Şimdi Ara

winrar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten üç ayrı rar dosyası indirdim ama üçü bir program için parça parça olarak. uzantıları rar.001, rar.002, rar.003. ben birincisini birlikte aç ile winrar da açmayı denedim. tanımlanamayan arşiv sonu mesajı verdi. ve crc hatası dosya bozuk diye bir uyarı verdi.

diğerlerinin sonundaki 002 kısmını sildim yani .rar kaldı uzantı olarak. açmayı denedim bu kez arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı hatası veriyor. bilgisi olan arkadaş varsa bi yardımcı olursa sevinirim

• Dosyalar winrar doysası değil... Yani dosya önce winrar ile sıkıştırılmış sonra başka bir program ile bölünmüş olabilir. HjSplit sanırım...
  • ne yapmam gerekiyor o halde? zaten dosya rar dosyası deyil 001 dosyası diyor. ama 001 uzantısını sildikten sonra winrar arşivi yazıyor. ama açamıyorum bi türlü.

çok uğraştım bunları indirmek için hatta kotayı bile aştım galiba ama semeresini alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevekkül -- 27 Ekim 2006; 11:39:41 >
  • Önce HjSplit programını bul ve 001-002 dosyaları birleştir. Sonra winrar ile aç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Önce HjSplit programını bul ve 001-002 dosyaları birleştir. Sonra winrar ile aç...

açılan dosyaların özellikleri aynı ise bu programı kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.