Şimdi Ara

Winning Eleven 2008 (Ntsc-j) İngilizce dil desteği var (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KURT85

Bir de "EA" firmasının oyunları
    Sadece FNR3 REGİON FREE
    />

Yanlışın var dostum FNR 3 te region free değil yani 'a devam...
  • Oyunun ps3 grafikleri daha mı iyi yani ?
    Yukarıda bir arkadaş değerlendirme yapmış da ss falan varsa alalım merak ettim. Winning serisinin ps3 te daha iyi olması zaten yüksek bir ihtimal, blu-ray'in getirdiklerini kullanacaklardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

evet region free değilse (yani bölge kilitsiz) çalışmıyor. ama oyunların yüzde 70 i region free çıkıyor. (wining eleven serisi hariç mesela)

Cevap için teşekkürler. Peki türkiyedeki xboxlar genelde hangi model tercih ediliyor? mesela Donanımhaberciler daha çok hangisini tercih ediyorlar? birde live olayı hangisi makinaya sahipsen onun serverinemi giriyor yoksa server 1 tane ve ortakmı tüm dünya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Oyunun ps3 grafikleri daha mı iyi yani ?
    Yukarıda bir arkadaş değerlendirme yapmış da ss falan varsa alalım merak ettim. Winning serisinin ps3 te daha iyi olması zaten yüksek bir ihtimal, blu-ray'in getirdiklerini kullanacaklardır.

zaten normaldir ps ve konami...

made in japan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

evet region free değilse (yani bölge kilitsiz) çalışmıyor. ama oyunların yüzde 70 i region free çıkıyor. (wining eleven serisi hariç mesela)

Cevap için teşekkürler. Peki türkiyedeki xboxlar genelde hangi model tercih ediliyor? mesela Donanımhaberciler daha çok hangisini tercih ediyorlar? birde live olayı hangisi makinaya sahipsen onun serverinemi giriyor yoksa server 1 tane ve ortakmı tüm dünya?

genelde ntsc-j oluyor. (çünkü daha ucuz ama military pack ler ile ntsc-u ların sayısı arttı) hayır her region birbiriyle oyun oynayabiliyor, ps3 deki gibi değil yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Oyunun ps3 grafikleri daha mı iyi yani ?

İyi de oyun 6 gb civarı zatenBLU RAY'i geçtim bizim DVD9'lar 9 gb
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 22 Kasım 2007; 22:33:04 >
  • pes 2008 in xbox 360 ile ps3 grafikleri arasında cok fark var.

ps3

1incisi: ps3 te başlı başına bir çözünürlük düşüklüğü var...720p bile değil sanki...goze hoş gelmeyen bi goruntusu var
    2. seyirciler piksel piksel olarak gozkuyor.kalitesini düşürmüşler ps3 te...
    3.wide camera secneğinde sürekli ekranda bi atlama var ne zaman uzun pas atsam dalgalanma oluyor..ceza sahasındaki frame düşmeleride çabası...ama normal long da bu yok...ekrana ne kadar cok kişi girerse okdar cok kasılma oluyor...cell bile yetersiz kalıyor neredeyse
    4.futbolcu yuzleri cok bulanık..pc versiyonunda ve xbox 360 versiyonunda hakan sukurun sakallarını bile tek tek gorebiliyodum..ama ps3 te cok zor...
    5.replay lerde bulanıklılık var...ve gol tekrarını izlemek işkencce oluyor...
    6.oyun ps3 te cok hızlı...

xbox 360

1.oyun tamamen 720 p olarak optimize edilmiş..gayet hoş venet grafikler var..
    2. seyirciler gercek shader model 3.0 ile ayarlanmıs cok dolgun ve net...
    3.wide da secseniz normal long da secseniz ne kasılma ne frame düşmesi gayet akıcı kaymak gibi...
    4.futbolcu yuzleri cam gibi hersey net berrak...
    5.replayler aynı oyun içi gibi net ..akıcı...
    6.oyun orta hız derecesinde.

pc versiyonu

1.oyunu kendi pc imde 1680x 1050 de high detayda şahane grafikler ile hem xbox 360 dan hemde ps3 den 3 kat daha netlikte oynuyorum...bunun yanında ne bi frame hatası ne bir kasılma nede ceza sahasında yavaşlama olmuyor..
    2.seyirciler cok net.çimler cam gibi...
    3. hangi camereda olursanız oyun oyun akıcı ....
    4.futbolcu yuzler tam br şölen içinde gibisiniz..
    5.replaylet akıcı ...hızlı
    6..oyun ortanın biraz ustunde ama cok hızlı değil...

bunlar benim dikkat ettiğim detaylar...umarım yardımcı olmuşumdur..

• Fifa 2008 Pes 2008 göre daha yüksek puan almış durumda. En azından gamespot öyle vermiş. Ama gerçekten ikisinide oynadım. Banada Fifa daha iyi gibi geldi ama yinede arkadaşlarla toplanınca pes oynarız diye düşünüyorum. Özellikle Fifanın yükleme ekranında ronaldinyoyla kaleye şut çekmek inanılmaz güzel... Böyle yüklemeye can kurban... hahahahha... Bu arada Fifa 2008 ntsc-j için var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graffitti -- 23 Kasım 2007; 13:21:49 >
  • by _GoKhAn;

Peki PES 2008 ile WİNNİNG ELEWEN 2008'in farkları neler, biliyormusun?XBOX360 versiyonu olarak soruyorum ikisini deÇekicem WİNNİNG heba olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: megamefta

üyeliğin iptal edildiyse torrent dosyası olsa da indiremiyorsun..

@ecelnico calışıp çalışmadığına bakmak için prostreet i gönderdi çalışıo hocam 1024/256 bağlantımda limewire ile ort 90 la indiriom ...
  • quote:

by _GoKhAn;

Peki PES 2008 ile WİNNİNG ELEWEN 2008'in farkları neler, biliyormusun?XBOX360 versiyonu olarak soruyorum ikisini deÇekicem WİNNİNG heba olmasın

bütün pes ve we serilerini oynamış biri olarak;

we 2008 ve pes 2008 tamamen aynı, menuleri dahi aynı ama oyunun içine etmişler resmen... fifa 2008 oynanabilirliği daha düzgün...

çok hayal kırıklığına uğradım we 2008 i oynayınca...

bu arada live için adam araıyorum ama serverlar boş herhalde kimse çıkmadı daha...

gametag: chimera1905

• Konami gibi dallama bir firmanın WE oyunu RF olurmu hiç ?
    Adamlar o kadar denyoki, PAL ve NTSC bölge ayrımı bile yapmışlar, birbirleriyle oynayamasın millet demişler. PS3 sistemi sanıyorlar Live ı heralde.
    Insan PES, WE diye ayırırmı iki farklı oyun gibi. FIFA 08 e bak. NTSC de olsa, PAL arkadaşınla oynarsın..
    Konami sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Konami gibi dallama bir firmanın WE oyunu RF olurmu hiç ?
    Adamlar o kadar denyoki, PAL ve NTSC bölge ayrımı bile yapmışlar, birbirleriyle oynayamasın millet demişler. PS3 sistemi sanıyorlar Live ı heralde.
    Insan PES, WE diye ayırırmı iki farklı oyun gibi. FIFA 08 e bak. NTSC de olsa, PAL arkadaşınla oynarsın..
    Konami sana

+ 1905....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Bize lazım olan NTSC-U versiyonu o da Şubat ayında çıkacak...

Şubata kadar beklenirmi be
    Yaktın bizi konami
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

quote:

by _GoKhAn;

bütün pes ve we serilerini oynamış biri olarak;

we 2008 ve pes 2008 tamamen aynı, menuleri dahi aynı ama oyunun içine etmişler resmen... fifa 2008 oynanabilirliği daha düzgün...

çok hayal kırıklığına uğradım we 2008 i oynayınca...

bu arada live için adam araıyorum ama serverlar boş herhalde kimse çıkmadı daha...

gametag: chimera1905

Bende en son WİNNİNG 7(hani şu BECKHAM'ın herkesten farklı freekick kullandığı)den beri başka winning oynnamadım(fifa 2008'de oynamadım) ama bu WİNNİNG 2008'de ki oynanış çok iyi geldi özellikle şut çekme hissini çok iyi becermişler en azındanBirde atılan gollerin REPLAY'lerinde karakterlerin modellemesini inceleme fırsatı buldum ve nerdeyse FNR3 gibiydi ve cam gibi pürüssüzdü görüntüler tam "HD", üstelik slow motion'da çok iyiydi REPLAY'de.2 maç yapabildim ve eski serilere göre yine de gelişmiş bence oynanış.Bu arada kamerayı çok yakına alınca görüntü daha iyi oluyor.

• bu winning 2008 de jon kabira varmı yaww özledim valla adamın maç anlatmasını ingilizce konuşan spiker sarmıyo valla
  • İşte oyunun tek kötü yanını yazmayı unuttumMeşhur winning eleven 1'den beri kulağımın aşina olduğu o spiker yok ama oyun saf ingilizce bu çok iyiBenim aklıma takılan olay şu:PES versiyomu amerikadaki kitle için ingilizce versiyonu WE'nin.Fakat WE şimdi ingilizce olduğuna göre japonlar nasıl oynuyorlar bunu
    Birde oyunun 2. kötü yanı: faul ve şut pozisyonların tekrar görüntülerinde FRAME düşüyor

• quote:

İşte oyunun tek kötü yanını yazmayı unuttumMeşhur winning eleven 1'den beri kulağımın aşina olduğu o spiker yok ama oyun saf ingilizce bu çok iyiBenim aklıma takılan olay şu:PES versiyomu amerikadaki kitle için ingilizce versiyonu WE'nin.Fakat WE şimdi ingilizce olduğuna göre japonlar nasıl oynuyorlar bunu
    Birde oyunun 2. kötü yanı: faul ve şut pozisyonların tekrar görüntülerinde FRAME düşüyor

Nasıl japon spiker yok... system setingsten dil veya spiker dilini değiştirebiliyoruz.. İngilizce dil seçeneğide var japonca da

• quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

quote:

İşte oyunun tek kötü yanını yazmayı unuttumMeşhur winning eleven 1'den beri kulağımın aşina olduğu o spiker yok ama oyun saf ingilizce bu çok iyiBenim aklıma takılan olay şu:PES versiyomu amerikadaki kitle için ingilizce versiyonu WE'nin.Fakat WE şimdi ingilizce olduğuna göre japonlar nasıl oynuyorlar bunu

Nasıl japon spiker yok... system setingsten dil veya spiker dilini değiştirebiliyoruz.. İngilizce dil seçeneğide var japonca da

Oyunu akşam üstü yazdım ve 2 maç yaptım.OPTİONS'da sadece dil seçeneği gözüme çarptı ama spiker varsa süper olurBEn en çok WE3'de ki yorumlarını seviyordum bu amcanınO da KONAMİ'nin WİNNİNG'ine yaslamış sırtını yıllardır ohhh

• Oyunu yarın yazacağım yılların PES inin hatrına. Xbox 360 için update i çıkmış oyunun update yapanlar oldu mu?

PS3 için update yapanlar update den sonra görüntü rezalet olmuş Xbox 360 da da öyle bir durum var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.