arkadaşlar elimde winfast in PX6600 TD ekran kartı var bi haftadır ekranda garip garip çizgiler çıkmakta
faturasını ve nerden aldığımı bilmiyorum acaba winfast in distribitör firmalarını bilen var mı?? garantisini sorgulatmam lazım belki dolmamıştırda onarım yada değişim yaparlar..
araştırdım ama winfast in distribitör firmalarını bulamadım :S yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
nerden aldığını bilmediğine göre baya zaman olmuş alalı. 2 yılı geçmiştir muhakkak. 2 yıl geçtiyse el salla. yenisini alcan artık, ekran kartın ömrü bitmiş maalesef.
winfast ler 3 yıl garantili diye biliyorum hocam.. elimden bayağı bilgisayar parçası gelip geçiyor hangisinin faturasının nerde ne kadar garantisinin kaldığını hatırlayamıyorum benm ki bi umut bakarsınız bulurum bna değişim yaparlar bende bunu forumda ucuz bi fiyattan birine satarım hem alan sevinmiş olur hemde boşta duran kart iş yapmış olur nasıl fikir :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme