! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part1.rar: Packed data checksum error in S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. The volume is corrupt ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part2.rar: Packed data checksum error in S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. The volume is corrupt ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part3.rar: Packed data checksum error in S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. The volume is corrupt ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part4.rar: Packed data checksum error in S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. The volume is corrupt ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part5.rar: Checksum error in the encrypted file S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. Corrupt file or wrong password.
5 PARTLI OYUNU İNTERNETTEN İNDİRDİM BİR KLASÖRE TOPLADIM VE HEPSİNİ SEÇİP BURAYA ÇIKART YAPTIM FAKAT HER DEFASINDA BU HATALARI VERDİ LÜTFEN YARDIM !!!!
asikkemal61A
kullanıcısına yanıt
Bozuk dosya veya yanlış parola diyor size. rarları silmediyseniz tekrar çıkartınve şifrenin doğru olduğundan emin olun eminseniz geçmiş olsun.
omeeeer54
kullanıcısına yanıt
kardeş şifreden çok eminim 20 30 kere girdim olmadı
asikkemal61A
kullanıcısına yanıt
yanlış şifre dostum,şifreyi ellemi giriyorsun?
er36po
kullanıcısına yanıt
evet elle giriyorum hatta fulloyun sitesinden indirdim
asikkemal61A
kullanıcısına yanıt
şifrenin doğruluğunda eminseniz.. size ikinci secenekler ! winrardan arşivi onar diyerek şansını dene.