Şimdi Ara

wing chung tahtasını kendımız yapamazmıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tr de tek bu satıyor 3000 tl
    http://tahtaadam.com/

soyle 100 tl 200 tl ye alsak tornalanmıs boya gore kesılmıs olsa sonra marangoz tornada 4 delık actırsak
    sahibinden.com
    Üçretsiz kargo torna yapılmış emprenyeli direk - Orman Ürünleri ve Yapı Malzemeleri sahibinden.com'da - 683314569
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-ucretsiz-kargo-torna-yapilmis-emprenyeli-direk-683314569/detay

demır denge ayagı ıcın demırcıye yaptırsak 300 tl

bu 4 delıgede kol ayak yaptırsak en fazla 1000 tl ye gelır olmazmı

bence wıngchungla ugrasanlar ızledıklerı yolu yazıp herkes kendıne yapsa ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 20 Aralık 2019; 13:51:8 >

• Mantıklı aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wing chung la ugrasanlar yapsin ss paylassin o a gore malzeme alir yapariz.tomruk kargoluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

wing chung la ugrasanlar yapsin ss paylassin o a gore malzeme alir yapariz.tomruk kargoluyorlar
    Kardeş sen bıçak takarlar boş işler diyen adam değil miydin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanayıde demırcıler bolumune gıttım onlara resım gosterdım aynısını yaparız dedıler

demır ayak yapıyorlar

sonra tomruk satan orman urunu satan yerlere mesaj attım,tomrugu 500 tl cıvarına alabılırsınız

daha sonra sanayıde mobılyacılar bolumune gıdıp sora sora ahsap tornacı buldum

ahsap tornacı dedıkı sen tomrugu getır bız onu soyarız ve delık acarız dedıler aslında kolda yaparlar

ama ıscılık ıyı olsun dıye uzmanından ıstersenız tr de en ıyı yer ankaradakı tahtadam sıtesınde var ama su an 4000 tl ye yakın fıyatta satıyor

bende wooden dummy var detaylı olcu ve ınceleme ss yaptım,ısteyen olursa wooden dummy ölçüsü ve tanıtım amacıyla ss lı olarak konu acıp yazabılırım

wing chung tahtasını kendımız yapamazmıyız

bu kollar neden açılı şekilli eğri büğrü

acaba govdeye takarken bır tek sekıldemı takılıyor yoksa çevirip durcakmıyız saga sola ter duz yapınca kol açıları degısıyormu amac omu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 21 Ocak 2020; 0:54:19 >

• il içi olursa wıng chung tahtasını satabılırım,bana lazım olmuyor bos duruyor satarsam eger ılerıde yıne almak ıstersem dıye kendımız ypamazmıyız konusunu acmıstım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.