Şimdi Ara

Winrate Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ortalama düzey bir oyuncunun main karakteri ile % kaç win rate sahibi olması lazım ?

• %60 , %65
  • %60 yeter normal bir oyuncu için eğer proyum diyorsan %70-%80 eğer faker veya dopa gibiyim diyorsan %90+.Ben irelia ile %62 win rateye sahibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 17 Temmuz 2015; 23:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç sayısıda önemli riven 113 maç %68 xd
  • Braum %70 ama ben buna inanmıyorum sabah konusu açılmıştı adam kda düşmesin diye yenileceklerini ablayınca afk kalıyor amaç kda bozulmasın böyle winrate oranı ılcaksa hiç olmasın

• OGCJM O kullanıcısına yanıt
    Bence ilk 50-100 maçtan sonra önemi yok oranla alındığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Braum %70 ama ben buna inanmıyorum sabah konusu açılmıştı adam kda düşmesin diye yenileceklerini ablayınca afk kalıyor amaç kda bozulmasın böyle winrate oranı ılcaksa hiç olmasın

İşte winrate onun tam tersi dostum KDA dan ziyade maçı kazanıp kazanmaman bence de daha mühim , bu yüzden önemsiyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    MMR Nedir (Açıklama)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız
     Winrate Hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sest Bhaco TR

quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

Braum %70 ama ben buna inanmıyorum sabah konusu açılmıştı adam kda düşmesin diye yenileceklerini ablayınca afk kalıyor amaç kda bozulmasın böyle winrate oranı ılcaksa hiç olmasın

İşte winrate onun tam tersi dostum KDA dan ziyade maçı kazanıp kazanmaman bence de daha mühim , bu yüzden önemsiyorum .

İkisi farklı şey siz diyince farkettim adamın biri feedler şansına hep takımı iyi gelir taşır bunun win ratesi %100 olsa nolur olmasa nolur bunu demekde istemiş olabilirim

• +%55
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

%60 yeter normal bir oyuncu için eğer proyum diyorsan %70-%80 eğer faker veya dopa gibiyim diyorsan %90+.Ben irelia ile %62 win rateye sahibim.

Yauv hea hea. Fakerın şuan %55 win rate'i var be kardeş. Ufak sallay biraz

• Smurf accda vayne %90 ashe %100 xd

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Ben lol un en iyi oyuncusu anlamını temsil etmek için faker veya dopa dedim.Yani %90 win rate'in varsa sende iş var.

• Ahri %82 +%90 olabilirdi de taşınmak istemeyen takımlar geldi. Napalım sağlık olsun.

• Tahm Kench %100 win rate gg easy

• Mac sayisina gore bakmak lazim. 500 macta %60 yapan 50 macta %70 yapandan daha mi basarisiz olacak.

• Yaptığınız maç sayısına göre değişir bu oran.

Adam 16 kere jinx oynamıs winrate i %80 civarıysa genel olarak iyi bir performans çıkarıp çıkarılmadığına bakılır. KDA sı ne durumda ona bakılır çünkü o kadar oyun sayısı net bir şey vermez.

Adamın 800 master yi maçı var ve winratei %55 in üzerindeyse şunu söyliyebilirim bu adam oyun taşıma potansiyeline sahiptir.

Maç sayısı çok önemli.

Geçen sezon Lulu ile 1100 ün üzerinde ranked ım vardır. Winrate im %57 civarıydı.
  • Ligine bagli.bronzda yuzde 80 diada yuzde 55 bence

• Miss Fortune %100

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi ile %30 falandı win rate im ama kendiğime en güvendiğim şampiyon oydu sezon 4 de.Artık Vi picklerken 2 kere düşünüyodum rankedda .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.