Bildirim
Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU]
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben bunu denemedim şehir içinde dolaşma varmı -
Hayır yok. -
Bu oyunda arabalara iyi bir sürüş dinamiği geliştirebilirlerse NFS'nin sonu geldi sayılır. İnşallah bu oyuna ilk oyunda koymadıkları restart özelliğini koymayı akıl ederler. İlk oyunda restart olmamasına çok kıl olmuştum. -
berbat bi oyundu neden 2yi çıkarıyorlar ki -
En sevdiğim oyunlardan , bunun daha iyi olucagına eminim -
iyi ama sıkıcı bir oyundu -
street racing sindicayte (SRS) ondan güzel mi bu -
bence guzel bı oyuna benzıoo -
ilki grafiğe abanmış içi boş oyundu hakkaten. bunda oynanışa biraz daha önem verirlerse çok sağlam oyun olur. -
İlk oyun berbattı.2 saat katlanabildim.Umarım bu güzel olur.Grafikleride baya farklı ilk oyuna göre.
-
walla ss ler bence cok hos -
Grafikler çok hoş,umarım güzel bi oyun olur -
aslında sırf yarışa bağlı olmasak daha ii olur.birincisinde öyle bi şansın yoktu. inş bu sefer o modu koyarlar -
quote:
Orjinalden alıntı: punkky
aslında sırf yarışa bağlı olmasak daha ii olur.birincisinde öyle bi şansın yoktu. inş bu sefer o modu koyarlar
yıne aynı olucak galıba yarıslara baglı olcaz -
waay iyi ya çıksın bakalım
gerçi ilk oyun o kadar iyi diildi ama -
galiba bu sefer biraz daha iyi olucak -
İlkinde oynanabilirlik fazla iyi değildi.Bunda iyi olursa güzel bir oyun olur. -
ilk oyun tam çocuk oyunu gibiydi bakalım bu nası olacak ama fena değil gibi duruyor ss ler -
ilk oyun süperdi bununda süper olucağına eminim
Benzer içerikler
- eski araba oyunları pc
- assetto corsa evo
- forza horizon 6 ne zaman çıkacak
- forza horizon 5 açılmıyor
- lfs s2 kilidi açma
- araba oyunları pc
- assetto corsa sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X