Şimdi Ara

winrar hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part1.rar: Packed data checksum error in S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. The volume is corrupt
    ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part2.rar: Packed data checksum error in S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. The volume is corrupt
    ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part3.rar: Packed data checksum error in S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. The volume is corrupt
    ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part4.rar: Packed data checksum error in S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. The volume is corrupt
    ! D:\Yeni klasör (2)\S2PSRLD.FO.Max.Payne.part5.rar: Checksum error in the encrypted file S2PSRLD.FO.Max.Payne\S2PSRLD.FO.bin. Corrupt file or wrong password.

5 PARTLI OYUNU İNTERNETTEN İNDİRDİM BİR KLASÖRE TOPLADIM VE HEPSİNİ SEÇİP BURAYA ÇIKART YAPTIM FAKAT HER DEFASINDA BU HATALARI VERDİ LÜTFEN YARDIM !!!!

• asikkemal61 A kullanıcısına yanıt
    Bozuk dosya veya yanlış parola diyor size. rarları silmediyseniz tekrar çıkartınve şifrenin doğru olduğundan emin olun eminseniz geçmiş olsun.
  • omeeeer54 kullanıcısına yanıt
    kardeş şifreden çok eminim 20 30 kere girdim olmadı
    yanlış şifre dostum,şifreyi ellemi giriyorsun?
  • er36po kullanıcısına yanıt
    evet elle giriyorum hatta fulloyun sitesinden indirdim
    şifrenin doğruluğunda eminseniz.. size ikinci secenekler ! winrardan arşivi onar diyerek şansını dene.
  • siteden şifreyi tekrar seçip kopyala yapıştır yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winrar açılmıyor.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.