Şimdi Ara

Winfast fx6600 TD frekans ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Winfast 256 mb fx6600 TD (GT degil) ekran kartim var.default olarak cekirdek frekansi 300mhz bellek frekansi 500 mhz geliyor.kullanan varsa OC icin onerdigi frekanslar var mi?kendim deneyerek bulmayi denedim ama ekran karti CD sinde gelen utility sıcakligi gostermiyor.onun icin zorlayamadim pek.onerebileceginiz bir program var mi ekran karti sicakligi icin?

• utility prg sıcaklık göstermez burdan bakcan sıcaklııaaaa ve deneyerek bulcan!!!!

• bildiğim kadaıyla sıcaklık gösterme özelliği biostan kapatılmış.ama emin değilim nvidia sürücüsü gösterirmi göstermezmi.ayarlara gelince.bu forumda bi arkadaş konu açmıştı galiba saat hızlarının kaça çıktığını gösteriyo.550/750 yapan falan vardı.ama sen o kartla 500/650 falan yaparsın sıcaklık sorun olmaz kasa soğutman iyi ise.ben leadtek 6600gt yi şu anda önde bi tane sessiz arkada iki tane sessiz fanla max 85/50 derecelerinde 560/1140 artifactsiz kullanabiliyorum.ama sen deneyerek bulucan.sıcaklığı o kartta dert etme
  • Hiç çekinme... Çıkabileceğin kadar çık... Stabilite bozulduğunda Ayarlarsın frekansı..
    yani yakmakdan korkma. Kartı istesende yakamassın zaten

Nvdianın sürücüsünde malesef göstermiyor. arkadaşın dediği gibi biosdan kapatılmışdır.
    Winfox da göstermesi lazım kardeş
  • @Confusion utility dedigim nvidia di zaten senin gosterdigin menu de ben de yok sicaklik secenegi.
    @dikemnibo bios da hic rastlamadim oyle bi secenege hangi menudedir acaba?(ekran kartinin bios mu ?)

kasa sogutmam fena degil.feel hurricane 550w var.stabiliteyi herhangi bir oyunla test etsem fark eder mi?ayri bit program var.

tesekkurler hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zer0 -- 5 Eylül 2005, 18:02:24 >
  • ekran kartının bios unda kapalıdır.o bios a giremezsin.ancak win e çekersin programmlarla ve oynama yaparsın açarsın.tam bilmiyorum arkadaşlar sana yardımcı olur bios mod konusunda inşallah
  • Evet oyunlarlada test edebilirsin.. ama mayın tarlası veya Solter gibi oyunlarla değil tabiki

Farcry, Doom tarzı oyunlar yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winfast Geforce 2 MX400 TH
    23 yıl önce açıldı
    Nvidia Renk Ayarları.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ati tool artifact scan yaptırdım.ati tool nvidia da çalışıyo.kartı zorluyo.sıcaklık max dereceye çıkartılıyo.sende orda görürsün.sadece ati için değil program.tabi sadece bu özellikten yararlanabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.