Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda eskisi gibi grafikleri iyi ancak oynanışı malesefki çok kötü olacak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

İlk oyun rezaletti bu da oyle olacak!

Kesinlikle
    Diyorsunuzdur aa görüntü güzel belki oynarım...Ama görüntüler aslında Juiced 1 den pekte farklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 2 Eylül 2007; 22:49:50 >
  • PC versionu yok sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirhanGFB

PC versionu yok sanırım

Oyun Multi platform PC için de çıkacak.
  • ben toutubede birkaç videosunu izledim baya güzel oyuna benziyo

http://www.youtube.com/watch?v=T5GpAtgBFYY&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petronas06 -- 3 Eylül 2007; 10:59:03 >
  • anlamıyorum...bu kadar süper grafikli oyun yapıyorlar, neden adam gibi kontroller koymuyorlar?!...

ilk oyunda da aynı şeyi yaptılar...süper grafikler, iğrenç kontroller....kim oynar bu oyunu?!...

bunda da aynı şeyi yapacaklarına eminim ve bu firmanın aklından şüphe ediyorum....
  • İnşalalh Konrole İlkinki Gibi Degildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

İnşalalh Konrole İlkinki Gibi Degildir
    İlk oyunda şunu hatırlıyorum. Bir dönüş yapacakken oyun yavaşla şeklinde bir uyarı veriyordu ve yavaşlamadan dönünce çarpıyorduk. 2. oyunun videolarından gördüğüm kadarıyla dönüş yapacakken dediğim gibi bir uyarı çıkmıyor ve dönüş tarzı son NFS'lerdekinin aynısı olmuş. Denetimler ilk oyundaki gibi değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 11 Eylül 2007; 16:28:32 >
  • Yazmadım sanırım. Xbox 360 da demosunu oynadım Juiced 2'nin aylar önce. İndirdiğime pişmanım. Rezalet bir oyun.
  • Herhalde, bir NFS kadar bile olamaz bu oyun. Ama ilk oyundan az da olsa iyi olacak bence.
  • NFS serisinde hala kokpit kamerası yok(pro streette yok ),TDU da var,juiced 1 de vramıyıd bilmiyorum ama 2 de var.EA in beyni basmıyo heralde kokpit kamerası yapmaya.yapsalar ne güzel olur
  • Online oynaması çok zevkli oluyordu
  • Ehe kokpit var oyunda ama var diye sevinmeyin sakın Rezalet bir kokpit ps2 kalitesinde. Direksiyonu 2 milimetre sağa çeviriyorsun araba hurra tamamen sağa dönüyor

Komedide son nokta kısaca
  • poahaha olsun oda bişey NFS de onlarda yok

• her zaman favorim olan bir oyundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: deluhanlu

her zaman favorim olan bir oyundur

Bu oyunun nesi favorin oluyor yaa.
  • Pinky hiç hissettirmiyorsun, 2 Ekim'e ertelenmiş. Neyse çok da önemli bir şey değil bu. Vasat bir oyun olacağı çoktan belli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Pinky hiç hissettirmiyorsun, 2 Ekim'e ertelenmiş.

Merak etme bir oyun ertelendiği zaman hemen haberim olur, üst konum da hemen güncelliyorum zaten:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

guzel oyuna benziyor.

İlk oyunun oynanabilirliğini düzeltmemişlerse benzemekle de kalır sadece.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.