akadaslar winning eleven x kapısalım.konsolu ntsc-j olanlar lütfen gamertag larımızı buraya yazalım kapısalım ok
1.gokhan22
2.halukjohn
PES6 oyuncuları biz de kendi aramızda kapışalım.PES6 da kendine güvenenler gelsin ama malesef ranked maç kolay kolay yapılamıyor.. Gamertag muro23
PES6 turnuvası olursa varım..
Winning X için .. megameftaTR
vinning x gamer tag; uygar87
koskoca forumda 3 kişimi çiktık. neyse biz üçümüz aramızda iyi maçlar yapıyoruz. takılma olmadan gayet güzel oynuyoruz. ntsc j makinası olanlar aramıza katılabilir
koskoca forumda 3 kişimi çiktık. neyse biz üçümüz aramızda iyi maçlar yapıyoruz. takılma olmadan gayet güzel oynuyoruz. ntsc j makinası olanlar aramıza katılabilir
beyler benim de makina ntsc-j ama oyunu bulamadım yaa. pcde pes6 oynuyorum da xbox oyununu bulamadım. bana satın alacagım yer veya internet adresi söyler misiniz ? bir de kopya oyun mu alcam ? benim makina kırılmamıs daha. eger kırmam gerekioyorsa nerde nasıl kırdıracagımı da söyler misiniz. saolun
ozel den mesaj atarsan yradımcı olurum tesekkurler.
ben daha oyunu temin edemedim.. şu anda oyunları inceliyorum. dogru oyunları buldugumda live üyeligimi aktif edecem.. gerçi weX begenirsem kesinlikle live aktif ederim
we x i begenmeme gibi bir durumun olmaz diye duşünüyorum cunku acayip sarıyor..
WE oynayan arkadaşlar; ben de PES6 var ve oyunda paslar, oyuncuların hareketleri oldukça yavaş WE X oyununda da durum böyle mi acaba?
hayır degil hızlı we x de
hemen hemen ps2 deki we10 ve pes6 arasındaki kadar fark var hız ve hareket bakımından. bende we x arkadaşimdada pes 6 var. kesinlikle we x daha iyi. tek sorun oyunun japonca olması onuda oynadıkça aşiyosun zaten şu anda ingilezceden hiç bi farkı yok benim için. ama tam olarak dört dörtlük bir oyun da degil tabiki.
quote:
Orjinalden alıntı: neo23
WE oynayan arkadaşlar; ben de PES6 var ve oyunda paslar, oyuncuların hareketleri oldukça yavaş WE X oyununda da durum böyle mi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: uygar87
hemen hemen ps2 deki we10 ve pes6 arasındaki kadar fark var hız ve hareket bakımından. bende we x arkadaşimdada pes 6 var. kesinlikle we x daha iyi. tek sorun oyunun japonca olması onuda oynadıkça aşiyosun zaten şu anda ingilezceden hiç bi farkı yok benim için. ama tam olarak dört dörtlük bir oyun da degil tabiki.
quote:
Orjinalden alıntı: neo23
japancamı oyun... arkadaşlar menusu ingilizce sipikeri japonca degilmiydi bu oyunun
biri bilgilendirsin bizi lütfen
ana menü dişindaki herşey japonca. editten sadece oyuncu isimleri değiştirilebiliyor. kısaca oyunun %98 japonca. ama hiç sorun olmuyor inan. öyle yada böyle oyun güzel zaten bir süre sonra otomatik yapıyosun herşeyi orada nece yazdıgının bi önemi kalmıyor ve şu an daha iyi bi alternatifde yok zaten
quote:
Orjinalden alıntı: uygar87
ana menü dişindaki herşey japonca. editten sadece oyuncu isimleri değiştirilebiliyor. kısaca oyunun %98 japonca. ama hiç sorun olmuyor inan. öyle yada böyle oyun güzel zaten bir süre sonra otomatik yapıyosun herşeyi orada nece yazdıgının bi önemi kalmıyor ve şu an daha iyi bi alternatifde yok zaten
ALLAH yardımcımız olsun sanırım benim oyun yarın geliyor. Size dusuncelerimi detaylı olarak belirtirim. Yaw butun menuler ingilizce olsa ne olurdu
Şimdiden buyuk bir hayal kırıklıgı oluştu umarım oyun bu dusuncemi degiştirecek kalitededir.
valla ne deyim o hayalkırıklıgı oyunu ilk açıp inceledigimde bendede olmuştu çunkü; editten sadece oyuncu isimleri degiştirilebiliyodu. aslında japonca winninge zaten ps2 den alişiktım ama onda edit daha gelişmişti. hatta ps2 de hala ilk çikan japonca versiyonu kullanıyorum. çünkü we9 ingilizceden option file yi yükleyince zaten oyunun büyük bölümü ingilixce oluyordu. şu an ps deki japonca winningin sadece menusü japonca oyuncu isimleri takım isimleri stat , kupa ,lig isimleri hepsi ingilizce. ama xbox360 da böyle bir şey mümkün değil malesef. sadece oyun cu isimlerini değiştirebiliyosun. ama BENCE OYUN çok iyi.ingilizce versiyonu veya yaması çıkana kadar en azından.
evet we x cok ii
Hocam konsolda benim için vazgeçilmez tek oyun desem yeridir. Cok oyun oynamayı becerebilen birisi degilim ama futbol basketbol hoşuma gidiyor. we serisini hep sevmişimdir umarım begenirim