Şimdi Ara

Winrar Şifre Kırıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
14.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ne güzelde bide şöle düşünün benim başıma geldi mesela bende kawai marka mp4 var ve ben bunun servis dosyalarını buldum ve bu şifreleri de sadece yetkili servislere veriyolar ben bu rarı açmam lazım teknik servise bagımlı olmak istemiyom sağlam bi program yokmu kırabilcegim bide şu crackli bitane program verilmiş onun crakini nasıl yapıcaz teşekkürler şimdiden
  • kardeş dosya adını tam olarak google a yaz.ben bisürü buldum böyle...
  • Kıran programları yükleyip kulansan bile şifrenin karmaşıklığı ve işlemcinin gücüne göre. Birkaç dakika da sürebilir, yıllarca da... Garantisi yok yani.

• bi dosya indirdim.şifreyi kırmam lazım.şifreli dosya

şifre 3 haneli ve rakamllardan oluşuyor

edit:bu mesajı yarın atsam tam 1 yıllık hort olacakmış

edit2: tam 18 dk sonra yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 23 Temmuz 2009; 23:44:07 >
  • indirdiğin filmin 1 adet rar dosya adını yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Mesela : Beni_Deli_Etme_You_Kill_Me_2007_DVDRip_Türkçe DublaJ.Rar
  • Vay be eski konumu gördüm

Valla artık öyle birşey olduğu zaman arşivin ismini Google'de aratarak bulmaya çalışıyorum

Bulamadığımda oluyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Zamanında bende bi dosya insdirmiştim.Ancak şifreli oldugu için açamamıştım.

İnsanlar neden şifre koyarlar ki?

aynen zaten kotalı net kullanıyorum birde şifreliyorlar sonra güm
  • Şifreyi bulabilmiştin heralde. Zaten 3 haneli ve rakamlardan oluşuyormuş. En fazla 10 dakika sürerdi tüm olasılıklar.
  • evet kırdım.dağıttım hatta dün konu dışında şifreleri
  • 4 haftali bir şifreyi saniyeler içinde bulabilirsin ama site adları yaygın olarak şifre olarak kullanıldığından günler sürecektir kırmak.
  • dostum senin için özel upload yaptım ve pm attım. yanlız denemeni önermem sadece tecrüben olsun diye öğren bu şekilde şifre kırmak çok zor
    şifre 123 gibi olsa 5 dk sürer ama muhtemelenwww.***.com gibi bir şifredir buda nasıl olur bilinmez söz konusu dosya çok önemli mi ? indirdiğin siteyi bulmaya çalışsan daha mantıklı olur

yinede denemek istersen pm ye bak
  • ilgimi çekti aslında rar dosyaları şifresi kolay bulunabilir sadece şifreyi bloke etmek gerekiyor varmı bunu yapan söylemesi kolay tabi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.