Şimdi Ara

winxp etkinleştirme süresi doldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Etkinleştirmeyi durdurmak için bir dosya bulmuştum(cra...) Ancak etkinleştirme süresinin dolmasına 6 gün kala uyarı tekrar çıkmaya başladı. Şu anda Etkinleştirme süresi dolduğu için sistem açılmıyor. Bilgisayarımı güvenli modda açtım. Winxp pro. türkçe programını tekrar kurmaya çalıştım. 2'nci cd'yi istemeden birkaç hata vererek kurulum gerçekleşti Ancak birşey değişmedi. Etkinleştirmeden winxp açılmıyor. harddisk'e format atıp xp'yi tekrar mı kurmalıyım. Eğer öyle yaparsam xp başlangıç disketim yok. Nasıl kuracamı bilmiyorum. Lütfen yardım edin!

• başlangıç disketini napıcan?zaten kurmuşsun cd.den biliyor olmalısın.kurulum sırasında zaten soruyor sana formatlayayımmı öylemi bırakayım diye.formatla dersin ve o şekilde temiz yeniden kurarsın kardeş..
  • en sağLam şekiLde oLmasını istiyorsan eLine bir windows 98 başLangıç disketi aL we format at makinaya daha sonra başLAngıç disketi iLe we Cdroom desteği iLe başLan makinayı.. daha sonra warsayayım Cd room'un d oLsun d sürücüsüne gir dah sonra d sürücüsündeki i386 kLasörüne gir.. orad winnt yazıp entere bas.. Karşına mawi ,bir ekran çıkacak we bir şeyLer kopyaLaycak makinaya.. makinanın hızına bağLı oLarak 1-2 dakika sanki kitLenmiş gibi görünebiLir ama sen bekLe we daha sonra kuruLuma geçecektir..

Etkininde dediği gibi kuruLum esnasındada format atabiLirsin hiç bir sakıncası yok.. kafan göre takıL kısacası..

Bir sorunun oLursa yaz ..

Önce bi makinayı kur dah sonra sana maiLLe etkinLeştirme için ne yapman gerektiğini yazıp gerekLi dökümanLArı yoLLarım..

SewgiLerimLe !!! ...

-------------
    e-maiL : kaptan@heykaptan.com
    -------------
    http://www.heykaptan.com

• Kurulum bittikten sonra,makineyi resetleyip açılış esnasında F8 tuşuna basın.Çıkan menüden

Safe Mode yani güvenli kipi seçin.

windows\system32 dizinine girin.Tools menüsünden Folder options seçeneğini seçin.

View sekmesine girerek,"Show hidden Files and folders" Seçeneğini işaretleyin,

"Hide Protected Operating System Files" in işaretini kaldırın.Çıkan soruya Yes deyin.

Ok diyerek oradan çıkın.

windows\system32\Dllcache diye bir dosya görünecek.sağ tuşla dosyaya tıklayın ve

özelliklere girin.read Only seçeneğinin işaretini kaldırın.ok diyerek çıkın.

Diskteki no_wpa.bat dosyasını çalıştırın,pause mesajı geldiğinde \windows dizinine girip

NOWPA dizinini silin.Sonra Geri Dönüşüm Kutusunu boşaltın.programa kaldığı yerden herhangi

bir tuşa başın.En son işlem olarak Diskteki NOWPA.reg Dosyasını çalıştırın.Çıkan mesaj da

Yes e Tıklayın

Makineyi tekrar Resetleyin,ve THAT's ALL !!!

merak herşeydir..merak edin..

• şey icefullmoon dedikLerin güzeL'de ne işe yarıyor birde onu beLirtirmisin pLs...

SewgiLerimLe !!! ...

-------------
    -------------
  • Selamlar Heykaptan arkadaşımızın sorusuna açık cevap vermek isterdim ama bunun neişe yaradaığı forum sorusun da var zaten bununla sanırım mikrosoftun kalbini kırıyorum
    umarım Anlamşındır :) Sevgiler..

merak herşeydir..merak edin..
  • hakLısın dostum..Ancak microsoft amcanın kaLbini fazLa kırma.. :)))) daha bize Lazım onLar..

SewgiLerimLe !!! ...

-------------
    -------------
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

vistaya geçmelisin artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.