Şimdi Ara

wine ile oyun acma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Osx parpus gibi isletim sistemleri sizindebildiginiz
    Gibi desteklemedikleri oyunlari acmiyorlar ben laptopa os x yuklicem wine diye bi program varmis bununla mac os x isletim sisteminde windows programlarini ve oyunlarini acabiliyormusuz dogrumi bu?
    Eger dogruysa win7 silip mac osx luon yuklicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By KaRTaL -- 24 Kasım 2013; 20:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By KaRTaL

Osx parpus gibi isletim sistemleri sizindebildiginiz
    Gibi desteklemedikleri oyunlari acmiyorlar ben laptopa os x yuklicem wine diye bi program varmis bununla mac os x isletim sisteminde windows programlarini ve oyunlarini acabiliyormusuz dogrumi bu?
    Eger dogruysa win7 silip mac osx luon yuklicem

Onun hakkinda bilgim yok fakat alternatif olarak wmware gibi programlarla windows kurabilirsiniz mac os uzerine :)

• Ben win uzerine os x kurmak istiyorum acaba oyunlarda sıkıntı yasarmıyim program ise yarami(wine programi)

• şu an harddiskte yeterli alan varsa o kısma kur istersen, win 7 ile birlikte kullanırsın, beğenmezsen silersin

oyun için Lotus Expeditor adlı arkadaşın msjını gördüm o yardım edebilir sanırım

@Lotus Expeditor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 24 Kasım 2013; 21:39:14 >
  • İyi günler,bir çok kere wine aracılıgıyla linuxta oyun oynadım.Tek sorunu metin2 gibi oyunların updaterlarında sorun çıkarması.Onun haricinde oyunları çok rahat oynadım.Lfs,Cs 1.6.
    Buradan bakabilirsniz en iyi destekledigi uygulamalara
  • Mac OS a gerek yok ubuntuyu bir deneyin derim. Wine içinse kurup commanddan gerekli dllleri anlayıp eklyeceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubuntu osx den sizce daha mı iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.