Şimdi Ara

WINPWN 2.5 ÇIKTI VE ÇALIŞTIĞI ONAYLANDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,www.iclarified.com haberine göre, w.mpwn 2.5 bir çok yeni özelliğiyle yarın 30.08.2008 de çıkıyor. haber vereyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weakstorm -- 30 Ağustos 2008; 17:06:27 >

• ne işe yarıyacak?
  • http://www.winpwn.com/index.php/Main_Page

kendi sitesinde bugün yazıyor

Release will be at 2pm EST on 08/29/08
    Thanks again for the support.

iclarified duyuruyu 28 inde yapmış yani bugün çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predouret -- 29 Ağustos 2008; 14:07:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snek1

ne işe yarıyacak?

Benim gördüğüm kadarıyla;

- QuickPwn desteği (2.0/2.0.1/2.0.2)
    - DFU yardımcısı (DFU mode'a almakta zorlananlar için sanırım)
    - Otomatik güncelleştirici (Programları otomatik güncelleyecek herhalde)
    - Bir sürü özellik daha..
  • arkadaşlar, winpwn ile sanırım bir çok kuşkulu arkadaşımız, 2.0.2 ye terfi edecekler. ben haberi bu arkadaşlarımızın işine yarar düşüncesi ile verdim.
  • 2.0.2 ye geçmek kolay zaten geçtik te en azından kendi custom firmware mizi yaparız bu güzel olur...
  • Winpwn 2.5 çıktı vatana millete hayırlı olsun

http://rs231.rapid$hare.com/files/141109578/winpwn-2.5-BETA.zip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beta diyor ama problem değil sanırım..
  • WinPWN 2.5 Beta bende çalışmadı. Expert mode'dayken IPSW dosyasını yazamıyor. Expert kapalıyken yazmaya başlayıp çöküyor.

Windows XP SP2
  • Bende calisiyor
    Vista
  • bu şekilde 2.2 yapan varmı ?
  • bende de çalıştı xp sp3
  • bende de calisti xp sp3
  • Hiç bir şekilde çalışmıyor bende. Ne expert mode'da ne normal'de. ipsw yaratamıyor 2.0.2 için. ama 2.0.1 yaratıyor...

sp3'e mi geçsem ben de acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Hiç bir şekilde çalışmıyor bende. Ne expert mode'da ne normal'de. ipsw yaratamıyor 2.0.2 için. ama 2.0.1 yaratıyor...

sp3'e mi geçsem ben de acaba?

Enteresan! Senin durumun... Ben de de oldu hiçbir sorun yok ve bende sp2 var...

Weakstorm bu arada başlığı değiştirsen nasıl olur? Mesela "WINPWN 2.5 çalışıyor denendi onaylandı " gibi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 30 Ağustos 2008; 13:37:16 >
  • Windows Vista Ultimate 64 Bit; sorunsuz çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 30 Ağustos 2008; 13:56:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Weakstorm bu arada başlığı değiştirsen nasıl olur? Mesela "WINPWN 2.5 çalışıyor denendi onaylandı " gibi???

Kırrım bu PC'yi ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

Kırrım bu PC'yi ben.

barbee???

"Kırrım"????

TDK'da böyle bir kelimeye raslamadım!

Sen? Hıı?

Lütfen doğru Türkçe kullanmaya itina gösterelim. Böylelikle hebede hübede ....

Şaka yaptım kızma sakın

• Merhabalar Ustatlar
    WINPWN 2.5U kurdum, çalıştırdım. Ancak bu işi nasıl yapacağıma dair bir aşamalı bir sıra varmı mesela nezaman ituneshelperi kapatacaz mı nezaman ne olacak. bilen duyan var mı?

Şu ana kadar hep sizlerin yazdıkları ile iphone'mu güncelledim yada hatalarını düzelttim. Bu nedenle teşekkür ederim.
  • quote:

barbee???

"Kırrım"????

TDK'da böyle bir kelimeye raslamadım!

Sen? Hıı?

Lütfen doğru Türkçe kullanmaya itina gösterelim. Böylelikle hebede hübede ....

Şaka yaptım kızma sakın

hahaha :)

yaw İphonema firware dosyası atcam winpağn çaloşmoo? yardııııııııımmm!!!!!
    yokmu bilen bu forumda kimse aciiiiiiiiillllll...... yarııııııııımmmm.... aciiiiiiiillllllll.....
    bide 3g kırıldı mı? yardımmmm... acilllll....

Şaka bir yana. GeoHot'un sayfasına baktınız mı hiç? Yakında bir süpriz bekliyorum kendisinden 3G adına.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.