Şimdi Ara

Winrar Şifresi Kırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu nereye açsam diye bilemedim arkadaşlar geçen bir winrar dosyası indirdim fakat şifreli winrar dosya kırmasıyla ilgili bir program indirdim fakat çok uzun sürüyor ne yapıp bunun şifresini bulabilirim birde asıl sormak istediğin type of attack diye bir yazı var orda
    passoword from keys
    mask
    dictionary
    plain tesk
    guaranteed wiz zip recovery
    brute force diye seçenekler var bunlar hangi yöntemle kıracağımızı seçmek için fakat bunlar nasıl kırıyor bilmiyorum hangileri ne işe yarıyor söylerseniz çok minnettar olurum

• Hepsi işe yarar, şifreyi yüzde yüz bulursun. Fakat 6 saat de sürebilir 6 yıl da. Programa çöz de çat çözsün öyle birşey yok malesef. Brute-force yöntemini seçeceksin ve hangi karakter aralıklarını tarayacağını seçeceksin (harfler, sayılar, özel karakterler, büyük küçük harf hassaslığı gibi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someonewhoaintbelongshere -- 19 Şubat 2014; 21:19:23 >
  • evet hocam winrarın bir açığı olmadığı sürece sadece brute force işe yarar...
  • Dosyanin adini googleda aratarak belki bulabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, şifresini hatırlamadığımız 4 parçalı bir winrar dosyasını nasıl açabiliriz?
    Teşekkürler
  • Şifre 12 karakter üstündeyse brute force ile çözemezsin. Boşuna uğraşma
  • Adam sitesinin adını şifre olarak yazdıysa 10 yıl beklersin çözsün diye, uğraşma bunlarla. Nerden indirdiysen orada araştır şifresini, yoksa yeniden indirecek bir yer bulman daha kısa surer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc şifre kırma yardım
    11 yıl önce açıldı
    BIOS hdd şifresi kaldırma?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.