Şimdi Ara

Winfast Ge-Force2 GTS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • simdi ben de szie bu kartin fansiz olanini gostersem :p
    bu vermis oldugun link ile benim bios update yapmis oldugum kart alakasiz kartlar.. gecenin bu vaktinde mesaj cektim ilgili yere ehe daha olmadi gider resmini cekerim oki. bir arada kartin resimini buraya basarim.
    fanli olsun veya olmasin, iskiye de dedigim gibi fani bir ise yariyor mu? yarasa gam yemicem dee kesker dogru demis, bu kart bir zamanin iyi karti hehe..
  • rivatuner kullan ve oyun esnasında görüntü donup kalıyorsa daha iyi bir soğutma sistemi kullanmalısın. Yoksa winfast kaliteli ram kullanır oc yedirtir. Ama ekran kartında oc denince akla abit gelir :)
  • Kesker kardeşim 1999dan itibaren 32bit RAM modüllü bir kart bulursan bana da bir haber et OK??!!..

Hakikaten bu arada 64bitten düşük RAMli dağıtım da görmedim şu ana dek..
    Onlar da tayvan lisanslı olan uyduruk kıytırık kartlarda..
  • Acharad gf2 mx 100'lerde zaten seri üretime geçilmedi.Nvidia perf. aşırı düştüğü için gf2 mx 200'de kaldı.Yani belki incelemeler için sınırlı sayıda prototip üretilmiş olabilir ama dediğin gibi piyasada bulunması zor(prototip kartlar bazen ebay'de satılığa çıkartılıyor,mesela ben ebay'da birçok radeon prototip(engineering sample) kart gördüm
  • Bu arada beyler ben GeForce'nin biosunu bundan 6 ay önce falan update etmiştim.Ancak artık sitesinde bios update ile ilgili bir bilgi yok.Haberi olan yada bilgisi olan varmı?
    Bu arada Winfast(Leadtek) ekran kartım.
  • Onun nedeni artık belirli bir jenerasyondan önceki kartları eski diye ayırmaları.Tabi her firmada böyle bir durum söz konusu değil.Eğer yeniden bios update düşünüyorsan bu siteyi deneyebilirsin.Tüm nvidia kartların biosları mevcut
    http://www.x-bios.3dgames.ru/
  • Rosicky,

Ekran kartını Pro yaptı isen bellek ve Gpu hızlarını yazarmısın?
    herhalde 200 / 400 çalıştırıyor olmalısın ayrıca ramlerin kaç nonosaniyelik? bende senin kartının (verdiğin linkteki resimdekiyle aynı) pro modeli var ve default olarak 200/400 çalışıyor vede ramler 4ns lik.
  • Dediğim gibi daha önceden leadtek sitesinden güncellemiştim biosu.Şu anda 200/333 olarak görünüyor defaultu.Bu arada tam olarak hatırlayamadığım bir durum daha var oda daha önce bende bu kartın 32mb liği vardı.Bi arkadaşımla birebir takas etmiştim PC yi satıyodu ve müşterisine vga nın mb si ile bilgi vermediği için benimkini ona takmıştık oda bana 64mb lik olanı vermişti saolsun.Ben o karta update yapmış ta olabilirim.Gerçi söylenilenlere göre 200/333 olması update edilmemiş olması demek oluyor.Normalde aygıt yöneticisinde /pro ibaresi var ama default ta 200/333 oluyor(en azından coolbit ve power strip te öyle görünüyor)...oysa şu anda 200/400 olması lazım öyle değilmi?Ayrıca bu link güvenilirmi bios update konusunda yani en azından leadtek in kendi sitesi olsa sıkıntı yapmam..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.