Şimdi Ara

WINPWN 2.5 ÇIKTI VE ÇALIŞTIĞI ONAYLANDI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Derz

Merhabalar Ustatlar
    WINPWN 2.5U kurdum, çalıştırdım. Ancak bu işi nasıl yapacağıma dair bir aşamalı bir sıra varmı mesela nezaman ituneshelperi kapatacaz mı nezaman ne olacak. bilen duyan var mı?

Şu ana kadar hep sizlerin yazdıkları ile iphone'mu güncelledim yada hatalarını düzelttim. Bu nedenle teşekkür ederim.

Çalıştırabildiğimde bir yönerge hazırlayacağım. O zamana kadar iclarified.com'a bakarak yapabilirsin. :)
  • @barbee,
    ben ayni sorunla karşılaştım. kesinlikle işletim sistemi ile ilgili olmaması lazım. büyük olasılıkla, unzip ederken vb bir yerde hata oluşuyordur. tekrar indirip bir kez daha denersen sorunu çözebilirsin gibi geliyor.
  • Selamlar herkese,

Winpwn 2.5 ile ilgili olarak bir sorum olacak. Her ne kadar problem yaşasa da özellikle barbee'nin yorumunu merak ediyorum bu konuda :)

Amaç: Üzerinde 1.1.4 firmware'i olan ve fake IMEI numarası ile çalışan bir iPhone var (3G değil elbette). Bu cihazın IMEI'sini değiştirmeden 2.0.2 firmware'ine nasıl yükseltebilirim?

Winpwn 2.5 ile yarattığım custom ipsw dosyası baseband'i yeniden mi yüklüyor? Eğer böyle ise IMEI de orjinaline döneceği için cihaz operatör şebekesinde çalışmayacak.

Eğer Winpwn 2.5 ile baseband'i silmeden 2.0.2'ye güncelleme yapabiliyorsam fake IMEI ile 2.0.2 ve push desteğine sahip bir iPhone'um olacak.

Gelelim yanıt beklediğim soruma... Fake IMEI'yi muhafaza ederek, Winpwn2.5 veya başka bir şekinde iPhone firmware'ini 2.0.2'ye çıkartmak mümkün mü?

Teşekkürler,

NOT: Önceki mesajların içini olabildiğince okudum ancak forum çok karışık ve bazı bilgilere ulaşmak zor. Daha önceden soruldu ve yanıtlandıysa kusura bakmayın... Eğer hazır bir yönerge varsa linki vermeniz yeterli olur.

• Benim görebildiğim kadarı ile PwnageTool'daki "Upgrade Baseband" seçeneği WinPwn 2.5'te yok. Dolayısı ile yükseltme olasılığı kuvetli görünüyor.

Şimdi dosyayı yeniden indirdim, farklı bir program ile sıkıştırılmış dosyayı açtım, yeniden kurup bilgisayarı baştan çalıştırdım. Açılışta ne var ne yoksa kaldırdım. Öyle deniyeceğim. Bakalım çalışacak mı? :)
  • beklemedeyim o zaman :)
  • Kesinlikle çalışmıyor bende. Gece bir başka bilgisayarda deniyeceğim.
  • Partition size ayarlanamiyor bunda..?? Sunun icin sordum,, backup mantigi bir imaj dosyasi mantigi ile calisiyorsa.. eski 20.1 de 1gb partition vardi, ayni backupu 500 mb bi partitiona yazdirmak sorun cikarirmi acaba?? Yani cd dvd imaji *turkcesi kalibi* mantigi gibiyse, backup yalan olcak..

veya ben bi deneyim en iyisi...

201 de 1gb yapmistim
    202 secilmedigi icin 500mb sanirim..

bu arada backup basladi.. sotun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 30 Ağustos 2008; 21:06:54 >
  • ben 1000 mb yaptım oldu valla bir daha dene arkadasım
  • 550mb yeterli oluyor :))
  • Bende soruları eksik soruyor.

AT&T kullanıcısı mısın?
    Telefonu unlock yapacak mısın?
    Custom logo kullanacak mısın?

Bunları sorup ipsw yapıyor, yaptığı ipsw yi de bulamıyorum nerede... Yaptıktan sonra program kendi kendine kapanıyor...
    Windows XP Home SP3 kullanıyorum.

Nolacak şimdi?

GÜNCELLEME: Neyse QuickPwn ile yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeneX -- 31 Ağustos 2008; 13:22:02 >
  • Zenex ve Barbee gibi program bende de dogrudurust calismadi!

Custom firmware olustururken prg kendi kendini kapatiyor. Sebep nedir bulamadim :(

Bu arada Windows Vista 64 kullaniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iartan

Zenex ve Barbee gibi program bende de dogrudurust calismadi!

Custom firmware olustururken prg kendi kendini kapatiyor. Sebep nedir bulamadim :(

Dostum bence işini QuickPwn ile hallet. Daha stabil gördüğüm kadarıyla ve çok basit. Ben öyle yaptım bu sabah, 1.1.4 ten 2.0.2 ye geçtim ve şu anda 2.0.2 telefonumu hiç bir problem yaşamaksızın kullanıyorum.

barbee bu linkte yönergesini yazmış:http://resim.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm

Hatta bu işlemleri yaptıktan sonra iTunes telefonunu ilk gördüğü anda sana bir soru soruyor, Yeni bir iPhone mu bağlıyorsun yoksa Backup dan restore mu yapayım diye. Onu Backup tan restore olarak seçersen 1.1.4 teki bütün kişilerin, sms lerin, notların, kamera ile çektiğin fotoğrafların 2.0.2 ye geliyor.

İyi şanslar.

• quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

Partition size ayarlanamiyor bunda..?? Sunun icin sordum,, backup mantigi bir imaj dosyasi mantigi ile calisiyorsa.. eski 20.1 de 1gb partition vardi, ayni backupu 500 mb bi partitiona yazdirmak sorun cikarirmi acaba?? Yani cd dvd imaji *turkcesi kalibi* mantigi gibiyse, backup yalan olcak..

veya ben bi deneyim en iyisi...

201 de 1gb yapmistim
    202 secilmedigi icin 500mb sanirim..

bu arada backup basladi.. sotun yok...

Mali'cim partition ayarlanıyor ama bunu yapabilmek için sağ üst köşede yer alan menüden "expert" kısmını on yapman yani aktif hale getirmen gerekiyor.. Ondan sonra işlemlere devam edince karşına çıkan partition ayarlamak için bir pencere çıkacak oradan ayarlayabilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: iartan

Zenex ve Barbee gibi program bende de dogrudurust calismadi!

Bu sorunun Windows 64 ya da 32 ile bir alakası yok, programdan kaynaklanan bir bug anladığım kadarıyla.. Bu sorunu aşmak için ana menüden "expert" yazan bölümü "on" hale getirin ve işlemleri öyle yapın.. Partition ayarları kısmı geldiğinde hiçbirşeye dokunmayın, bırakın 700mb olarak kalsın.. İşlemleri bu şekilde yaparsanız program sorunsuz olarak çalışacaktır..

• Daha fazla deneyemiyeceğim. WinPwn 2.5 çıktı ve çalışmadığını onaylıyorum...

Zavallı PC'ye yapmadığım işkence kalmadı. 2TB'a yakın harddiskler defalarca virus, spyware taramasından geçti, tüm güncellemeler yüklendi, .Net kaldırıldı baştan kuruldu. Binlerce kez restart edildi. Dosyaların yerleri değiştirildi, başlangıç menüsünde ne var ne yok kaldırıldı. İkinci monitör söküldü, ses kartı çıkartıldı. Tüm gereksiz USB'ler söküldü. Safe Mode, Normal Mode, Motomot ne var ne yoksa denedim. Galiba aralıksız 2 gün uğraştım bu iş için.

Kesinlikle çalışmıyor.

Yönergesini yazamıyorum iClarified.com'dan çeviri yapıcam çaresiz.
    Fakat ben çalıştığını görmedim. Hatta şunu da eklemeliyim. iClarified.com'daki yönergeye göre bir yerde Custom IPSW'nin nereye kaydedileceği soruluyor. Bende hiç sorulmadı. Hatta 2.0.1 ve 2.0.0 ile çalışan WinPwn 2.5 dosyayı alıyor custom ipsw yapıyor. Ama öncesinde nereye kaydedelim güzel abim diye bir kibarlık yapmıyor.

2.0.2 için windows kullanıcıları en temizi QuickPwn kullansınlar bence.

Hayır hiç bir şeyi doğru çalışmıyor programın ama açılış ve RESTORE ekranı için internetten fotoğraf seçtiriyor. Çok mu lazım yahu?

Yaşasım restore erkanımda kedi yavrusu fotoğrafı var diye sevinecek miyim yani?

• Expert mod açık olmadığı zaman otomatik olarak belgelere atıyor custom dosyayı expert mod açık olduğu zaman ise işleme başlamadan önce nereye atmak istediğini soruyor ilginçtir bende expert mod açık değilken yapamıyorum custom dosyasını sadece bir kere yapabildim orada gördüm belgelerime attığını.Ama expert modda her denediğimde yaptı custom dosyasını.
    Not:Vista işletim sistemi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 31 Ağustos 2008; 22:30:53 >
  • Merhabalar barbee
    ben de 2,5 çalışmadığı için QuickPwn kullandım ancak ses seviyesini unutma sorunum gitmedi. bunun için ne yapmalıyom* yardımcı olursan sevinirim.
    şimdiden teşekkür
  • Ya arkadaşlar ben custom hazırladım sildim bidaha hazırladım hiç hata vermedi ve nereye kaydedeyim diye sordu.Şu anda hazır var ama hazırlarken nerelere okey vereceğimi tam bilmiyorum.Zaten ben qickpwn ile 2.0.2 yükseltmiştim.Bu biraz meraktan oldu.
  • expert moda alırsanız hem nereye kaydediyim diye soruyor hem de partitionu ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca bi sorun yok program çalışıyor. Ancak sorulardan birinde dataları silmek istermisiniz diye bi soru var hangi data olduğunu bilmediğim için no demiştim. Onun ne olduğunu bilen varmı??
  • winpwn 2.5 yönergesini yazdım, sabit başlıklarda bulabilirsiniz.
  • Winpwn 2.5 beta 2 çıktı daha önce beceremeyenler bunu indirsin bütün sorunlar giderilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.