Şimdi Ara

wing tsunu videolardan öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar wing tsunun bi kaç hareketini evde öğrenmek istiyorum hevesim kaçmadan bildiğiniz öğretici videolar var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Hiçbir dövüş sporunu videodan öğrenemezsin.

insanım ve bi beynim var neden videolardan öğrenemiyeyim ?
  • Öğrenebilmen için en azından orta düzey olup bu işin felsefesini ufaktan çözmüş olman gerekir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tieffcool

quote:

Çünkü dövüş sporları pratiğe dayalıdır, sen videolara bakarak bırak o artistik hareketleri yapmayı doğru düzgün sağ direk sol kroşe bile atamazsın.

videolarda gördüğüm şeyleri film gibi izleyip pratik yapmak için herhangi bi aparat almayacağımı düşünmen çok yanlış ben sorumu senin için değiştiriyorum wing tsunun yapıldığı bildiğin videolar var mı ?

@Keşiş uzman tv bunun için yardımcı oldu ama yetersiz kaldı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü dövüş sporları pratiğe dayalıdır, sen videolara bakarak bırak o artistik hareketleri yapmayı doğru düzgün sağ direk sol kroşe bile atamazsın.

videolarda gördüğüm şeyleri film gibi izleyip pratik yapmak için herhangi bi aparat almayacağımı düşünmen çok yanlış ben sorumu senin için değiştiriyorum wing tsunun yapıldığı bildiğin videolar var mı ?

Kardeşim sana tavsiye ederim ben şuan wt yapmak için çok uğraşıyorum fakat imkanım yok işten dolayı. Eskişehir de hocalarımız bize sahip çıksaydı şuan 2004 de 2. derece olduysam bugün belki 2. tg olucaktım.. Yani hala niyetim var ve tavsiye de ediyorum.. Yalnız bunu Çingenin cabbarın öğrenmesi pek iyi sonuçlar doğurmaz düşünsenize ortalık savaş alanına döner. Ve buna bi kere bulaşırsan ben gibi ankaraya korkmaz hocaya bile özel ders almaya kalkışırsın. bi ara gidicektim baktım olcak gibi değil, git gel git gel vazgeçtim.. Önümüzde ki günlerde inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keşiş

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim sana tavsiye ederim ben şuan wt yapmak için çok uğraşıyorum fakat imkanım yok işten dolayı. Eskişehir de hocalarımız bize sahip çıksaydı şuan 2004 de 2. derece olduysam bugün belki 2. tg olucaktım.. Yani hala niyetim var ve tavsiye de ediyorum.. Yalnız bunu Çingenin cabbarın öğrenmesi pek iyi sonuçlar doğurmaz düşünsenize ortalık savaş alanına döner. Ve buna bi kere bulaşırsan ben gibi ankaraya korkmaz hocaya bile özel ders almaya kalkışırsın. bi ara gidicektim baktım olcak gibi değil, git gel git gel vazgeçtim.. Önümüzde ki günlerde inşallah.

yani sokakta abuk subuk kişilerin öğrenmemesi için salonlarda öğretiliyo mu demek istiyosun ? öyleyse ben giderim bursadayım ne kadardır hiç bi fikrim yok sen ankarada ne kadar ödüyodun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesajımı tekrar gözden geçirmeni önerrim. dışarıdaki şoparlar görmesinler diye "saklanılıp spor salonlarında öğretiliyor" gibi bişey anlamışsın sen heralde Ankaraya gitmedim ben eğitim almaya.. Ne kadar ödeme yapılıyor? o zaman 40€ civarındaydı seminer+Lisans+derece sınavı.bugün ne kadardır bilmiyorum. Onu, hangi federasyondan eğitim almak istiyosan google dan aratıp bulabilirsin.
    edit : Madem ki bursa'dasın ebmas' ın okulu varmış orda. Al sana link atayım ordan ulaşırsın.

http://www.ebmas.com.tr/okullar/bursa/kukurtlu/

Tabi kükürtlü sana yakınsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keşiş -- 10 Aralık 2011; 20:12:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Keşiş

Mesajımı tekrar gözden geçirmeni önerrim. dışarıdaki şoparlar görmesinler diye "saklanılıp spor salonlarında öğretiliyor" gibi bişey anlamışsın sen heralde Ankaraya gitmedim ben eğitim almaya.. Ne kadar ödeme yapılıyor? o zaman 40€ civarındaydı seminer+Lisans+derece sınavı.bugün ne kadardır bilmiyorum. Onu, hangi federasyondan eğitim almak istiyosan google dan aratıp bulabilirsin.
    edit : Madem ki bursa'dasın ebmas' ın okulu varmış orda. Al sana link atayım ordan ulaşırsın.

http://www.ebmas.com.tr/okullar/bursa/kukurtlu/

Tabi kükürtlü sana yakınsa.

tamam teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.