Şimdi Ara

Acil! iphone kilitlendi (Kısmen Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar derdimi kısaca madde madde şeklinde anlatacağım.

3G'yi açıncanca 1 dakika içinde ekrana şu not geldi: Acil! iphone kilitlendi (Kısmen Çözüldü)

Ardından telefonu kapattım baştan açtım yine aynı mesajı aldım. İşin garip tarafı şifre kullanmamıştım ve eski şifremi yazdım kabul etmedi. Rusça olan yazıyı tercüme ettirdim, şifrenizi girin falan yazıyor. Mail adresinin nereden çıktığına dair hiçbir fikrim yok.

icloud.com'dan neler olduğuna baktım ve şunu gördüm, kayıp modu aktifleştirilmiş ve bu ruşça notu da kayıp modunda aktif olunca iletmesinin istendiğini gördüm. Ka yıp modunun iptal edilmesini istedim fakat bir değişiklik olmadı. Notu değiştirdim hala aynı not geliyor.

Şifreyi bilmediğimden son yedekleme yapılarak bu durumdan kurtulacağımı gördüm internetten araştırınca. Sonra PC'ye bağladım ve son yedeklemeyi kurmasını istedim fakat "iphono'umu bul" kapamamı istedi.

Ardından icloud'da iphone'u kaldırdığımda bu iphone'nun başka hesap tarafından etkinleştirilebileceği konusunda uyarı geldi. Ben de icloud'dan telefonun kaldırılmasının riskli olduğunu düşünerek yapmadım.

Telefonu vodafone'dan sıfır aldım. iphone 5. 8.1.2 sürüm.

Şimdi ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Kurtarma Modunda Geri Yükleme ile format attım ve icloud hesabımın şifresini değiştirdim. Şimdilik bir sıkıntı yok. Programlar hariç diğer bilgilerin yedeğini aldığım için mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konix -- 24 Aralık 2014; 0:38:46 >

• telefonu sıfır aldıysanız ve ilk siz kullandıysanız böyle birşey olması imkansız faturanız var ise servise göndererek açtırabilirsiniz. çok ilginç bi durum gerçekten. sanıyorum icloud hesabınız hacklenmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufem -- 24 Aralık 2014; 0:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufem

telefonu sıfır aldıysanız ve ilk siz kullandıysanız böyle birşey olması imkansız faturanız var ise servise göndererek açtırabilirsiniz. çok ilginç bi durum gerçekten. sanıyorum icloud hesabınız hacklenmiş olabilir.

Kısmen çözdüm hocam. Ana konunu altına yazdım açıklamayı.
  • Demek ki arkadaşı söylediği doğru hacklenmişsin oleg kardaş hacklemiş seni :)
  • Yeme bizi lokman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.