Şimdi Ara

Acil Yardım Telefon Mesajlara Girmiyor Edit Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar acil yardım lazım telefonuma beyinsiz bir arkadaşımdan mesaj geldi power bilmem ne arapça kelimeler vardı ondan sonra telefon reset atar gibi oldu apple logosu çıktı 2 kere sonra ekran geldi ama mesajlara giremiyorum şimdide bir çözümü yokmu gerçekten yardım lazım

Dipnot:Telefonu yedekleyip restore ettim düzelmedi..

Edit:Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm ilk önce tarihi otomatikten çıkarıp 1 sene ileri attım daha sonra mesajlara girip mesajları tut bölümüne girerek 30 gün tıklayıp sil dedim 2 kere sonra telefonu kapatıp açtım düzeldi denemenizi tavsiye ederim.(tarih ve mesaj ayarlarını eski haline getirebilirsiniz işlem bittikten sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian61 -- 3 Haziran 2015; 1:22:47 >

• 1- Siri'ye okunmamış mesajları okuması için komut verin.

2- Okunmayan mesajı cevaplamak için Siri'ye bir kez daha komut verin.

3- Siri ile mesajı cevapladıktan sonra mesajla uygulaması eskisi gibi sağlıklı çalışacaktır.
  • Hocam düzelmedi telefon aynı hala
  • hocam yardım ettiğiniz için teşekkür ederim şu şekil düzeltim tarihi bir yıl ileri aldım sonra mesajlar dan mesaj tutmayı 30 güne alıp mesajları sil dedim 2 kere düzeldi sorunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Jessica`

hocam yardım ettiğiniz için teşekkür ederim şu şekil düzeltim tarihi bir yıl ileri aldım sonra mesajlar dan mesaj tutmayı 30 güne alıp mesajları sil dedim 2 kere düzeldi sorunum

Önemli değil sorunun çözüldüyse ne güzel ama editlersen ilk gönderine sorunu yaşayanlarda faydalansın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 3 Haziran 2015; 0:06:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

quote:

Orijinalden alıntı: #Jessica`

hocam yardım ettiğiniz için teşekkür ederim şu şekil düzeltim tarihi bir yıl ileri aldım sonra mesajlar dan mesaj tutmayı 30 güne alıp mesajları sil dedim 2 kere düzeldi sorunum

Önemli değil sorunun çözüldüyse ne güzel ama editlersen ilk gönderine sorunu yaşayanlarda faydalansın :)

Hocam editledim hemn tekrardan teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.