Şimdi Ara

Winrar Arşiv bozuk hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aylardır uğraştığım bir sorun bu küçük boyutlu dosyalarda nadiren, büyük dosyaların neredeyse hepsinde karşılaştığım bir hata.

Klasöre ayıkla da desem normal de çıkartsam her türlü hatayı alıyorum.

Olayın sebebi tek bir dosyadan değil internette Windows 10, oyun, Office programları gibi şeyleri indirsem de RAR'dan çıkaramıyorum.

2. hata Google'da YouTube üzerinden video izlerken ya da herhangi bir şey yaparken hay aksi diyor gidiyor F5 atmam gerekiyor bu çok sık oluyor.

denediğim çözümler

- Tüm donanımları tek tek denedim sorun RAM'lerden vs alakalı bir şey değil.

Şu anda sorunlu PC'den SSD çıkartıp sorunsuza taktığımda sorunsuz PC'de bile hata alıyorum yani olay programsal ya da SSD ile alakalı.

-SSD testlerini yaptım SSD hızlarında bir anormallik yok olması gerektiği gibi SSD ölmemiş yani.

-Format atmak Windows 10 performance Edition - Windows 10 - Windows 11 üçünüde denedim sorun devam ediyor.

-WinRAR'ı silip tekrar yüklemek.

-Visiual-DirectX gibi uygulamaların neredeyse hepsini kurdum belki hata çözer diye.

-CMD komutlarıyla onarım.

-Virüs programıyla tarattım.

-Okuduğum yerlerde internet hızının yüksek olduğu için tarayıcıdan indirince indirilen şeyler bozuluyor deniyordu o yüzden IDM indirdim.

Örnek olarak bir oyunu ayırırken aldığım hata, sadece bunda değil genel büyük boyutlu dosyalarda oluyor

• winrar sürümü eski ise veya arşiv sürümü çok eski ise yapıyor. 7zip sorunsuz açıyor bu tür sorunlu arşivleri. en azından benim tecrübem bu yönde oldu.
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

7zip Kullanmayı da denedim 7zipte çıkartıyor hata verse dahi ama o zamanda dosya eksik olmuş oluyor yine hata vererek çıkartıyor

Winrar sürümümde güncel farklı yerlerden indirerek te orjinal sitesinden indirerekte denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrio -- 8 Mayıs 2024; 15:43:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.