozdum.. bazende makine tamamen kapanıyo cat diye.. bu arada psu yaklaşık 4-5 yıllık 450 watt ve 7-24 calışıyodu..lütfen yardım

• ee 4-5 yıllık bir sistem yine iyi dayanmış....
    sen yeni bir psu al....
    birde sistem özelliklerini verir misin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XSYSTEM -- 20 Ekim 2008; 22:56:34 >
  • "PSU'dan şüpheleniyorum çünkü bazen hdd e de elektirik gitmiyo takıp çıkarınca yada başka güç kablosu takınca açılıyor" Bu yazdıklarınızdan PSU'nun kısa devre korumaya geçtiği anlaşılıyor. PSU'nun 220VAC ana besleme fişini söküp, bekleyip takınca kısa devre korumadan çıkar. Öbür türlü makina starta basınca tepki vermez. Bunun nedeni PSU'nun zayıflaması, dengesiz veya aşırı akım çeken bir bileşen olabilirsede genellikle bu arızalar anakarttaki sızıntı yapan bir kondansatör veya PSU'daki kondansatörlerden kaynaklanır.
    Bilgisayarı ana kart, ekran kartı, PSU kontrol edilmeli patlak kondansatörler kontrol edin, neden patlar temel sebep elektrik kesintileri yada kalitesiz besleme, patladığını nasıl anlarız artısı bombe verir, üstü şişer yani gözle kontrol edin kolayca anlaşılır, temel belirgin özelliği bilgisayarın düzensiz çalışması resetlemesidir.

• nihat 35 bahsettiğim psu nun 220 vac ana besleme kablosu değil.. hdd giren güç kablosu.. ama dediğin şeyde bazen işeyarıyodu cunku bi ara makine bazen hiç acılmıyodu elektirik gitmiyodu anakarta gidn güç kablsunu taktım cıkardı yada senin dediğin kabloyu o zmn acılıodu pc..bide bişey sormak istiyorum bu kullandıgı psu 440 watt flan aama rhat 5 yılı var ve sürkli acıktı bunda volaj kaybı olmuşmudur yeni spu alırsam bana hangisi gider.. sistem özlliklerim :
    p4 3.0
    msi i845 neo2 p borrd 1024 ram
    ati saphhire hd 3850 ekrn kartı
  • bence o bilgisayarın power sply bozuk frisby 250 watt 20-25ytl civarı değiştirmende fayda var olmassa remleri kontrol et derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayati54

bence o bilgisayarın power sply bozuk frisby 250 watt 20-25ytl civarı değiştirmende fayda var olmassa remleri kontrol et derim.

250 watt cok az olur ya ben sağlam bi power almak istiyorum high power flan... bnm şimdiki 420 watt civarı zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.