Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyundan çok fazla vir farkı olacağını sanmıyorum kontrolleri bertattı 1.oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 4 Haziran 2007; 0:34:29 >
  • ilk oyunda grafikler güzel sesler ve kontroller iğrençti.. Eğer bundada böyle ise bu adamlar boşuna emek vermişler
  • Eğer Oyuna Hikaye Akışıda Koyarlarsa İyi Olr. Ben Juiced i En Çok Modifiye Ve Araba SeçenekleriyleBeğenmiştim. Bu Serisinde de Daha Çok Başarıyı Yakalayacağını Umuyorum...
  • Oyun yine fos çıkacak benden söylemesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun yine fos çıkacak benden söylemesi.

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU]

• pinky PC nerde ???

Juiced 2: Hot Import Nights (PC/X360/PS3/PS2)

super olucak oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Haziran 2007; 19:17:44 >

• oyunun demosu ve çıkış tarihi falan bilen varmı?
  • Şu tip sorulara uyuz oluyorum. İlk sayfaya bakarsan görürsün ne zaman çıkacağını.
  • Güzel oyuna benziyo...
  • hic bsi yapamasada 1.oyundan kat kat iyi oLacagı kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Şu tip sorulara uyuz oluyorum. İlk sayfaya bakarsan görürsün ne zaman çıkacağını.

Dikkat ederseniz çıkış tarihi ile beraber DEMO varmı şeklinde de bir soru var yazıları kendine göre mi okuyorsun.

Bende her soruya bunun cevabı şurada var. bu sorulumuştu cart curt diyen mesajlara uyuz oluyorum.
  • http://www.youtube.com/watch?v=1Uua5ODSwlg

buda benden olsun ingame video!!!
  • videoda kokpit kamerasıda vardı buda nfs de hep olmasını istediğim bişeydi,kokpit kamerası olursa süper olur

bide nitro kullanmak daha zevkli olucak gibi :)
  • http://www.gametrailers.com/player/22689.html
    Bu videoyu izledim de oynanışı NFS tarzı bir arcade'liğe sokmuşlar. Bence iyi olmuş, denetimlerin ilk oyundaki gibi kötü olmasından iyidir. Kokpit kamerası da var.

Bu arada çıkmasına az kaldı, 18 Eylül'de çıkıyor. TDU gibi bu oyunun da EA'ya kapak olmasını ümit ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 2 Eylül 2007; 10:43:24 >
  • kokpit kamerası mı var işte bu harika..
  • bence güzel olacak ilk oyunu fazla beğenmedim ama ssler çok güzel.
  • OYUN BİRAZ CARBON TİPİ FAKAT DOLAŞMA OLSA TAM OLACAK AMERİCAN ARABALARIDA VAR MI?
  • Bence güzel bir oyun olacak...İlk oyunda bence güzeldi bu da güzel olacak
  • denemek lazım ne kısa zamanda çıkar işllh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Eylül 2007; 19:11:32 >
  • İlk oyun rezaletti bu da oyle olacak!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.