Şimdi Ara

Winrate Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • irelia %89 su anda dusurmemeye oynuyorum kda cok onemlı degıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LB ile %92 oynuyorum.
  • Katarina ile 50 oyunda yüzde 81

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel win rate olarak %55 gayet iyi, main şampiyonlar içinse %60 üstü olması lazım bence.

• 50 ve ustu mac sayisinde %65 ve ustuyse iyisindir

• %55 civarı ortalamadır. %60 ve üzeri bayağı iyidir. 25 ve üzeri lp verir, çifter çifter küme atlama ihtimalin artar.
  • Gerçekten çok iyi oynadığım herolarda %80+ w/l oranım 4+ kda oranım oldu hep. %60 yada 2.5kda çok iyi bir rakamı ifade etmiyor.En iyisiyle %60ı anca görüyorsanız birşeyleri yanlış yapıyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

%60 yeter normal bir oyuncu için eğer proyum diyorsan %70-%80 eğer faker veya dopa gibiyim diyorsan %90+.Ben irelia ile %62 win rateye sahibim.

R
    RA
    RAT
    RATE
    RATEY
    RATEYE
    RATEY
    RATE
    RAT
    RA
    R
  • Ne diyeyim mok kafalı ergen ? İngilizce kelimelere türkçe ek getirmeyeyim mi ? Siz anca böyle rateye rateye diye insanlarla dalga geçmesini,onları hor görmeyi bilirsiniz...Halbuki düzgünce uyarmak varken,sizin gibi mok kafalı ergenler allaha bile söver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Ne diyeyim mok kafalı ergen ? İngilizce kelimelere türkçe ek getirmeyeyim mi ? Siz anca böyle rateye rateye diye insanlarla dalga geçmesini,onları hor görmeyi bilirsiniz...Halbuki düzgünce uyarmak varken,sizin gibi mok kafalı ergenler allaha bile söver.

adam şurdan allaha sövdüğümü çıkardı. kafan 10 numara ne kullanıyon? uyardım işte ingilizce kelimelerin sonuna okunuşuna göre ek getirilir reyte rate'e leyne lane'e
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.